Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben MIUI TR kullanıyorum miirom daha mı iyi performans veriyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veronx28 V kullanıcısına yanıt
    miui tr kullanmadığım için kıyaslama yapmam doğru olmaz ama batarya performansı olarak en iyisi miroom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler slm.note 3 guncellestirmeler esnasında always on güncelleştirmesi alıyor.ama bizim telefonlarda böyle bir özellik yok bildiğim kadarı ile.o zaman bu güncelleştirme neyin nesi.cvp yazan için şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar, kilit ekranında bildirim geldiğinde kimden geldiğinin görülmesini istiyorum ama içerik görünmesin.
    Ayarını yapamadim bir türlü

Bildirim ayarlarına girdiğimde iki seçenek var sadece :
    Ss

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: mr07

Arkadaşlar, kilit ekranında bildirim geldiğinde kimden geldiğinin görülmesini istiyorum ama içerik görünmesin.
    Ayarını yapamadim bir türlü

Bildirim ayarlarına girdiğimde iki seçenek var sadece :
    Ss

Bı yardimci oluverin agalar

• hangi romu kullanıyorsun? ben miroom kullanıyorum ve şöyle bi opsiyonu var. yüz ile kilit açma aktif ve bildirimler gizli ancak yüzümü tanıyınca bildirimleri de okunur hale getiriyo. malesef sadece isim gösterme yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost.boy

hangi romu kullanıyorsun? ben miroom kullanıyorum ve şöyle bi opsiyonu var. yüz ile kilit açma aktif ve bildirimler gizli ancak yüzümü tanıyınca bildirimleri de okunur hale getiriyo. malesef sadece isim gösterme yok diye biliyorum.
    Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Rom falan kullanmıyorum, pek anlamıyorum rom işinden.

Sadece kilit ekranında bildirim kimden geldiğini gösterse yetecekti işte :((

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Öyle bir imkan olduğunu sanmıyorum ama whatsapp için kişiye özel zil sesi ataması yaparsan belki sorununa bir nebze çözüm bulmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xecuttionerr

Öyle bir imkan olduğunu sanmıyorum ama whatsapp için kişiye özel zil sesi ataması yaparsan belki sorununa bir nebze çözüm bulmuş olursun.
    Ya bunun olmaması çok büyük bi eksiklik değil mi ?

Kilit ekranındaki en çok ihtiyaç duyulan şey bu nerdeyse.

Sinir oldum

• merhaba bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? cihaz destekliyor olmasına rağmen türk telekom da gözükmüyor sanırım. internette turkcell kullanıp yapan da olmuş yapamayan da. acaba ben mi bir yerde yanlışlık yapıyorum? türktelekom ile volteyi kullanabilen var mı? teşekkürler şimdiden

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]
  • quote:

miui tr kullanmadığım için kıyaslama yapmam doğru olmaz ama batarya performansı olarak en iyisi miroom.
    Tavsiyene uyup uğraşıp yükledim. Teşekkür edeyim istedim. Gerçekten pil süresi fark etti. Daha güncel oldu telefon. 2 senelik telefonumla yeni bir telefon almış gibi oldum. Mi note 10 arıyordum almak için vazgeçtim.

• Rica ederim güle güle kullan benim cihaza 23 ay oldu ona rağmen en kötü ihtimalle 5 saati görüyorum onda da cihaz elimden hiç düşmüyor ve internet sürekli açık WhatsApp konuşması vs vs. yapıyorum. Cihaz değiştirirsen de mi 10 gelecek onu bekle derim. Bende kendi cihazımı elden çıkartabilirsem bulunduğum yerde yurt dışı cihaz çok fiyatları da uygun. Bende güncellemeyi düşünüyorum. Ama bir yandan da bakıyorum güncel cihazların kamera ve görüntü dışında bizim cihazdan çok çok büyük bi artısı yok gibi geliyor.

• PentiumR kullanıcısına yanıt
    Hattını destekleyen volte destekleyen bir cihaza takıp biraz bekle. Sonra mesajı tekrar gönder. Volte aktifleştirildi mesajını alınca hattını tekrar note 3 e tak. Ayarlardan volteyi açınca tamamdır. Ya da online işlemlerden de volte açılabiliyor diye hatırlıyorum. Türk telekom ve mi note 3 ile 2 yıl volte kullandım.

• ghost.boy G kullanıcısına yanıt
    PentiumR kullanıcısına yanıt
    O kadar fanteziye gerek yok yahu. Aşağıdaki 2 kodu yaz. Sonra ayarlarda görünüyor. Aktifleştir, yürü ya kulum.

*#*#869434#*#*
    *#*#86583#*#*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 18 Nisan 2020; 22:51:14 >
  • malesef türk telekomda bazen öyle olmuyor. operatörden hizmet aktifleşmeyince cihazdan aktifleştirsenizde olmuyor. tecrübeyle sabit. ama umarım hizmet aktiftir de kodlardan sonra çalışır.

• ghost.boy G kullanıcısına yanıt
    Faturasızda mı kullandınız hocam.

• quote:

Hattını destekleyen volte destekleyen bir cihaza takıp biraz bekle. Sonra mesajı tekrar gönder. Volte aktifleştirildi mesajını alınca hattını tekrar note 3 e tak. Ayarlardan volteyi açınca tamamdır. Ya da online işlemlerden de volte açılabiliyor diye hatırlıyorum. Türk telekom ve mi note 3 ile 2 yıl volte kullandım.
    Teşekkür ederim 6s cihazım da kullanabiliyorum. Note 3'ün hattını takıp açacağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

O kadar fanteziye gerek yok yahu. Aşağıdaki 2 kodu yaz. Sonra ayarlarda görünüyor. Aktifleştir, yürü ya kulum.

*#*#869434#*#*
    *#*#86583#*#*
    Ne yazık ki kodlar ile aktif edilse de, Türk telekom garip şekilde aktifleştirmiyor. Yine de teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Faturasızda mı kullandınız hocam.
    bir dönem faturalıda bir dönem faturasızda ikisinde de kullandım kardeş. sonra vodafone geçtim hem volte hem vowifi kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PentiumR

Ne yazık ki kodlar ile aktif edilse de, Türk telekom garip şekilde aktifleştirmiyor. Yine de teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    dediğim gibi hattı volte destekleyen bi cihaza takıp hizmeti hat için aktif ettikten sonra cihazdan aktif etmelisiniz. en hızlı yolu hattı destekleyen cihaza taktıktan sonra m. hizmetlerini aramak.

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.