Şimdi Ara

Xiaomi mi note 3 mü, huawei mate 10 lite mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da sorduğum üzere bu iki telefon arasında kaldım. Şu an xiaomi mi 5 kullanmaktayım fakat kardeşime vereceğimden yeni bir Çin canavarına ihtiyacım var. Seçime etki edecek kriterlerim ; kamera ve tasarım. Oyun oynamıyorum. Fakat yoğun bir internet kullanımım oluyor. Ne önerirsiniz, yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oerdil -- 10 Mart 2018; 22:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende mi note 3 düşünüyorum. Mate 10 lite babama aldim gecenlerde. Ekran note 3 e gore daha buyuk baya akici hizli kamera güzel. Islemci kıyaslamasi yapamam ancak ram farki var mi note3 6gb. Ve en önemlisi note3 daha ucuz. Ama huawei tr garantili tabi.

• Şu an ithalatçı garantisi sunan huawei mate10 lite 1550tl, not 3 de 1450 tl civarı. Ekran gövde oranına inceliğine vs bayıldım huaweinin. Ama teknik bütün özelliklerde de xiaomi n 3 önde. Anladığım kadarıyla babanız memnun üründen. Şikayetçi olsuğu bi nokta oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: oerdil

Şu an ithalatçı garantisi sunan huawei mate10 lite 1550tl, not 3 de 1450 tl civarı. Ekran gövde oranına inceliğine vs bayıldım huaweinin. Ama teknik bütün özelliklerde de xiaomi n 3 önde. Anladığım kadarıyla babanız memnun üründen. Şikayetçi olsuğu bi nokta oldu mu?

Sikayetci olduğu bi konu yok. Zaten butun özelliklerini kullanamaz yaşı itibariyle. İşin ilginc tarafi lg g3 den bu telefona gecti. G3 un büyüklüğünden sikayet ederken şimdi huawei e baya alıştı. Sarj konusunda da oldukça memnun.

• G3 biraz daha kalın kalıyor, o yüzden sevememiştir Ben de akşama kadar bir karar verip alacağım bakalım. Şu an hala %50 %50 Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oerdil

G3 biraz daha kalın kalıyor, o yüzden sevememiştir Ben de akşama kadar bir karar verip alacağım bakalım. Şu an hala %50 %50 Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

G3 ü geçici olarak ben kullanıyorum suanda buyuk ekran bana gore değil diyordum ama garantiden dönen iphone 5si elime alinca oyuncak gibi geldi :) mi max 2 mi alayim diye bile düşündüm ama abartmanin anlamı yok 6.4 inc mümkün değil düşürmeden kullanamam:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.