Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
40
Favori
165.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Migros larda siyah ve mavi aynı fiyat fakat mavi renk çoğu şubede yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Bende gördüm hocam 1500 liralik tel olmuş 1800. Ben 1 ay önce o fiyata Mi6 almıştım şimdi 2100 olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabaha karsi 1730 lira olan telefon ogle saatlerinde 1765 lira oldu suan 1800 lira hbde. Mavisi 1850 lira. Bu saatten sonra alacak varsa mavisini alsin 50 lira fark verip. Dur bakalim daha ne kadar zamlanacak. Ben 1730 lira iken siparisi verdim.

• mi note 3 ile mi 8 se arasında hangısını tercıh ederdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

mi note 3 ile mi 8 se arasında hangısını tercıh ederdınız
    Çerçeve sevmiyorsan mi8 tabiki

• Dün akşam migrostan 1750ye aldım. Dışarda foto çekme imkanım olmadı. Ama oda içinde sanki beklediğimden Bi tık altta

• Migrostan 1550 ye almıştım. Fiyatlar baya artmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Dün akşam migrostan 1750ye aldım. Dışarda foto çekme imkanım olmadı. Ama oda içinde sanki beklediğimden Bi tık altta
    Hht modu ile çekin hocam farkı Görürsünüz

• quote:

Dün akşam migrostan 1750ye aldım. Dışarda foto çekme imkanım olmadı. Ama oda içinde sanki beklediğimden Bi tık altta
    Migroslarda mavi var mı hocam hepsiburadadan sabah siparis verecektim veremedim simdi vereyim dedim actim 50 tl zam gelmiş şaka gibi vallahi

• Pazartesi sabahı 50 TL çek kullandım. Ayrıca maximum 75 TL puan verince 1600 TL ye geldi.Telefon bugün elime ulaştı. Gerçekten mükemmel bir cihaz. İyi ki kullanıcı yorumlarını dikkate alarak bu telefonu almışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomreader2010

Migroslarda mavi var mı hocam hepsiburadadan sabah siparis verecektim veremedim simdi vereyim dedim actim 50 tl zam gelmiş şaka gibi vallahi

Alıntıları Göster
    Ben kayseriden aldım hiç bir şubede mavi yoktu hatta siyah da bitmiş olabilir

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Ben kayseriden aldım hiç bir şubede mavi yoktu hatta siyah da bitmiş olabilir

Alıntıları Göster
    Tesekkurler bende ankarada sordum 1 siyah varmış ankarada ama bana uzak alamadım

• selamlar, KVK garantili Mİ 6 64 GB 6 GB dün GG'de 2279 iken şu an 2379 TL
    Xiaomi Mi Note 3 64 GB 6 GB ram Siyah (KVK Garantili) hepsiburada 1999 TL GG de mavisi 2029

Siz hangisini tercih ederdiniz, neredeyse her gün 100 TL koyar oldu böyle devam edecek gibi.. KVK ile ithalatçı firma garantisi arasında 150-200 Tl arası fiyat farkı var. KVK illa tercih edilmeli mi? KVK alıp da sıkıntı yaşayıp sorunu giderilen/giderilmeyen var mı? Cevaplar için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salas09

selamlar, KVK garantili Mİ 6 64 GB 6 GB dün GG'de 2279 iken şu an 2379 TL
    Xiaomi Mi Note 3 64 GB 6 GB ram Siyah (KVK Garantili) hepsiburada 1999 TL GG de mavisi 2029

Siz hangisini tercih ederdiniz, neredeyse her gün 100 TL koyar oldu böyle devam edecek gibi.. KVK ile ithalatçı firma garantisi arasında 150-200 Tl arası fiyat farkı var. KVK illa tercih edilmeli mi? KVK alıp da sıkıntı yaşayıp sorunu giderilen/giderilmeyen var mı? Cevaplar için teşekkürler..
    Hocam fiyat böyle iken bence ikisini de almayın. Mi8 ya da başka model markalara bakın.
  • öyle de Mİ8 3500 bandında gelecek birden 1000 TL üzerine çıkamam ne yazık ki.
  • Şubat ayinda 1350 tl satilan cihazın şuanki fiyatlarina bak.. Şaka gibi.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    aynen dostum 1300 lere satildigi zamani hatirliyorum ve cok diyerek almamistim iner dusuncesiyle. sonra redmi 5 plus almistim 1199 liraya. Su an 5plus bile olmus 1400 lira bu saatten sonra mi telefonlari ithalatci garantili bile alinmaz. çinden getirip satan arkadaslarimiz var forumda 5 plus 1000 , note 3 1300 lira. delta garantinin zaten adi garanti, garantisiz alirim ucuz alirim kafa rahat eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mi note 3 için 1700 ve üstü fiyatlar çok fazla değil mi.Bende yaklaşık 1 ay kullanıp sattım 1300 TL ye almıştım.Evet 1300 lü rakamlar için çok çok iyi telefon ama 1700 lü rakamlara gelince bence üzerine biraz daha koyup lg g6 veya s7 edge çok daha iyi bir tercih olur.Kvk garantililerde maşallah 2000 TL ye dayanmış.Mi note 3 ün en zayıf yanı tasarımı günümüze göre çok kalın çerçevelere sahip.
  • Okan9455 kullanıcısına yanıt
    LG'den telefon alınmaz kanaatimce, Samsung düşünülür. Ama üstüne biraz daha koyup alma muhabbetinin sonu gelmiyor. 2000'e çıksan bu sefer 2200 e şu model var diyecek biri.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.