Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pad 2 Remix OS 2.0 Rom Kurulum Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam başka bilinen düzgün stabil çalışan AOSP benzeri ROM yok. Bir de Android'de PC keyfi veren bir rom olması sebebiyle de güzel bir tercih.

@1907dom1907 Hocamwww.banggood.com adresinden alabilirsiniz. Oldukça güvenilir bir sitedir.
  • arakdaşlar bende de mi pad 2 var aldığım günden beri duruyor rom yüklemek şart.

daha en başta takılıyorum ben, adb ile aleti fastboot da bağlıyken komutlara cevap alamıyorum, sanki usb kablosu bağlı değilmiş gibi. usb driverları da yükledim ama birşey değişmedi...
  • fransiz33 kullanıcısına yanıt
    Hocam muhakkak bir şeyleri atlıyorsunuzdur. Mesela debugging açık değildir, oem unlock yapmamışsınızdır... Şu an için REMIX OS tavsiye etmiyorum. Cyanogen Mod 13 çıkacak yakında tablet için. Üzerinde çalışıyorlar. Kernel yayınlandı. CM 13 çok daha kusursuz olur.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Hocam, herşeyi yaptım USB debugging , OEM unlock, Mi Flash tools falan alayını denedim heralde benim pc de bir sorun var başka bir pc bulmam lazım denemek için.

Bir de asıl sorunum alette google play yok, o yüzden twrp - unlock - gapps işlemlerini yapmak istiyorum. Rom mühim değil hangisi olduğu :)
  • fransiz33 kullanıcısına yanıt
    MIUI Gapps flashlamaya izin vermiyor. Google Installer for Xiaomi yazın Google'a bulursunuz. O apk'yı yüklediğinizde bütün GAPPS'ler ve Google Play yüklenir hocam.
  • aslında ilk olarak onu denemiştim, onda da sorun veriyor ve olmuyor. Google Play yükleniyor ama hiçbirşey indirilmiyor. Hata kodları verip duruyor.
  • Konuyu hortlatayım mipad2 için şu an en akıcı Türkçe Android rom hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Global miui iyi gibi hocam. Ben onu kullanıyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Global miui iyi gibi hocam. Ben onu kullanıyorum açıkçası.
    Bendekide global miui ama android 5.1 :(

Hocam bir tane android 6 romu çıktı onda da çalışmayan çok şey var maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Hocam bir tane android 6 romu çıktı onda da çalışmayan çok şey var maalesef.
    Tahmin etmek zor değil :) Tablet açılışta fastboot modund açılıyor ses açma tuşuyla açıyorum tableti bunu nasıl engellerim bilgin varmı?

• Yıllar önce annemlere aldığım mi pad 2 öldüğü için cenaze namazına müteakip ALINIK Mİ PAD 2 arıyorum.

*bu tableti aramamın tek sebebi bu modeli yaşlı insanların kullanmaya alışmasıdır. oyüzden isteyeceğiniz fiyat 2. el mipad3-mipad4'ten daha uygun olursa oldukça mantıklı olur.

*romu sıkıntılı vs. olabilir ama donanımsal bir sıkıntısı olan "bozuk" tableti bana itelemeniz durumunda 70 yaşındaki insanlar üzülecektir. Ozaman bende sizi üzeceğimi garanti ederim. Oyüzden arızası varsa dürüstçe söyleyin, gizlemeye çalışmayın birbirimizi üzmeyelim.
  • Hocam emeğine sağlık allah razı olsun valla ne dua etsem şaşırdım çok teşekkürler
  • windows10 da kuruluyor buna sanırım değil mi?
  • Bu tableti hızlı stabil kullanmak için bir rom yokmudur ya. Os 2.0 diyenler var ne dersiniz veya başka ne önerirsiniz

Konudaki rom güzeldi hocam.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Bu konudaki romdanmı bahsediyorsun hocam

evet evet...
  • Dostum, Fastboot modunda, adb devices yazınca cihazı bulamıyor.

Enable OEM Unlock seçeneği ve USB Debugging seçeneklerini aktif ediyorum, fastboot modunda adb devices yazıyorum cihaz bulunamadı diyor. Fastboot modundan çıkıp tekrar açıyorum tableti, geliştirici seçeneklerine bakıyorum, Oem unlock seçeni pasif görünüyor. Seçeneği açıp tekrar deniyorum. cihaz bulunamadı diyor. Tekrar normal olarak cihazı açıyorum, EOM unlock tekrar pasif olmuş görünüyor.

Yani fastboot moduna girince otomatik olarak OEM seçeneği pasif hale gelmiş oluyor, dolayısıyla cihazı bulamıyor.

Mi unlock programını indirip hesap açtım unlock seçeneği pasif durumda oluyor. (herhalde mobil şebeke gerekiyor bunun için)

yardımcı olma şansın var mı?

Uygulama yüklenmiyor işe yaramıyor..

Şu nalet cihazın kilidini kıramıyorum.

•  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.