Şimdi Ara

Xiaomi Mi Powerbank 10000Mh + Silikon Kılıf Hediyeli.(bedava kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Original Xiaomi Marka 10000mah Yeni Nesil Powerbank (bandrol kodu ile kontrol edebilirsiniz.) + MAVİ RENKLİ SİLİKON KILIF

Eski tip 10400mah den % 40 daha ufaktır.
    Aluminyum kaplı kasası vardır. Busayede hem kaliteli hemde daha serin.
    Yanında bir adet micro usb kablosu ile gelmektedir.

Şarj verileri.
    Iphone 5 3.5 kere
    Note 3 2.5 kere
    Note 5 2.2 kere

FİYATI: 50tl (kargo dahil.)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Xiaomi Mi Powerbank 10000Mh + Silikon Kılıf Hediyeli.(bedava kargo) Xiaomi Mi Powerbank 10000Mh + Silikon Kılıf Hediyeli.(bedava kargo) Xiaomi Mi Powerbank 10000Mh + Silikon Kılıf Hediyeli.(bedava kargo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubaxx -- 17 Mayıs 2016; 14:12:51 >

• İçinde 3 adet 3400 mAh pil var
    bilginize...
  • iyi güzel yazmışsınızda 6250 mah üretebildigi gerçek güç değilmi bunların note 3 ü 3 kere nasıl şarj edicek ki ?

flex 2 yi ben 2 defa şarj ediyordum 4 ısıkdan 1i yanıyordu sadece oda %10-15 a kadar falan şarj ediyordu
  • s5 ile kullanıyorum 3 kere dolduruyor note 3 ude 2 tam 3 %60 70 dolduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubaxx -- 24 Şubat 2016; 17:54:32 >
  • Elinizde kaç adet var ? Eğer mümkünse foto koyabilir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada.com da 57 liradan başlıyor fiyatları zaten

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJXIAOMI10000
  • kargo dahil sıfırı 50 tl hocam ya :)
  • fiyat inerse pm
  • arkadaştan 2 adet mi 10000lik powerbank aldım elinde 1 adet silikon kılıf olduğunu söyledi diğerini kargoyla gönderecekmiş gelince beklemedeyim bakalım yanlız ürünlerin üzerindeki kodu sorguladığımda birinde 4 kez diğerinde 6 kez girilmiş yazdı msj attım ama hala dönüş yok
  • halen 1 adet silikon kılıf beklemedeyim yurtdışından geleceğini söylediniz ama daha nekadar bekleyeceğim 1 ay oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.