Evet google mapteki numarayi aradim, Interkom Bilisim garantili olduğunu soylediler. Interkomun sitesi de ben dolandiriciyim diye bagirdigi icin iptal ettim artik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter 3.399 TL (dip fiyat) | Trendyol (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Soru cevap kısmında delta garantili denilmiş. Eğer değilse, ürünü yurtdışından alınmış gibi kabul edin, garantiden birşey beklemeyin. Firmanın google yorumlarını okudum, bu zamana kadar nasıl ayakta kalmış, neden hala satış izni veriyorlar hayret.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim scooterdan da haber yok, 2-3 defa trendyol üzerinden mesaj attım ama cevap veren olmadı. Ürünün parası trendyolun havuzunda iptal etmeye gerek yok, acelem de yok elbet ya gönderirler ya kendileri iptal eder. Ürün gelince kargosuna bakar duruma göre almadan iade ederim. o kadar bekledik bi kargo parası s.kalım madem
-
Adamlar satis zamanina gore garantinin degistigini ve bizim aldigimiz urunlerin interkom oldugunu soyledi. Ne zaman yollanir bu belirsiz lakin interkom biraz dusundurdu. Neyse kargo geldiginde videoyla kutu acar bakariz. Jelatinler cikmissa iade ederiz.
Şikayetvar. Com da yaziyordu birisi bu urunu iade etmis ama geri almamislar hatta geri de gondermemisler. Yani geri gondermemeleri sıkar da, dusuncem eğer koli tekrar bantlanmissa hic mi almamak. Teslim alinca şikayetlere bakılırsa iade süreci sıkıntı gibi görünüyor da
Yorumlara bakılırsa interkom robot süpürge, miband gibi ürünler için servis hizmeti veriyor, scooter delta garantili olması lazım.
Hocam kargocuyla beraner videoya alarak acin bakin.
Hii surekli urun alirim hiçte öyle yapmadim ama, birde jelatini acilmissa arizali olduğu anlamina da gelmedigi için dusundurucu birsey. Paket acilmissa almama fikri vardi ama bazen garanti kagidini birsey koymak için urunun içini açabiliyorlar
Hocam urunun icindeki hiz gostergesi bulunan ekrandaki jelatin sokulmemis olsun. Eger sokulmusse iade urundur muhtemelen
Garanti konusunu dert etmeyin, ürün yurt dışı fiyati gibi geliyor ve bu fiyata bir daha inmez, trendyol müşteri hizmetleri aralik 15 e kadar kargolayacak bilgisini paylaştı tabi firma oyle demiş beklemekden zarar gelmez, daha önce amazondan sipariş ettiğim scotter in üzerinde rusca yazıyordu bu gelende acaba ayni kutu mu bakacagim, hic kargo su yola cikan var mi aramizda? -
Bekliyoruz ama bir hareketlilik yok
Arkadaşlar garanti meselesini niye bu kadar dert ediyorsunuz ki ha interkom ha delta sonuçta ikisi de paralel ithalat distribütör garantisi değil. Aldığımız ürün de scooter muhtemelen oluşabilecek her türlü arızaya kullanıcı hatası derler. Yurtdışından almışız gibi düşünün ürünün garantisi yok
Bu arada interkom Sarıyer de bulanan interkom ise gayet sağlam ve güvenilir bir firmadır ancak bu tarz ürünler sattığını bilmiyorum
Bu nasa iletisimsen aliaveris yapipta memnun biroli var mi anlamadim dunya kadar sikayet ve olumsuz yorum var iptal mi etsek anlamadim
Ben süpürge aldım yakın zamanda sorun olmadı ama scotterı bekliyoruz.
Bu kadar şikayet almalarına rağmen profil referanslarının bu kadar yüksek olması da garip
varmı kargosu gelen yada iletişime geçipte haber alan. ben mail, msj, whatsapp v.s denedim ama cevap alamadım...
-
Tık yok
Aynı şekilde, 1 haftayı geçti hala “sipariş hazırlanıyor”da. Kargoya verilen olursa paylaşabilir mi? -
Sikayetvar.com a mi yazılsa ne olsa madem ellerinde yok satisa stok koymayacaklar o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X