Şimdi Ara

Xiaomi Mi Router 3 Padavan Kurulumu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
21
Favori
24.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herşeyi yaptım. firmware'ı başarıyla yükledi. daha sonra cihazı resetlediğimde sarı ışıkta kaldı ve hiçbir şekilde cihazla bağlantı sağlayamıyorum.

miwifi.bin dosyasını flash'a atıp reset düğmesine basılı fişi çıkarıp taktığımda da bir değişiklik olmadı. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? şuan cihaz çöp resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismo3000

arkadaşlar herşeyi yaptım. firmware'ı başarıyla yükledi. daha sonra cihazı resetlediğimde sarı ışıkta kaldı ve hiçbir şekilde cihazla bağlantı sağlayamıyorum.

miwifi.bin dosyasını flash'a atıp reset düğmesine basılı fişi çıkarıp taktığımda da bir değişiklik olmadı. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? şuan cihaz çöp resmen
    Çözümü bilmiyorum ama UART usb devresi alıp cihazı her ne durumda olursa olsun kurtarabiliyorsunuz diye biliyorum. En azından rus forumunda böyle yazıyor, firmwarelerin altında da uyarı olarak yanınızda bulundurun yazıyor.

4pda.ru
    MiWiFi 3 | Xiaomi Mi-router 3 - ���������� - 4PDA
    https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=736801&st=19100#entry68306060

bu forumda en üstte sabit mesajı inceleyin muhtemelen kurtarırsınız routeri, google sayfa çevirici ile gayet anlaşılır oluyor (ingilizce yapınca)

• ismo3000 İ kullanıcısına yanıt
    miwifi dosyasını fat32 formatlı usb dıske takın...

fiş çıkık iken reset tuşuna basın , fişi takın ve işigın yanın sönmesini görünceye kadar bırakmayın...

bu şekilde bir deneyin olmazsa pm.den haberleşelim...
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    merhaba, cevap için teşekkürler.
    nette gezinirken okumuştum kurtarılabiliyormuş ama UART olmadığı için servisten destek alacağız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismo3000 -- 22 Ocak 2019; 15:13:20 >
  • Arkadaşlar bugün internetten Mi Router 3 satın aldım kurdum ayarladım çalışıyor sorunsuz.

Güncelleme var diye uyarı veriyor. Otomatik güncelleme yapsın mı? Duran şey bozulur falan diye güncellemedim gerek var mı?

Update Available 2.10.46
  • Bu arada güncelleme geçmek istedim. @ysonmezer sağolsun UART ile bağlanmama yardımcı oldu. Cihazı kurtardık. Sonra sorunsuz Padavan kurabildim sonunda :)
  • Bende aldım sonunda bu ürünü..

2.10.42 ye güncelledim en iyi sürüm bu diyorlar yurtdışı forumlarında.

Ancak padavan kurmalı mıyız ? kurmalıysak neden kurmalıyız ? ne gibi bir fark yaratıyor ?

Ben şahsen pc de full veya onun bir diş altı gidip gelen 5 ghz wifi performansı alıyorum. Modem salonda.. Balkonda 60 mbit e yakın hız veriyor..

2.4 ghz performansı da yüksek..

Yalnız 5 ghz performansı telefonda 1-2 diş sürekli.. Kanalı 140 yapmasam hiç bağlanmıyordu. Bu konu hakkında ne yaparız ?
  • router 3g seçeneklerde çıkmıyor. mi 3 krsam sorun olur mu ?
  • Merhaba. Yardımcı olabilecek varmı bilmiyorum. Kenarda duran router 3 ü bugün kullanayım dedim. Ufaklık sağdan 2. Anteni kırmış. Bu acaba 2.5ghz mi 5ghzmi hangisini çekimini etkiler bilen varmi?
    Xiaomi Mi Router 3 Padavan Kurulumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde sağdan 2.anten anakart üzerinde 5G olarak konumlandırılıyor fakat yanlış görmüyorsam kablo rengi gri; bu da 2.4G olduğu anlamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Merhaba. Yardımcı olabilecek varmı bilmiyorum. Kenarda duran router 3 ü bugün kullanayım dedim. Ufaklık sağdan 2. Anteni kırmış. Bu acaba 2.5ghz mi 5ghzmi hangisini çekimini etkiler bilen varmi?
    Sadece plastik klips kırılmış, anten sağlam, cihazı açıp anten kablosunu yerine takarsan sorun çözülür.

• Merhaba bugün mi router 3 aldım. Versiyon 2.10.46 var üzerinde. Modeme gelen 75 mbit interneti kablo ile routere verdim. Ancak 2.4ghz ile sabit 47 mbit olarak alabiliyorum. Çevrede olmayan kanalların hepsini tek tek seçtim. Bandı 20 MHz seçtim, Wall pemetration da seçili. Ancak ne yaparsam yapayım son hız 47 mbit. Bozulan 10 yıllık Zyxel wap3205 bile 62 mbite kadar hız sağlıyordu. Bu cihazda 2.4 GHz frekansında nasıl daha fazla hız alabilirim?

• Orjinal roma nasıl dönebilirim
  • i-smile İ kullanıcısına yanıt
    merhaba

Bandı 20 MHz değil de 40 mhz ve varsa üst band seçip öyle deneyin.
  • Arkadaşlar toorentte kuyruga dosyayı atıyorum ama dosyalar inmedeye başlamıyor sıkıntı nedir ayarlarımı yanlış yapıyorum
  • padavan kurunca mobil uygulamayla kontrol etme olayı bitiyor mu şimdi ?
  • Merhaba

Dlna'da altyazılar gözükmüyor, bunun çözümü varmı ?

Altyazı dizi ismi ile aynı ve aynı klasörde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konuya hala ilgi var mı bilemiyorum ancak benim bir sorunum var ve bilgisi olan biri yanıtlarsa çok memnun olacağım. 1 sene kadar önce Mi Router 3 edindim. Ufak tefek sorunlar hariç güzel çalışıyordu. Bir taşınma işimiz oldu ve taşındıktan sonra bir türlü hale yola gelmedi alet. Sürekli cihazlar kopmaya başladı, 5g görünmemeye başladı. Cihazların çekim güçleri zayıfladı. Laptop'un bağlandığına telefon bağlanmaz oldu, telefonun bağlandığına tablet bağlanmaz oldu. Kanallar arası geçişlerle de çözülmemeye başladı iş. Sonunda padavan kurdum. İlk kurduktan sonra Asus ssid'si ve 1234567890 şifresi ağa katıldım, admin-admin webui girişi yaptım. Asus'lu bir arayüz geldi (sanıyorum bu konunun yazıldığı tarihlerdeki sürümler daha eski idi ve kurulum aşamasında güncel sürümleri kurduğu için bazı noktalarda farklılıklar ortaya çıktı). Bütün cihazlarımdan giriş yaptım ve hepsinde internet hızı çok iyiydi. Kendi ssid ve wifi şifremi yazdım hem 2.4 hem 5g bandına, arayüzden de evden de çıkış yaptım. Akşam eve döndüğümde masaüstü bilgisayarımın 5g'yi görmediğini farkettim. Arayüzden bir kanallarını kontrol edeyim dedim ancak 192.168.1.1'i browser'a yazdığımda bu sefer de login ekranının Tenda markasına döndüğünü farkettim. Ve admin şifrelerine ne yazarsam yazayım arayüze giriş yapamadım. admin-admin olmuyor unknown-unknown olmuyor admin-password olmuyor, kendi ssid şifrelerim olmuyor. İnternetten de baktığım hiçbir webui şifresini kabul etmiyor. Modemi resetledim durum yine aynı. Bu sorunu nasıl aşacağım?

• Bende yaklaşık 3 haftadır padavan kullanıyorum benimde şöyle bir sorunum var. Dns adreslerini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapıyorum birkaç gün sonra kendisini başka dns yazıyor ve çoğu sayfalaar açılmıyor. Wan da Statik ip veriyorum yine aynı şekilde kafasına göre otomatiğe alıyor. Bunun çözümü var varmıdır?

• mi routera takılı disken ağ üzerinden kodi ile film izlerken çok fazla takılma oluyor. disk usb 3.0 4tb. openwert de kuruluyken hiç bu tarz sıkıntılar yaşamamıştım. kullandığım kablolar da cat6.
    bu şekilde sorun yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.