Şimdi Ara

Xiaomi Mi Shop'u gezdik | Türkiye'deki ilk mağaza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtubede videosu var. Videoda gostermiyorlar ama baska bir sitenin editorune gostermisler. Oda acikliyor biz gorduk diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtubeda aciklama var yakinda /tr uzantili site acilacakmis.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TV ler satışa sunulacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

4 tane xiaomin personeli varmis evofoneda. En azindan 2 si magaza duzeni icin gelmis olabilir
    Çok teşekkürler, o halde doğru görmüşüm :)
  • Su videoyu tesadufen buldum :

SDN te ziyaret etmis. Ilginc bir an yakaladim :

https://youtu.be/616eJbrT334?t=5m27s Tolga niye oyle tuhaf gulmus anlayan var mi ? :)

Pazar gunu Kaan denemek istiyormus ta .

Bu firma Turkiye ye Xiaomi Mi Shop u sadece fiziksel ve kisitli hizmet kisitli satis kapsamlari ile Turkiye ye pek hayri olmayacak anlasilan . Indirimler varmis . Ne kadar cok alinirsa 3 adetede kadar filan ona gore her birinden indirim orani artiyormus...
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Tamam da gösterilen kişiler devlet yetkilisi değil sonuçta, belge mi göstermişler yoksa benjamin mi bilemeyiz.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Link alabilir miyim hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılışa gidecek olan arkadaşlar varsa rica etsem 24 parça tornavida seti var onun fiyatı ne kadar bakabilir mi acaba?
  • Metrekare kullanıcısına yanıt
    Evo garantili oluyor bazı telefonlar. Aynı firma mı evobt ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Olmadıklarına dair belgeyi dükkanın kapısına asmışlar
  • cücük kadar mahaza hiç açmasalarmış daha iyiymiş :)) boş boş işlerle insanların vaktini harcıyorsunuz!!!

• Dün gördüm , açılışa 2 gün kala kepenklerin yarısını açmış, dışarıya masa koyup içecek ve ek ikramı yapılıyordu. Açılış yapmadan önce ortaya konan görüntü trajik komik di. Kurumsal bir kimlik ten çok uzak gibi geldi bana. Umarım yanılırım.

• Gelen Xiaomi değil de bu arkadaş galiba, hoplayıp zıplayıp, aşırı hareketli el figürleri ile mundar bir video olmuş

• Apple ve Samsung bu haberi beğenmedi :))

• fatih8134 kullanıcısına yanıt
    Dostum açılışa xiaomi yetkilileri gelirse ve global sitesinde bu açılışla ilgili bir haber görürsem haklısın derim. Aksi takdirde iddamda ısrar ediyorum, bir firma xiaomiden mal alıp ülkemizde satacak hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksastommiks -- 16 Eylül 2018; 14:17:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Evet aynı firma ama xiaomi telefonların teknik servis hizmeti için Genpa ile anlaşılmış. Nasıl bir hizmet sunulacak hep beraber görücez. Umarım geçmişlerini geride bırakırlar ve iyi bir hizmet vererek insanların önyargısını kırmayı başarırlar.
  • Telefonda sadece %15 indirim geçerli olacakmış. %20 ve %30 İndirim aksesuarlarda geçerli olacakmış. Mi8 128gb nın satışı fiyatı ise 5500tl olacak bilgisini aldım. Doğruluk oranı %90. bu rakamlarla iş yapamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metrekare

Yalnız insanlarda Xiaomi Türkiye ye geldi diye yanlış bir algı oluşuyor. Xiaomi şirket olarak Türkiye ye gelmedi malesef, Evofone(evobt) Xiaominin resmi ithalatçısı olarak Türkiye de satış ve Mi Shop açma hakkına sahip.Yani yine ithalatcıdan almış oluyorsunuz ürünü.

Site soran arkadaşlardahttp://www.evofone.com/ buraya bakabilir.Şuan satış yok. İlerde Xiaomi resmi sitesi altında satış yapacaklar mı bilmiyorum.

Teknik destek hizmeti nasıl olacak şuan bir şey söylemek doğru olmaz ama Evobt bu konuda çok kötü bir geçmişe sahip.

Tahmini fiyatlar;

mi-a2-64-gb 2499 TL
    mi-6-64-gb-4-gb 3299 TL
    mi-6-64-gb-6-gb 3399 TL
    mi-mix-2-64-gb 3999 TL
    mi-8-64-gb 4099 TL
    mi-a1-32-gb 1799 TL
    mi-a1-64-gb 1899 TL
    mi-mix-2s-64-gb 4799 TL

redmi-4x-16-gb 1299 TL
    redmi-4x-32-gb 1399 TL
    redmi-note-5a-16-gb 1399 TL
    redmi-4a-16-gb 1199 TL
    redmi-4a-32-gb 1299 TL
    redmi-note-5-32-gb 2199 TL
    redmi-note-5-64-gb 2399 TL
    redmi-5-32-gb 1499 TL
    redmi-5-plus-32-gb 1899 TL
    redmi-5-plus-64-gb 2099 TL
    redmi-5a-16-gb 1299 TL
    redmi-s2-32gb 1799 TL
    Xiaomi Türkiye'ye direk kendisi gelmese bile Evofone'a resmi distribütör yetkisi verdiyse o artık Xiaomi Türkiye oluyor. Samsung'da yıllarca kendisi gelmedi ve Anadolu grubununa resmi distribütör yetkisi vererek Samsung Türkiye'yi idare etmelerini sağladı. Anadolu grubunun sattığı Samsung cihazlarda Samsung Türkiye garantili olarak satıldı.

Esas konu Xiaomi, Evofone'a gerçekten resmi distribütör yetkisi verdi mi vermedi mi konusudur.www.mi.com sitesine Türkçe bölüm eklenmedi bu nedenle kafalarda soru işaretleri oluşuyor.

Eğer Evofone, Xiaomi'den gerçekten resmi distribütör yetkisi aldıysa artık o ürün ithalatçı garantili değil onaylı resmi distribütör garantili olur. Resmi distribütör garantili ürünlerde hangi ülkede satılıyorsa oranın ülke adıyla (Xiaomi Türkiye distribütör garantili) satılır.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ben Çin'in başkenti Pekin'de bir AVM içerisindeki Mi Shop'a gittim, videodan gördüğüm kadarıyla Pekin'deki mağaza istanbul'dakinden de küçüktü. Bunların standartları bu olsa gerek. Sonuçta Pekin bu markanın kalesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı videoyu yükleyip ne yapmaya çalışıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.