Xiaomi Mi TV Box 3 4K Android Tv Box (Global Versiyon) ile Turkcell tv + ile kullanan var mı ?
Benim şuan kullanmakta olduğum LG led tv' im youtube'u çalıştırmıyor. BÖyle olunca led ekranımdan çizgi film vs izleyemiyorum. Bu tv box benim işimi görürmü? Ama şuan da ekranıma da Turkcell Tv+ takılı. Nasıl olucak bu. Yani hem Turkcel TV kutusu hemde xioami TV box led ekrana nasıl takılcak. Kullanan var mı? Performansı ne ? Yardımcı olabilirmisiniz ?
İkisini de kullanabilirsin, tv nin farklı bir HDMI girişine takarsın Xiaomi yi, Örnek olarak,
Tv nin kumandasından, Source(Kaynak)yada input olabilir(tv ye göre değişebilir) tuşundan HDMI 1 Seçersen Turkcell TV+ izlersin, HDMI2 yi seçersen Xiaomi yi izlersin.
Ama sorduğun, Xiaomi mi 3 e Turkcell TV+ uygulaması yükleyip, oradan Turkcell TV+ ı izleyebilirmiyim se, onu bilmiyorum, uygulamayı yükleyenler gördüm incelemede ama sağlık çalışıyor mu bilmiyorum, ben de bu cihazı satın aldım, kargo gelince denemesini yaparım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mixenon
İkisini de kullanabilirsin, tv nin farklı bir HDMI girişine takarsın Xiaomi yi, Örnek olarak,
Tv nin kumandasından, Source(Kaynak)yada input olabilir(tv ye göre değişebilir) tuşundan HDMI 1 Seçersen Turkcell TV+ izlersin, HDMI2 yi seçersen Xiaomi yi izlersin.
Ama sorduğun, Xiaomi mi 3 e Turkcell TV+ uygulaması yükleyip, oradan Turkcell TV+ ı izleyebilirmiyim se, onu bilmiyorum, uygulamayı yükleyenler gördüm incelemede ama sağlık çalışıyor mu bilmiyorum, ben de bu cihazı satın aldım, kargo gelince denemesini yaparım.
Turkcell Kurumsal Platinium hat var. Bedava 10GB Turkcell TV+ var telefonda. APK ile Philips Smart TV'ye kurdum. NatGeo, Discovery TV yayını ve film açtım fakat 55" TV'de kaliteyi beğenmedik. Bunda kalite ayarı var mıdır yoksa başka bir durum mu var çözemedim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme