< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trt 4knın frekansı değişti onun için ama yeni frekansı girip tekrar arattım yine de gelmedi yapabilen var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bu şekilde arama yapıyorum,lakin 10 10 tane kanal buluyor onlarında yarısı şifreli kanal, bir türlü beceremedim kendi uydusunu kullanmayı yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Yeni içerik geldi. Lütfen kanala abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayınız. Teşekkürler. t3chn0youtube Xiaomi Mİ TV 4S Uydu Kanalları Silinirse. Xiaomi Mİ TV If Satellite Channels Are Deleted. https://www.youtube.com/watch?v=dg9NzIia69A |
Bende işe yaramadı hala kanal yok diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 21 Ağustos 2021; 22:10:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de 1 hafta tatile gidip geldigimde acilmamisti fisi cikarip taktim acildi sizde de olmasi sasirtti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Servisi aradınız mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |