Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
11
Favori
20.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar
    TV ye manuel kanal arama nasıl yaptınız
    65 inç var bende.
  • Başlangıçta Kanal kurulumu olmadan o menüye erişim sağlanmıyor.Uydu ismi başlangıçta gözükmüyor ama arama baslantınca uydu 1 den Türksat uydusundaki kanalları buluyor.590 a yakın kanal buluyor.
  • Adım adım tarif ediyorum.İlk başta TV kanalları açıkken setting e giriyoruz.Sonra daha fazla seçenek kısmı sonra ise sistem ayarlarına giriyoruz.acilan menüden kanal sekmesine giriyoruz sonrada manuel uydu ayarlarına giriyoruz.Burdan da Uydu 1 DiseqC A kısmına tek tek frekans giriyoruz ok liyoruz bulduğu kanalları sona ekliyor.
  • Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu

• catzzo28 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar televizyonundaki netflixi smart tv lerde ki gibi olan biri bana bir yol gosterebilir mi? App sini yukledigim icin hem kalitesi cok dusuk hem menusu cok kullanıssız..yardım lütfen
  • piyqsaboy P kullanıcısına yanıt
    Servisi ara görüş neden netfliks lisanslı sürüm yüklü değil diye
    Bizim TV de geldiginde içinde netfliks
    Youtub ve primevideo ucude lisansli
    Dediklerini yapıyorum ama ok le diye bı yer çıkmıyor ve manuel yazdığım kanalı
    Bulup sona eklemiyor
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt
    Attığım resimlerdeki sayfaya ulasabilmişsen olması lazım bende başta biraz uğraştım ama oluyor sonradan
    Yok 5 6 kez denedim.aradigim frekansı yazıyorum.ok yok mecburen geri cikiyorum.kontrol ediyorum aradığım kanal listeye gelmiyor.
    Harici uydu alıcılara frekansı yazıp manuel tek kanal arama var.tv de bu işlemi yapilamiyor
    Tek tek frekans girip ok le demişsin.
    Bu ok kısmı bende gelmiyor
    Özelden numaramı attım ararsanız daha iyi yardimci olabilirim.
    Teşekkür ederim ilginize.biraz daha
    Deniycem belki olur.
    Olmazsa yardımcı oluruz her zaman
  • Bluetooth la soundbarı eslestiriyorum tekrar kapatıp açınca direk bağlanmıyor yeniden eşleştirme yapmak gerekiyor bir çözümü varmıdır acaba her defasında eşleştirme yapmadan kullanabileceğimiz.
  • xiaomi tv ler ile ilgili en iyi videolar ve açıklamalı anlatım

• Arkadaşlar aldığımdan beri çözemediğim bir sıkıntı var. Kanal sıralaması yaptıktan sonra bazen durup dururken atıyorum 13 sıradaki kanal kayıp oluyor. Sıralama 12 14 şeklinde kalıyor. 13 sıradaki kanalı göremiyorum ve bulamıyorum. Sizce kanalı nereye saklıyor ve nasıl geri getiriyoruz. Tekrardan uydu taraması yapmadıkça kanalı göremiyorum. Tabii bütün sıralama gidiyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Birde artık sıralamayı bilgisayardan yapacak bir uygulama bulmak lazım. Tek tek kanal taşıma tam bir işkence oluyor. Bir türlü tek tek kanal taşımaya çözüm bulamadım.

• Bu tarz dahili uydu alıcısı TV lerde bu kanal işlemleri hep sıkıntılıdır.
    Bendede turkssti taratip 500 kanal flan çıkıyor.ben bunlardan 40 tanesini bırakıyorum.digerlerini siliyorum.sildiklerimden bazıları yaklaşık 30 40 kanal yine listenin sonuna ekliyor
    Bunu duzeltemedim.artik tekrar kanal arama yapmıyorum her seferinde tek tek sıralama işkence.
    Harici alıcılar gibi fonksiyonel değil
    Bende daha önce LG vardı ondada öyleydi.lg de sıralama bile degismiyodu.
    Diyelim yanlışlıkla bı kanalı sildin manuel tek kanal frekansı arayamiyorsun.ben tek kanal arama yapamadım.
    Fazlada kurcalamiyorum.zar zor listem var.bide silerse tekrar uğraş dur.
    TV ye USB flasdisk takılı her TV acildiginda ekranda flaş çıkarıldı sonra tekrar takıldı diye ekran çıkıyor.buda ayrı bı sıkıntı. Aldığımızda beri hiç yazılımda verilmedi 5 aydır.
    Bizim aldığımız partiden sonra tr ye televizyonda gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

Bu tarz dahili uydu alıcısı TV lerde bu kanal işlemleri hep sıkıntılıdır.
    Bendede turkssti taratip 500 kanal flan çıkıyor.ben bunlardan 40 tanesini bırakıyorum.digerlerini siliyorum.sildiklerimden bazıları yaklaşık 30 40 kanal yine listenin sonuna ekliyor
    Bunu duzeltemedim.artik tekrar kanal arama yapmıyorum her seferinde tek tek sıralama işkence.
    Harici alıcılar gibi fonksiyonel değil
    Bende daha önce LG vardı ondada öyleydi.lg de sıralama bile degismiyodu.
    Diyelim yanlışlıkla bı kanalı sildin manuel tek kanal frekansı arayamiyorsun.ben tek kanal arama yapamadım.
    Fazlada kurcalamiyorum.zar zor listem var.bide silerse tekrar uğraş dur.
    TV ye USB flasdisk takılı her TV acildiginda ekranda flaş çıkarıldı sonra tekrar takıldı diye ekran çıkıyor.buda ayrı bı sıkıntı. Aldığımızda beri hiç yazılımda verilmedi 5 aydır.
    Bizim aldığımız partiden sonra tr ye televizyonda gelmedi.

Yazılım olarak belki google tv güncellemesi verirler diye düşünüyorum. Yeni modeller çıkacağı için bizim modellerin gelmesi biraz zor. Yurtdışından kaynaklar bulup araştırmak lazım. Bende senin gibiyim ilk alanlardan birileri ikimiziz kanal tarama sıkıntı değil ama sıralama sinir ediyor. O yüzden tv kısmında bende oynak istemiyorum. Android kısmında ise youtube, kodi, netflix, firefox, vavoo gibi uygulamalar ile tv boşluğunu rahat dolduruyorum. Android kısmını rahatça stabil kullanmak asıl amacımdı. Tv box da bu zevki stabil alamıyorsun elimden çok tv box geçti ama televizyonumuz bu konuda daha stabil davranıyor.

Merhaba. Telegramım var ama biraz acemisiyim. Uygulama içinde bahsettiğiniz şekilde aratmaya çalıştım fakat muvaffak olamadım. Chrome'dan arattım olmadı ve telegram gruplarını içeren sitelerde de bulamadım. Cahile anlatır gibi anlatabilirseniz yada farklı bir yöntemi varsa onu söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.