Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
11
Favori
20.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yok öyle bı durum.
    TV yönetici optimize et
    Günde en az 2 kez optimizasyon yapın
    Cihaz remi ve romu rahatlatiyor.
  • can747 C kullanıcısına yanıt
    Diger
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt
    Enerji optimumuzasyonu bölümünde tv yönetici kısmı var. Orayı kapatıp açtım
    Doğru mu bu işlem
  • gumus299 G kullanıcısına yanıt
    TV yönetici diye bı bölüm var burda optimize et tıkla belleği boşaltıyor ve çalışan uyg kapatiyor
  • Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu
  • Merhaba, tvyi kırmızı tuşla kapattigimda (stand by) arka kısımdan hafif tıkır tıkır sesler geliyor. Sizlerde de bu ses var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gadget42 G kullanıcısına yanıt
    Benim TV den de geliyor. 55"
  • merhaba arkadaşlar...65" tv de Tv yönetici açılmıyor bir türlü daha önce çalışıyordu halbuki....nedenini bilen varmıdır yada nereyi kontrol etmem lazım acaba bir ayarlamı oynadım farkında olmadan ??

• gadget42 G kullanıcısına yanıt
    Bende ses yok
  • selim_ka S kullanıcısına yanıt
    Uygulamalara gir ordan ac ve +ya basıp
    İlk uyg.dizinine ekle orda gozuksun
  • netflix i 4k olarak kurmam için yardımcı olurmusunuz.

apk olarak indirdim ama arama yapılamıyor ve görüntüsü çok kötü bu konuda aydınlatırmısınız.

• piyqsaboy P kullanıcısına yanıt
    Netfliksde 4k üyeliğin varmı.
    TV de netfliks lisanslı ve yüklü geliyor.
    Siz neden tekrar yüklemek istiyoruz.
    TV de yüklü gelen orijinal lisanslı versiyon
    Sizin dışardan APK yuklediginiz 480p oynatir
  • Malesef bana gelen 55 inch lik tv de netflix yoktu.made in chine yaziyor belki polonya uretimi olanlarda netflix lisansiyla geliyordur.bende kesinlikle yoktu..buarada evet 4k netflix uyeligim var.ben apk yukledim hem cok kotu goruntu hemde atıyorum dil seçenegi icin falan mouse kullanmak zorunda kaliyorsun.
    İlginç orijinal netfliks olmaması dışardan APK yuklediginiz lisanssız olduğundan 480p oynatir.goruntu ondan bozuk.
    Sen servisle görüş durumu anllat

1080p Netflix apksı var.

Birde Kodi eklentisi Netflix var.

Olmazsa onları deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlamenter hocam virüs programı vs. tarzında bişey kurdun mu tv ye ? Benim tv geçen hafta bişey izelrken durduk yerde sürekli prime uygulamasını açtı. çıkıyorum 10 sn sorna tekrar açıyor falan cihazı fişten çekip tatktim düzeldi ama son dönemde donmalar arttı bi uygulama sıkıntı veryor ama çözemedim.

• opn21 O kullanıcısına yanıt
    TV ye antivirüs kurmadım.gerekte yok.
    Bende 2 ayda 2 kere döndü fişten çektim
    Düzeldi.ben günde bir iki kez TV yoneticiden .optimize ediyorum.
    Ram ve romu temizliyor.
    Günde bı kez optimize yapın.tv rahat çalışır.
  • technologhy T kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar ambilight için donanımı nereden aldınız? Ne kadara aldınız?
  • Bendeki Model 4S L55M5-5ASP 55" kullanım deneyimleri aktarayım biraz.Daha Önce 55 Pus 6561 Philips kullanmış birisi olarak kesinlikle bir fark yok.Android 9.0 la birlikte gayet hızlı bir ara yüzle açılıyor TV.Turksat üzerinden otomatik kurulum yapabiliyorsunuz.Kanal geçişleri bir çok TV ye göre çok hızlı.Kanal Düzenleme gayet hızlı.

2 GB Ram 8 GB hafıza mevcut.Flash Bellekle hafızasını genişletebiliyorsunuz.3 Usb 3 Hdmı girisi var CI+ modül girişi D-Smart i destekliyor.HDR desteği mevcut.Optik Ses girişi var.Manuel Kanal eklenebiliyor.TRT 4 K çok net Çalışıyor.Menulerdeki uygulamalar Çok hızlı çalışıyor.Akilli kumandası sayesinde Sesli Komut yapabiliyorsunuz.

Kesinlikle Tavsiye ediyorum LG ve Samsung u kesinlikle aratmiycagi kesin çünkü içinde bildiğin Mi box yüklü ve global sürüm yüklü olduğu için fazlasıyla tatmin ediyor.Netflix 4K sertifikasi mevcut kumandası kullanışlı görüntü kalitesi beni gerçekten etkiledi Bir android den alabilieceginiz en iyi performansı alacağınıza emin olabilirsiniz.

• Play Store'dan Nebula Manager uygulamasinı indirin ve ana menüde görülmeyen bütün uygulamari görün.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.