|
Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu (9. sayfa)
-
-
Merhaba.
55" olanını kullanıyorum, şöyle bir sıkıntım var;
Mesela TV yi kumandadan akşam kapattık, ertesi gün sabah ya da öğle açtık, kanallar gelmiyor sinyal yok diyor..
Anca TV yi ayarlardan yeniden başlat diyorum Android reboot oluyor tv yeniden başlıyor, kanallar öyle geliyor..
Uykuya geçince uzun süre kanallardan sinyal alamıyorum, ama mesela gün içinde kumanda dan kapattım, yarım saat ya da 1 saat sonra açtım sorun yok tv kanalları çalışıyor..
Kumandadan kapattığımızda uykuya geçmesin direk cihazı kapatsın gibi bir ayar var mı acaba, ben göremedim?
Başka önerisi olan var mı, Tv yi babama aldım çok iyi diye.. adama rezil oluyoruz, ne zaman tv açsa çalışmıyor diye beni çağırıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedorac0re -- 6 Aralık 2020; 14:25:4 > -
Kumandadan kirmizi.acma kapama tusuna
Basili.tut kapat ve yeniden baslat cikar -
Hocam bu ayarlar cok kotu yalnız luma kontrolü kapalı yapınca çok soluklaştırıyor özellikle. Standart ayarı gayet iyi maç izlerken sport moduna alınabilir. Netflixte amazonda hdr film olunca kendi otomatik o moda alıyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi program var tv nin kumandasini ayni zamanda mause ok yapiyor kurdum ama hangi tusla aktif ediliyor yapamadim
Miboxsa da kurdum onun kumandada uygulama tusu ile aciliyor ama tv de.hangi tusla aktif olucak bulamiyorum. -
Ben goruntu ayarlarindan memnunum
En son ayarim yukarda yazdigim sekilde
Fazlada ayarla oynamiyorum -
Parlamenter kardeşim servis geldi tv yi inceledi ve ekranda sorun olduğunu kabul edip tv yi değiştirmeyi ya da başka marka tv ile değiştirme gibi seçenek sundular
Sanırım samsung qled modellerinden tercih yapıcam
Siz olsaydınız ne yaparsınız bi fikir verirsen sevinirim -
Sansina arizali tv denk gelmis
Bu durumda degisim yapmaniz uygun
Diger markalardan samsung ve lg her ikisjde
İyidir birini tercih ediceksiniz -
aynısı bende de oldu. kuruluma gelenlerin tek görevi tvnin ayaklarını takmak ve ekran kırık değildir yazısı almak. ilk günden itibaren ci modülü görmedi, bana ci+ modül aldırmaya kalktılar. sonra ci modülün takıldığı aralıktan pinlerin foroğrafını güç belada olsa çektim. 1 pin dışa doğru uzamış ve yatık vaziyetteydi. kullanıcı hatası diye benden servis ücreti almak istediler. bunu da tv yi getirecek aracın şöförü, teslimat günü telefon açıp söyledi. firmayı aradım, ilk gün kurulumdan beri çalışmadığını söyledim. ayrıca bunu istesem de yapamayacağımı anlattım. bana "koskoca fabrikadan test edilip geldiğini, hiçbir arızasının olamayacağını" söylediler. bende bu fikrin saçma sapan olduğunu uygun bir dille anlattım. sonra gelen ekibin kablo tv kurmak zorunda olmadığını, sadece uydu kurulumu yapma zorunluluğu olduğunu saçmaladılar, bende az da olsa uydu kurulum işleminin biraz daha zahmetli olduğunu, kablo tv de ise tara başlatma haricinde hiç bir farlı işlem olmadığını anlattım. en son tamir ücreti değil de gelen servisin araç ücretini aldıklarını savundular, sonra trip yapıp o bedeli de almayacaklarını söylediler.
sonuç olarak, kurumsal marka olarak bulunmayan, sadece ithalat ve ticaret yapanlarla bu işler zor. xiaominin tv satışını 2 ayrı organizasyon yapıyor, 2 si de markayı yaralıyor.
-
Tamamen fabrikasyon hatası değişim yada farklı bir seçenek sunmaları lazım.
-
Arkadaşlar Tekrardan stoklara ne zaman girecek bilgisi olan varmıdır. -
Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Son izlenimlerim :
Cİhaz oldukça hızlı .
Android işlemci olması ve usb den uygulama kurulabilmesi ile birlikte NETflix , BLue TV , Maç kanalları vs. 3 - 4 programla rahat çözülüyor.
Uygulamaları telefondaki gibi kapatmayı bulamadım. N11 den klavyeli mouse aldım (48 TL ) . Parlamenter Hocamında paylaştığı programlardan bir kısmını da kurdum. Görüntü kalitesi vs. oldukça iyi . İnşallah arıza vs yapmaz paylaşılanlardan anlaşıldığı üzere kullanıcı hatası deyip çıkacaklar işin içinden.
-
Merhaba
Leankey keybooard pro apk kurarsan
Mause yi sanal klavyede kullanabiliyorsun
Bi program daha var mause toogle for androidtv diye buda kumandanin yon tuslarini
Mause oku yapiyor yani hic mause takmadan
Kumanda mause oluyor ben buldum yukledim
Miboxs de calisiyor ama tv de calismadi
Arastiriyorum cozebilirsem cok iyi olucak
Tv de.mause olunca bildiginiz gibi.sesli.arama calismiyor bu sekilde sesli aramada calisacak
Tv ufaktefek sikintilari olsada canavar gibi
Goruntu kalitesi 4k kalitesi iyice ses kuvvetli
Netfliksde 5+1 dolby videoyu tv kendi sesinden cok guzel veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 15 Aralık 2020; 20:5:18 > -
Tv de.uygulama kapatma soyle
Hem sistem harici uygulamalari kapatiyor hemde rami temizliyor.
Uygulamalarda TV yONETİCİ var bunu acin
İcinde optimize et tikla uygulamalari kapatip rami bosaltiyor baska temizlik secenekleride var.
Birde ayarlardan gelistirici seceneklerinj acipda
Etkinlkkleri saklama altindaki hemen yoketi isaretleyin bi programdan ciktiginizda kapatir -
Hocam merhaba, ben dediğiniz etkinlikleri saklama hemen roket ayarını bulamadım. Nereden girdiniz tam olarak yazabilir misiniz?
-
Ayarlar hakkında yapı numarasina 7 8 kez arka arkaya tıkla geliştirici açılacak
Geliştiriciye gir altlarda seçenek işaretle
Böyle yaparsan bı uygulamadan çıktığında arkada sonlanacak ram ve isllemci rahatliyor. -
Kendi sorduğum soruya cevap vereyim ortalama 1 ay sonra stoklarda olacak cihazlar bilginize arkadaşlar -
Sesde ARC olayı çözülmüş
Arc de ses düzelmiş kumanda 100 e kadar bölüm kullaniliyor -
Umarım 2020-2021 modelleri gelir. Onlar çok daha güzel.
-
Bekliyoruz bakalım stoktayken almadığına pişman oldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X