< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus299 -- 29 Kasım 2020; 20:48:10 > |
Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu (8. sayfa)
-
-
Goruntu ayarlarinda kontrasti 80
Yaptim goruntu dahada iyi oldu
Cromecast ipohone tellerde calismiyor -
Evet hocam sorun bende mi diyordum demek ki genel problemmiş. :) Heralde güncelleme ile çözerler diye düşünüyorum.
Bu arada bir orum daha olacak, google assistant çok iyi çalışıyor gerçekten ama tek eksiği "Hey Google" diyince sesi algılayarak aktif olmaması. Ben baya kurcaladım o özelliği aktif edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Teşekkürler.
-
Trt4k da ses kopup geliyor
Yayindanmi tv denmi -
Ben TRT4K bulamadım.
-
İlk kanal taramada cikmamisti ikinci sefer
Tarattigimda cikti -
Merhaba arkadaşlar bende 65" olanından aldım..Arka paneline baktığımda CHINA fabrikasında üretim ve montaj yapıldığı görülüyor en azından etiketi öyle :)) İzleminlere gelirsek , cihaz gerçekten hızlı konunun başından beri arkadaşlar açıklamışlar zaten aynı şeyleri tekrarlamıyayım..Farklı olarak şunları söyleyebilirim, kendi içindeki media playerde Türkçe karakter problemi var eğer siz bir dizi yada filmi altyazı ekleyip seyretmeye kalktığınızda İ,ş,ğ harfleri sapıtıyor..indirdiğiniz altyazıyı düzeltmenin yolu not defteri uygulamasıyla açmak ve farklı kaydet dediğinizde altta çıkan kodlama kısmını ANSI yerine UTF-8 yapmak bu sayede düzgünce izleyebilirsiniz..Alternatif olarak MXPLAYER uygulamasını tavsiye ederim onda da sorunsuz çalışıyor..Vlc yi denedim ayarlarını da yapmama rağmen karakter sorunu devam etti bu tv de, o yüzden mxplayer bu tv için tavsiyem..
Bir başka konu STREMIO uygulaması :)) kısaca netfilix in beleş olanı küçümsemeyin bir araştırın :)) ( bu programda nedir diyeniniz çıkabilir internetten araştırdığımda bu arkadaş güzel anlatmış: https://medium.com/@burakfguzel/stremio-nedir-nas%C4%B1l-kullan%C4%B1l%C4%B1r-f4a9ae3b46f1) playstordan indirmeye kalktığımda bu tv ye uygun olmadığı için aramalarda çıkmadı bile:)) genelde telefonda çalışıyor millette telden tv ye yansıtarak izliyormuş..ben tv ye kurdum arkadaşlar gayette güzel çalışıyor şu anda.stremio nun kendi sitesine gittim download kısmında çeşitli versiyonları var bu programın android için olan kısmına geldiğinizde 4 farklı versiyonu var hepsini indirdim tek tek denedim yüklemeye çalıştığınızda eğer doğru versiyon değilse uyumsuz diyor zaten..sanırım 1.3.4 ARM64 versiyonu çalıştı bende sorunsuz kullanıyoum şu anda..tecrübe paylaştıkça çoğalır bendekiler şimdilik bu kadar hepinize iyi günler diliyorum..
-
Merhaba hayırlı olsun. Benim oynatıcı önerim nova video oynatıcıdır. Vlc ve mxten daha iyi bir oynatıcıdır. Yüksek boyutlu filmlerde özellikle vlc ve mx playerda kare atlamaları olurken nova player tamamen akıcı ve alt yazı indirme,boyut ve renk değişimi gibi ayarlar için arayüzü de çok kullanışlı.
Stremio dediğiniz gibi kullanışlı bir uygulama. Bu tarz programları tv ve telefonunuza send files to tv uygulaması kurarak direkt tek tuşla tvye aktarabilirsiniz. Tvye xplorer files uygulaması da kurup ordan downloads bölümünden kurabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim...Aynen dediğiniz dün gece denediğimde kare atlamalarını bende farkettim bu gece nova player i denerim önerinize teşekkürler..
-
Parlamenter kardeşim nasılsın iyi misin ? Uzun zamandır xiaomi tv ile yaptığın yorumları okuyup takip ediyorum
bende 65 inç olan çin üretimi olan tv yi aldım
tv hızından gayet memnunum ama ben dijitürk kullandığım için görüntü kalitesinde istediğim performansı yakalayamadım
Senin tarif ettiğin bütün ayar kombinasyonlarını denedim ama yine de buğulu bi görüntü oluyo
servisi çağırdım yarın kontrole gelecekler
yani nasıl desem bi samsung ya da lg kalitesinde görüntü bulamadım
başka bi çözüm yolu varsa ya da aklına gelen bi yöntem tarif edersen sevinirim
iyi günler
O digiturkun yayininin kalitesizliginden hocam korsanindan kotu goruntu sunan baska bir yapım yoktur sanırım. Netflix ve youtubedan 4k bir film açarsanız aradaki farkı görebilirsiniz. Ayar olarak maçlarda sport moduna alıyorum ben başka herhangi bir ayara gerek yok.
Sagolun tesekkurler
Soyle bi test yap
Youtubdan 1080p ve 4k video ac izle
Goruntu kalitesine bak ve digiturkle kiyasla
Youtub iyiyse digiturkte sorun olabilir
Digiturk kutulumu izliyon yoksa uggulamami
Benim son ayarlamamdan sonra goruntu
Cok iyi youtub netfliks primevideo bu ucunde
1080p 4k lar cok iyi
Digitufk kutuysa hdmi kablo ya bakmak lazim
Son olarak tv nin goruntu ayarlarini buraya yaz
Benimkiyle kontrol edelim -
Arkadaslar uygulama cesitliligi isteyenler .ac film dizi
Sunu yapin
Cebe telegrami playden indirin kurun tv yede aptoidden kurun
Telegram icinde guruplar var
Aramadan apk paylasim ilker elektronik var bunu aratin guruba katilin icerde hersey var
Tavsiye ettiklerim
Crome apk
İnattvpro
Seyirturk
Turkvod
Kalitetv
Blutvpro
Blunet
Rectv
Dizimia
Byiptvpro
Teatv
Globalcanlitv
Bunlar ucretsiz uygulamalar -
Merhaba 55"lik model için hangi duvar aparatını önerirsiniz? Tercihim sağ sola dönebilen modeller. Kullanan yada bilenler varsa Yardımcı olabilirlerse sevinirim. -
Merhaba arkadaşlar.xaiomi 55 inç tv sahibiyim.dün ci modül erişim yok arızası verdi.bugünde tekrarladı.Kablonetten gelen arkdaş arıza bulamadı sildi gitti kartı.Şimdi yine arızayı yapıyor.Bizim televizyon modül iyi okumuyor mu acaba çözümü nedir.birde kanal araması yaptı kanallar alfabetif sıralamaya döndü.
Youtub dan 4 k video izlerken sorun yok çok net ama dijitürk yayınlarda nedense tv nin renk kaliteside düşüyo bende anlamadım
dijitürk kutulu olarak izliyorum ama görüntüler çok kötü kırmızılar turuncu gibi yeşil renklerde ekranın sağ tarı sol tarafı soluk
tv den soğumaya başladı vallahi.tv ayarları şöyle
custom da
parlaklık 50 kontrast 65 doygunluk 50 renk tonu 0 keskinlik 9
Hocam bende sport modunda maçları izlemeye çalışıyorum ama berbat bi kalite var
sanki ekranda ince bi şeffaf film varmış gibi düşün puslu oluyo
En sonunda internetten izlicem maçları dijitürkü iptal edicem :) ilgilendiğin için teşekkür ederim sağolasın
Hocam dediğim gibi tamamen digiturk kaynaklı bakın size 1-2 resim atayım benim tvden anlaşılabilirse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Resimleri gördükten sonra daha iyi anladım teşekkür ederim
sanırım dijitürkü iptal edicem boşuna para vermeye gerek yok
internetten korsan izlicem daha iyi
zorla insanı diğer alternatiflere yönlendiriyolar
ayıptır söylemeai her ay digitürke 170 tl para ödüyorum aldığımız hizmete bak
tekrar teşekkür ederim iyi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X