Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
11
Favori
20.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar Settings tuşundan Sistem ayarlarına girip Kanal bölümüne girip HBBTV ayarlarını kapatırsanız. Aşağı yukarı tuşlarla kanal değiştirmeniz çalışmaya başlar.

• bosphorusf B kullanıcısına yanıt
    65

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk 2 sayfayı bitirdim, tüm yazılanları da okuyacağım ama en büyük sıkıntı kanal listesi düzenleme.

bunu bilgisayar ortamında yapabilmek iyi olur yoksa tam sıkıntı.

ekleme : adamlar TV ye ek olarak akıllı özellikler koymak yerine, bilgisayar/cep telefonuna ek olarak TV özelliği koymuş gibi bir durum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 22 Kasım 2020; 15:29:42 >
  • Normal APK yüklüyorum ya açılmıyor, ya da açılınca abuk sabuk açılıyor, görüntü ayarlarında sorun var, sebebini bilen var mı ya

• MrOpen kullanıcısına yanıt

Bazı uygulama Android tv uyumlu olmadığı için yapıyor. Yüklediğin uygulamalar nedir?

• Turqie kullanıcısına yanıt
    Kanal duzenleme tasima siralama silme
    Hepsi kolayca yapiliyor

Playden setoriantasyon app i indir
    Otomatik sec
    Acilmayan apk lar androidtv ye uyumlu degildir
    Apk iki uc secenek indirin hangisi uyumlu bilinmiyor ben crome nin tv uyumlusjnu bulamadim 4 adet crom apk denedim hicbiri
    Calismiyor. Cromebeta apk olur diyorlar biraktim firefoxs apk kurdum isimi goruyor

• Udemy indirdim, çalışmadı üstad

• Arkadaşlar tv nin genel performansı hakkında pek bilgi veren olmadı. Özellikle siyah performansı karanlık ta ışık sızması vs nasıldır renklerin canlılık durumu kayan yazılarda tireme vs var mı acaba?. Başka tv ler ile karşılaştıran oldu mu malum bu tv yi mağazalarda göremiyoruz netten alacağız.

• kankan44 kullanıcısına yanıt

Android performansı çok iyi geldi. Aliexpressten yıllardır çeşitli tv boxlar biri alan olarak çok stabil çalışıyor. Uygulama kısmında android tv uyumlu uygulamalar da sıkıntı görmedim. Kurulumu kendim yaptım ilk ekran testlerini yaptım. Siyah performansı konusunda daha iyi olabilirdi. Beni tatmin ediyor. Işık sızmaları gözü rahatsız edecek şekilde yok. Kayan yazılarda titreme görmedim. Yurt dışında fiyat performans ürünü olarak çok tutuluyor. Orta üst sekment televizyonlar göre fena değil ama o kulvarda değil. Onlarla da arasında fiyat farkı zaten fazla 11.11 indirimleri ile 4500 geldi.

Bu rus sitesinde TCL vs Hisense vs Xiaomi ve Samsung UE-49MU6470 vs Xiaomi karşılaştırması var. Yurtdışında genellikle rus, hindistan, avrupa incelemeleri var. Daha detaylı bilgi araştırmam devam ediyor. CSOT toshiba olduğuna dair bilgi edindim. TCL aynı CSOT kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 22 Kasım 2020; 22:50:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOpen

Udemy indirdim, çalışmadı üstad

Udemy uyumsuz olabilir.

Parmak hareketlerinde iz şeklinde dalgalanma oluyor. Büyük olasılıkla made in china olanlarda VA panel olabilir. Fabrika menüsünden göremedim. Videodaki 65 ekran VA paneldeki izler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 22 Kasım 2020; 22:27:44 >
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

-Silerken toplu seçip siliniyor, sildiğim numaralar kayboluyor, kalanları yeniden numaralandırma yapmıyor.

-Taşırken tek tek taşınabiliyor, toplu olarak seçilip taşınmıyor.

+Şimdi de durup dururken kumandadaki Google asistan çalışmıyor. Basıyorum ekrana simgesi geliyor konuşuyorum benim konuşmam yerine TV deki konuşmaları yazıp onları aratıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tek tasima siralama yeterli
    Toplu olarak nereye tasiiycan
    Sesli arama mausla.cakisiyor
    Mausu cikar calisir bu sorunu servisle gorustum yazilimla duzeltilir dedi
    Su anda tv de iki sorun var
    Sesli arama ve spdif ve arc ses
    Sorunu arc yapinca ses kisiliyor
    Bunlari yazilimla cozmeleri lazim
  • Merhaba, Google Home uygulamasında TV'yi eşleştirip chromecast ile yayınlamaya çalışıyorum ama chromecast'ini görmüyor. Başka deneyen var mı acaba? TV'im 55 inch bu arada.

Teşekkürler.

• can747 C kullanıcısına yanıt
    Tel ve tv ayni wifi aginda oljucak
    Wifi kapat ac tv kapat ac dene
    Telide yeniden baslat
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

Parlamenter hocam herseyi yaptım yine de görmüyor. Chromecast'im çalışıyor başka cihazdan kullanabiliyorum ama yorumlardan okuduğum kadarıyla iPhone'da Google Home uygulamasıyla TV'yi eşleştirmede genel bir problem var gibi. IOS'da Google Home ile TV'ye bağlanabilen var mı arkadaşlar?

• Bu iyi oldu hocam
    Teşekkürler

Bunları ilk mesaja eklemeniz de iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus299 -- 29 Kasım 2020; 19:58:40 >
  • gumus299 G kullanıcısına yanıt

Bu işlemi yaptıktan sonra tekrar açabilirsiniz. Çalışmaya bende devam etti. HBBTV Kapalı kalmasına gerek kalmadı. Bu arada bu özelliği bilmeyen arkadaşlar için kısa açıklama ekleyelim. Bu özellik İnternet varsa çalışır. Genelde ilgili kanala gelince kırmızı tuşa basın diye sağ altta yazı çıkar. İnternet üzerinden içeriklere ulaşabilir.

HBBTV:

HBBTV(Hibrit Yayın Genişbant TV) destekleyen televizyon kanalı tarafından iletilen teletext , geçmiş yayınları izleme, yayın programı görüntüleme gibi hizmetlerin, internete bağlı bir Smart TV’ye genişbant üzerinden iletilen çevrimiçi hizmetlere entegre edilmesini veya bağlanmasını sağlayan yayın standardıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 29 Kasım 2020; 20:18:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.