Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
94
Favori
144.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Merhabalar

Tamamdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iThinkSo kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde benim de öyle sanırım son güncellemeden sonra oldu bu. Cihaz mi stick 4k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Adb tv pro ile uninstall ettim fakat button mapper programinda su menu tusu burda calismiyor uygulama atayamiyorum. Simdi o buton bosta kaldi. Vallahi kafayi siyiricam ya

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aurosonic kullanıcısına yanıt
    İyide siz xiaomi tv yı uninstal etmiyor yazmışsınız. Ne alakası var. Sizin probleminiz farklı. Uninstal ediyor.

Hocam simdi tus atama yeri var programda ben farkli bir app koyacagim ama basarien xiaomi tv aciliyordu. Onuda kaldiramamistim simdi kaldirabildim. Bu sefer basiyorum ayni tusa yine tus atayamiyorum

• Merhaba 1 hafta önce Xiaomi Mi Box S Gen 2 cihazini mediamarkt üzerinden aldım ve Philips smart tv'ye bağladım. Televizyonum da Dolby vision ve dolby atmos desteği bulunuyor ve tv'de herhangi bir problem yok. Fakat Xiaomi box cihazını takip kurduktan sonra herhangi bir uygulamada(youtube,twitch,amazon prime) farketmeksizin belli aralıklarla Dolby vision uyarısı çıkıyor ve görüntü 1 saniyelik siyah olup gidip geliyor. Neredeyse hem tv hem xiaomi box ayarlarından tüm ayarları denedim gibi fakat bu sorun düzelmiyor. Tv den dolby bildirimini kapattım fakat dolby uyarısı çıkmasa da görüntü gidip geliyor sürekli. Yapmam gereken yardımcı olabileceğiniz bi ayar var mıdır yoksa ürün kusurlu mudur? Ona gore iade edeceğim ürünü şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

• eoky kullanıcısına yanıt
    Valla bende de 2. nesil stick 4K var TV’m de uyumlu. Xbox’ta falan açtığımda HDR ve Dolby aktif oluyor ama Stick’te aktif olmuyor. Desteklemediğini düşünüyorum.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Hocam ben anlamadım sorun ayarlarla mı alakalı uyumsuzluk mu yoksa cihaz mi sikintili acaba. Mi box ekran ayarlarında dolby icin iki secenek cikiyor. 1-) Always Dolby vision 2-) Always match content gibi biseyler var. Hangisi ne ise yariyor anlamadim. Ama 1. Secenegi secince ozellikle uygulamalar bolumunde hic bisey acmasam dahi dolby vision uyarisi veriyor ve tv ekranı siyah olup aciliyor belirli araliklarla.

Senin için tekrar kurdum denedim ,Send files to TV sorunsuz son güncellemede çalışıyor hocam,Send files to tv güncelleme yaptıysaniz geri almayı bir deneyin yada gerekli izinleri verin.Son güncelleme sadece arayüzü değiştiremiyorsun geriye,onun haricinde gayet yazılım stabil çalışıyor,sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 31 Ocak 2024; 16:45:40 >
  • EsEs_FaN kullanıcısına yanıt
    İlginç. Deneyeceğim teşekkür ederim

• eoky kullanıcısına yanıt

HDMI girişini değiştirip dener misiniz

• Arkadaşlar herkese merhaba. 2 adet bluetooth kulaklığı aynı anda bağlayabilmenin bir yolu var mı?

• EsEs_FaN kullanıcısına yanıt
    Cep tel için bir önceki sürüme döndüm düzeldi teşekkürler.

Sevindim. Rica ederim faydalı olduysa. En azından bu sorunu yaşayan arkadaşlarada yardımcı olacaktir.

• Merhabalar, stick 4k 'da priz kullanmayıp usb kullanarak tvden güç almanin herhangi bir olumsuz tarafı oluyor mu?

• controlf5 C kullanıcısına yanıt
    Ben o şekilde kullanıyorum sağlıklı bir şekilde kullanabiliyorum. Bence bir sorun oluşturmaz.

• Bu cihazın yerleşik Media Player'ını daha düzgün bir hale getirme imkanı var mı?

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Hayır maalesef. Vlc mx player ve nova önerebilirim.

• gowlet kullanıcısına yanıt

@gowlet, teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.