< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (128. sayfa)
-
-
Maalesef. Sadece normal ayarlarda fabrika ayarlarına geri dön var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efekcr
Hocam o menüye nasıl giriş sağlayabilirim? Hiçbir yolu yok mu?Play storeden adb manager uygulamasını indirin bütün isteklere onay verin . Uygulama açıldığında sol tarafta console diye seçenek var ona tıklayın açılınca ( adb reboot recovery ) komutunu girin cihaz recovery moda atıyor akıllı kumanda veya USB mause ile hard reset atıyorsun hocam . Kendi kumandası çalışmıyor bazen sıfırlandığı icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimEsad -- 4 Şubat 2025; 23:25:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu unutmuşum teşekkürler
Önemli değil
Yeri burası değil ama bilgi vereyim. Kullanan vardır
Cloudstream'e güncelleme geldi İnat box eklendi
selam,
Link verebilirmisiniz ?
-
Youtube'ta sinetech kanalına bakın
bilgi için teşekkür ederim ama kanalda sanırım bulamadım, bu arada cloudstream'i açınca yeni güncelleme bulundu uyarısı geldi 4.5.1 olarak güncelle dedim bekletiyor ....
-
Evet 4.5.1 güncellemesi geldi. Ben kurdum. Kurulumdan sonra İnat box listeye eklendi. İsterseniz Cloudstream ana sayfasını İnat olarak değiştirebilirsiniz ama kurulumdan sonra eklentiler kısmından DEPODA inat box'ı bulun ve kurun
Şu cloudstream nasıl bir nimettir arkadaş. Neler neler çıkııyor yitip kaybolmasa bari.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nazar değmesin diye fazla övmüyorum. TR dublaj içeriklerde gördüğüm en iyi apk
20 film + dizi sitesini bünyesinde barındırdığı yetmiyormuş gibi bonus olarak Rec tv ve İnat box var
piyasada bilinen online film ve dizi web sitelerinin hepsini bünyesinde barındırıyor
paralı platformlardan bahsetmiyorum bile Netflix,Amazon...vs
bazı arkadaşlar Stremio diyecek ama Stremio sadece 4K içeriklerde iyi, tr dublaj yok ve içeriklerin açılması için debrid kullanmalısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 5 Şubat 2025; 18:32:4 > -
Stremio ayrı bişey güzel bişey ama Türk kullanıcılar için CloudSteam tam bir nimet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
günaydın
bu cihaz ile , aile evindeki TV de , TOD ve Tabii platformundaki maçları izlemek istiyorum.
apple netflix uygulamaları gibi bu dosyalarda , market kısmında mevcut mu ?
alsam işime yarar mı ?
-
Var tabi. Daha fazlası var, android dünyasında
teşekkür ederim.
-
Mi stick 4k iyi de daha fazla hafızalı daha güzel kumandalı dreamstar nova 4k tavsiye ederim. Yanında 1 yıl turkcell tv plus da hediye. Cihaz baya ucuza geliyor o şekilde
app.hb.bizDreamstar Nova | TV+ (12 Ay Premium Üyelik Hediyeli) 4K Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dreamstar-nova-tv-12-ay-premium-uyelik-hediyeli-4k-lisansli-android-tv-box-2gb-ram-32gb-hafiza-p-HBCV00005B0UOI?magaza=Elektroyol&
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X