Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için. Meşgul ettim kusura bakmayın. Çok sevindim bu duruma çünkü bein connect kendi uygulaması rezalet durumda hiç çalışmıyor. Akşam google playden indirip deneyeceğim. İnşallah dediğiniz gibi güzel çalışırda değiştirmeme gerek kalmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 4 Aralık 2024; 14:42:46 > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (126. sayfa)
-
-
Kullanan herkes memnun kalıyor memnun kalmamanız imkansız. -
Geri verip 4k modeli alın. Artık 1080 pixel sizi üzer -
Ben bunu babamlar için alıyorum asıl. TV leri 1080P. Çok büyük performans farkı varmı bilmiyorum 2si arasında. Fiyat farkı 600 TL civarı.
@gowlet hocam puanlar yüksek ama kendi içinde bein connect rezaletti. Can çekişti cihaz resmen.
-
Arada büyük performans farkı var. Yine de siz bilirsiniz. Ayrıca şunu da söyleyim todun kendi uygulaması gerçekten rezalet. Airtv uygulaması birazdaha iyi ama ondada beinsports 1. Kanalda anlık ızgaralanma lar yine var. Bu cihazdan bağımsız bir olay. -
Tod ve bein connect gerçekten rezalet. Yani kesinlikle kullanılacak gibi değil. AirTV satmak için bence bu şekilde yapıyorlar. Yoksa bu kadar kötü olamaz. Tizen de webos ta takır takır çalışıyor.
Akşam deneyeceğim hocam airTV yi. Eğer tatminkar şekilde çalışırsa babamada söyleyecem böyle böyle performans farkı var sen bilirsin diye. Kendi karar versin artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 4 Aralık 2024; 16:41:16 > -
Airtv dede aslında cihaz kumandası ile tam özellikleri kullanamiyirsunuz. -
Hocam tv yayını yapsın bize yeter. Babamlarda evdeki 2 TV aynı anda çalışınca sinyal gidiyor. Böyle oluncada izleyemiyorlar. Bununla en azından kurtarırız diye alıyorum. Yoksa akıllı cihaz özelliklerini falan kullanamazlar zaten.
-
Dün mi stick 4k da maçı izliyordum, yüksek bitrateli yayınlarda (4k,1080p) yayınlar ağır çekim gibiydi,sanki pc'de ekran kartı yetmez 20 fps ye düşer ya oyun,onun gibi düşük bitrateli 720p de felan ancak akıcı izleyebildim.740mb bir güncelleme gelmiş,onuda yaptım ama farkeden birşey olmadı.tv usb'sinden kullanıyorum cihazı, gücümü karşılayamıyor diyicem ama bugüne kadar böyle birşey yoktu, varmı başına gelen bu durum ? -
1080p versiyonların işlemcisi yetersiz kalabilir. 4K cihazımda sorun yaşamıyorum. 3. Parti içerikleri bile 4K da takılmadan sorunsuzca açıyor. Ayrıca ben de TV USB kısmından güç alıyorum. -
732mb güncelleme geldi
Depolama alanınız bitiyor uyarısı geldi
8gb depolama yetmiyor
-
Aynen güncelleme yaptığımda uyarı verdi, SD maid kullanarak temizlik yapan var mı acaba?
Eski güncelleme, yüklenip kaldırılan uygulama kalıntıları vs temizlenir mi ?
Nelere dikkat etmeliyiz ?
Tecrübeli yada kullanan arkadaşlar bilgilendirse iyi olur
-
Gerçekten ilginç bir cihaz, kafasına göre hızlanıyor, kafasına göre yavaşlıyor 😁next stick 'i beğenmezken,bu ondan da kötü çıktı.
Next bile çatır çutur her türlü akıcı oynatıyor.xiaomi fan'iyim diye şunu da alıp deneyeyim dedim ama yok bu cihaz olmamış, sinir harbi yaşatır.
-
ADB tv ile silinemeyen uygulamaları silebiliyorsunuz. Netflix üyeliğim yoktu sildim geçtim
Birkaç uygulama daha sildim buna rağmen depolama doluyor
Apk yükledikten sonra kalan depolama alanına bakıyorum
Bir daha android box alırsam 32gb hafızalı alacağım ayrıca Stick değil Box alacağım
-
706 mb lık bir güncelleme var. Umarım bazı yavaşlıklar giderilmiştir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X