Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Uncharitable Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.525
Cevap
95
Favori
142.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cloudstream'da İngilizce repolarda sonunda A takımını 1080p ve Tr altyazı buldum

80 lerde çocukken izlediğim A takımı sadece Stremio'da vardı

Aynı şekilde Tom Selleck'in 80ler Magnum dizisini de buldum ama altyazı yok

Hiçbir yerde bulamadığım Sadece Stremio'da olan 1992 tarihli 2 bölümlük uzaylı dizisi İntruders'i de sonunda Cloudstream'de buldum altyazı yok ama önemli olan bulmak

İngilizce repolarda muazzam arşiv var

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 6 Ağustos 2024; 23:49:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemeden önce alt yazı kısmında internetten ara kısmına gelindiğinde izlenen içeriğin adı otomatikman yazıyordu orda ve internetten arayıp alt yazı eklenebiliyordu. Güncellemeden sonra ne kadar yaptıysam da olmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Belki yeni güncellemede altyazı sıkıntısı giderilir

İngilizce repolarla beraber artık Cloudstream benim gözümde içerik,veri tabanı olarak Stremio ayarında.

Stremio'nun farkı 4K içerikler ve altyazı

Ama altyazılar da bazen ya uyumsuz oluyor ya da senkron sıkıntısı var Stremio'da altyazılar her zaman sıkıntı olmuştur

Kesinlikle. Eminim bilmediğimiz çok sağlam repolar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 6 Ağustos 2024; 23:34:55 >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Ayarlar > sağlayıcılar > uzantı dilleri

Bunu tüm diller olarak işaretlersen ukrayna filmlerinden tut, Fransız,Hint dizilerine kadar birçok repoya ulaşrsın. Aramalarda karşına çıkar

Uzantı dillerini Türkçe,İngilizce yaptım. Başka diller istemiyorum

Bana şimdilik yeter. Cloudstream'in içerikleri

20 tane Türkçe film + Dizi siteleri + İngilizce film+dizi repoları

Yeterli

altyazilarda Türkçe karakterler görünmüyordu, karakter setini otomatikten sirayla Turkce-iso800 ve turkce-windows yaptim altyazilar tamamen gitti:) şimdi otomatige de alsam çıkmıyor.. sizde de var mı Türkçe karakter problemi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt

İngilizce repolarda sadece A takımı dizisini listeye ekleyip şöyle bir 5 dakika baktım

Alt yazıda Türkçe karakter sıkıntısı var. Altyazı olan Diğer dizi ve filmlerde durum aynı mı bilmiyorum. Bugün bakacağım

• genel bir problem var hocam, geçen sene denemiştim ben bu App i, Türkçe repolar ya yoktu ya benim haberim yoktu, o zaman da altyazı problemi sebebiyle stremioya dönmüştüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt

Altyazılar konusunda bilgim yok

Ben Türkçe repolar için kullanıyorum

Önceliğim TR dublaj içerikler. Son güncelleme ile toplamda 20 Türkçe Film-dizi sitesi oldu

Ki benim açımdan arşiv, içerik olarak muazzam bir boyuta ulaştı. Piyasada güncel TR dublaj filmlere ve dizilerin çoğuna erişebiliyorum

İngilizce repoları da aktif ettim. En azından şu haliyle aramalarda ne ararsak arayalım aynen Stremio'da olduğu gibi hemen hemen herşeyi bulabileceğiz

4K içerikler + altyazı hariç cloudstream Stremio ile aynı noktaya geldi

Ayrıca altyazılar Stremio'da büyük sorun. Bazen senkron sorunu oluyor bazen de altyazı bulunamıyor. Türkçe altyazı eklentisi kurmama rağmen problem olabiliyor

Benim açımdan Cloudstream > Stremio

• Cloudstream'da megarepo boş değil

İngilizce içerikli repo var

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

• Merhaba. Youtube videolarını 2x hızında izleyebileceğim bir cihaz arıyorum. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama benim tv 4k değil bu 4k stick sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler.

• qerrard! kullanıcısına yanıt
    Çalışır tabiki. Çözünürlük ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca cihazın kendisi de otomatik çözünürlük ayarlaması yapabiliyor.

• mi stick 4k'ya turkcell tv+ uygulaması yüklenebiliyor mu herhangi bir şekilde?

• Google Play'de var yükleniyor

• İbrahimEsad kullanıcısına yanıt

yüklememe izin vermiyor malesef. sistem güncellemesi yapmadım hiç aldığımdan beri. ondan olabilir mi

• alicans35 kullanıcısına yanıt
    Yükleniyor tabi ben yıllardır kullanıyorum

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

google play yüklememe izin vermiyor malesef. sistem güncellemesi yapmadım hiç aldığımdan beri. ondan olabilir mi

• alicans35 kullanıcısına yanıt
    Bende 3 cihaz var. Üstelik biri ilk çıkan mitv stick. Eski modeli. Onda bile var. Sistem güncelleme ile alakası yok yani.

• Merhaba. Youtube videolarını 2x hızında izleyebileceğim bir cihaz arıyorum. Ne önerirsiniz? Var mı öyle bir cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 9 Eylül 2024; 20:54:42 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.