Bende var. Kekikakademi ve megarepo < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 6 Ağustos 2024; 11:13:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (122. sayfa)
-
-
KekikAkademi bendede var kullanıyorum ama sizin verdiğiniz megarepo yazınca boş çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce film ve dizi sitelerini saydım 19 tane
Az önce de SineWix film sitesi otomatik olarak yüklenmiş. Tıkı işaretledim
Webteizle en aşağıda az görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arşivde kaç film ve dizi sitesi var?
Bende toplamda 20 tane görünüyor?
Resimler ekledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu foto attığınız KekikAkademi eklentisi. Megarepo değil
Resimdekilerin megarepo eklentisi olduğunu söylemedim
O zaman megarepo fotolarını atar mısın?
Mega repo eklentisi böyle kuruluyor hocam 5:28 den itibaren
Beyaz Teknoloji youtubeMi Box Tv Box ve Android TV de Olmazsa Olmaz CLOUDSTREAMhttps://www.youtube.com/watch?si=Q4Xq6SKWIkepW8Md&v=4YudYL9rzFw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 5 Ağustos 2024; 20:27:59 >
Çok teşekkürler hocam
Yalnız adam video da megarepo kuruyor sonra KekikAkademi reposunu gösteriyor. KekikAkademi bende zaten kurulu hocam. Megarepo farklı bir repo degilmi? Ben kurunca megarepo boş çıkıyor.
Hocam buldum olayın megarepo ile alakası yokmuş. Kekikakademi yi silip tekrar yükleyin yeni eklentiler geliyor. Filmmodu, turkanime, rec tv vs. (Rec tv bağlantı bulunamadı hatası verdi ama umarım ileride çalışır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 5 Ağustos 2024; 22:5:22 >
Hocam KekikAkademi ye yeni geldi zaten rectv filmodu vs... Megarepo ile ilgisi yok. KekikAkademi ye geldi onlar iki gün önce. Megarepo patladı öyle bir repo türk reposu çalışmıyor
Üst üste sorunca bilmiyorsunuz sandım hocam. Haberiniz varsa sıkıntı yok
Anladım hocam teşekkürler. KekikAkademi telegram hesabına üye olun. Orda bütün yenilikler den haberdar olursunuz
Şimdi baktım megareponun içi boş
Siz megarepo diye KekikAkademiyi kullanıyorsunuz. Karışıklık bundan kaynaklanıyor. Megarepoyu cloudstremdan silin.
Megarepoyu aylar önce kurdum sonra içine bakmadım haliyle unutmuşum
Uzman arkadaslar su kekikakedemi kurulumu nasil yapiliyor 0 dan kurulumu anlatacak bir arkadas varmi yada ogrenebilecegimiz bir link simdiden tesekkurler ilgilenenlere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmydz -- 6 Ağustos 2024; 17:57:28 >
Sinetech'teki arkadaş kurulum ve kekikakademi depo kurulumunu çok güzel anlatıyor
youtubeSinetech Drive Rehberi - https://youtu.be/s4fLwdh7Z6ESinetech'e hoş geldiniz... Lütfen kanala abone olunuz..."Cloud" terimi, genellikle "bulut bilişim" (clou...https://m.youtube.com/watch?v=b9AhwbV6BEs&pp=ygUUc2luZXRlY2ggY2xvdWRzdHJlYW0%3D
İngiliz bayraklı streamleri ekleyip aramalarda işaretlerseniz ingilizce içerikli film ve dizilere ulaşırsınız
İngilizce içeriklerle Cloudstream, Stremio seviyesine çıkıyor ama altyazı sıkıntısı var. Altyazı ekle düğmesi var ama ekleyemedim
İçerikler açılıyor ama ingilizce. İngilizceniz film izleyecek seviyedeyse bunları ekleyin
Sadece Stremio'da bulduğum 80ler dizileri A takımı ve Magnum dizilerini buldum. Açılıyor ama ingilizce
SoraStream,CodeStream , StreamPlay hepsi açılıyor.
Şu haliyle altyazı hariç Cloudstream Stremio seviyesine geldi ama Stremio'da içeriklerin çoğu 4K ve 1080p, Cloudstreamde ise 1080p, 720p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 6 Ağustos 2024; 19:51:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X