< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (120. sayfa)
-
-
-
Merhaba arkadaşlar, stick ile mi box s’in farkı nedir ? Stick uygulama açma sırasında kasıyor, mi box s daha seri demişti bir arkadaşım.
Fiyatları da aynı.
Benim için önemli olan bağlantı hızı, donma/kasma durumları ve tv arkasına takıldığı için kumanda algılama sorunu var mı vs.
Projeksiyon ile de rahat kullanabileceği için stick daha mantıklı geliyor bana şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 21 Haziran 2024; 12:25:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci Nesil stick 4k yine ikinci Nesil boxu aratmaz. Ama almışken ikinci Nesil box alın. İşlemcisi bir tık daha iyi. Fakat tasinabilirlik projeksiyon açısından stick daha iyi gibi. Dikkat edeceğiniz şey her iki modelinde ilk neslini kesinlikle almayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2. nesil Stick 4K gayet akıcı. İlk nesil Mi Box kullanan birisi olarak önyargı ile yaklaşmıştım ancak gayet iyileştirmişler cihazı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
716 MB boyutunda güncelleme gelmiş. Güvenlik ve stabilite üzerine geliştirmeler içeriyormuş.
Kesin içine edecekler
Yükledim
Arkadaşlar merhaba mi box 2.nesil de 15 gündür Google tv filmler çalışmıyor. Açılıyor hiç film göstermiyor . sizlerde kontrol edip bilgi verirmisiniz benim kullandığım 3 cihazda aynı
Gençler Projectivity launcher'ı varsayılan olarak ayarlayabiliyor muyuz nasıl yapılıyor?
Hocam Merhabalar
Evet mümkün
video dan bilgi alabilirsinizScroll.com.tryoutubeEN GÜZEL ANDROID TV - BOX - STICK ARAYÜZÜ | PROJECTIVY LAUNCHER VE VARSAYILAN YAPMAhttps://www.youtube.com/watch?si=KEF-RsFb_I3O2Z0s&v=33-qNlvJcYU&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam süper oldu.
Rica ederim. Evet çok güzel bir Launcher.
Bu cihaz bende de var netflix,prime,youtube sıfır sorun ancak dosyadan oynatmada sorun yaşıyorum.
Nas cihazı üzerinden film dosyası açtığımda ister 2160p ister 720p olsun ara ara durmaya varan takılmalar yapıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
Nas'tan okuma hızı 100 MB'sn düzenli. Cihaz full çekiyor 5G wifi üzerinden.Yani darboğaz olacak bir yer de yok.Diğer kaynaklardan full 4K hiç takılmadan oynatıyor yine wifi üzerinden.
Film dosyasına VLC ile erişiyorum ve VLC player ile oynatıyorum. Oynatıcı donanımsal kod çözmeyi mi kullanamıyor acaba?
Oynatıcı veya ayar olarak herhangi bir tavsiyesi olan var mıdır?
-
Plex ve kodi üzerinden sorunsuz izliyorum kalite 1080 4K farketmiyor.8TB nas var.
Çok özür bende mibox S 4K eski nesil box var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 15 Temmuz 2024; 21:3:24 >
Bakiyim o zaman hocam.Donanım sıkıntısı yok demek ki.
-
Arkadaşlar stick'e stremio'ya real debrid yüklemeye çalıştım
Api key'i telefondan stremio'ya yazdım kuruldu
Tv'de eklenti kuruldu görünüyor ama real debrid aktif değil. Nerede hata yaptım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Değerli arkadaşlar Xiaomi Türkiye ile görüştüm MiTV stick 4K 2. nesil olanı varmış 4k'nın piyasada 2 adet TV stick 4K varmış birisi eski nesil 4K TV'stick imiş diğer ikinci nesil olan 2024'te çıkmış ben en son çıkanı almak istiyorum destek olur musunuz not acaba mi TV stick 4K olarak tek mi piyasada müşteri temsilcisi mi bilmiyor yoksa 1080p olanı ile mi karıştırıyor eski nesil dediği internet üzerinden alacağım kutusunun üzerinde belirtiliyor mu en son çıkan mesela mi TV box 2 nesilde kutusunda 2 gen gibi ikinci nesil oldu onu belirtilen bir yazı var
Benim bildiğim mi stick'te eski nesil yeni nesili yok
Box gibi değil. Kutusunda 2 gen yazan mi stick hiç görmedim belki yeni piyasaya çıkmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X