Ben vizyon filmlerini aramıyorum.her tür filmi izlemem. Daha çok gerilim,gizem,korku,cinayet polisiye ve kaliteli bilim kurgu filmlerini buluyorum yapım yılı kaç olursa olsun Mesela en yeni filmlerden çöl gezegeni dune 2 hem stremio'da hem couldstream'de var. İkisinde upscaling Tr altyazılı. Arada bir fark yok Stremio'de torrentlerden bulup torrent usülü kendinde kaynak oluyorsun ve filmi altyazılı izliyorsun torrent old için film biraz geç açılıyor Couldstream'de 8 film ve 4 dizi sitesinin arşivine doğrudan erişiyorsun menü daha hızlı film daha hızlı açılıyor ve filmlerin %90'ı Tr dublaj Vizyon filmleri stremio'ya düştükten sonra aylarca beklemiyorsun bir şekilde 8 film sitesinin arşivine düşüyor. Mutlaka arada bir süre oluyor kabul ediyorum Açıkçası çok çok izlemek istediğim vizyon bir film olursa Stremio'da alt yazılı izlerim tabi altyazı varsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (119. sayfa)
-
-
Yabancı site eklentileri kurduğunuzda daha kaliteli siteler çıkıyor. 4K ve Blueray etiketli filmler de görebiliyorsunuz. Alt yazıyı da filmi izlerken internetten ekleme kısmı işinizi çok kolaylaştırıyor. Aslında Cloudstream fazla fazla yetenekli bir uygulama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yabancı site eklentileri nedir hocam isim veya site ismi söylemeniz mümkün mü
Bende ekleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam “kar ve ayı” yok mesela nasıl her filmi buluyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Mayıs 2024; 23:34:58 >
Türk filmlerini bilmiyorum. Yabancı filmleri izliyorum Amerikan ve Avrupa filmleri. Gerilim,gizem,korku, dram, bilimkurgu ağırlıklı filmler
Aradığım her filmi neredeyse buldum. Hd film Cehennemde bulamazsam bile film makinesi,jet film izle, fullhd film lzle, kult filmler,webte izle, dizimom, dizi pal,sezonluk dizi, ugurfilm
Hepsinin veritabanına arşivine erişiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 2 Mayıs 2024; 23:48:13 >
Bazı filmler var buluyor tıklıyorsun ama açılmıyor Türk filmleri de gayet var ama işte bazı filmler yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Mayıs 2024; 23:54:24 >
Evet bazıları açılmıyor ama izlemek istediğim filmlere ulaştım. Çoğunlukla aramada film 3 4 sitede çıkıyor biri açmazsa diğeri açıyor
bazen biri 720p olarak açarken bazıları full hd olarak açıyor bende yüksek çözünürlüklü olanı tercih ediyorum
Türk filmlerini aratmadım bilgim yok
Mi box ta her akşam kullandığım tek apk Cloudstream
Anasayfada çıkan Google play filmler şeyini nasıl kaldırabiliriz, çözümü var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google play filmler" şeyini "projectvy launcher ile kaldırabilirsin
Yasal IP TV var mı arkadaşlar, şöyle her kıtadan her ülkeden ulusal kanalları izleyebileceğim bir platform? İçinde NileSAT (Arap ve Afrika coğrafyasına ait) kanalları da olur ise çok iyi olur.
-
Bunun zararı var mı hafızaya kapatalım o zaman
-
Google hizmeti, ayrıca kapatılmıyor.
Bu cihazda dns değiştirebilen var mı? Yani dns bölümüne "dns.google" nasıl yazabilirim?
Mi box ve stick için değerli bilgiler paylaşılan bir kanal, drive'da bir çok app'de mevcut ;
-
-
Uygulama android tv mağazasından kaldırılmış. Stick ile alakalı bir durum değil.
cihaz bir anda calismamaya bazladi. adaptorde sorun yok, sabah bir anda isik yanmamaya ve calismamaya başladı. benzer sorun yaşayan oldu mu?
Arkadaşlar şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım bilgisi olan bilgi verirse çok memnun olurum. Tv stick fişe bağlı tv de fişe bağlı ayrı ayrı. Kumanda ile tv yi açmaya kalktığımda açılmıyor. Tv stick kumandası kullanırım normalde ona da tıklayınca bir hareket olmuyor. Prizin elektriğini kesip 1 dk sonra açınca normale dönüyor neden olabilir acaba böyle birşey? Tv uzun süre kuşlanılmadığında yapıyor. Örnek sabah kullandık akşam 4 - 5 te geldik açmaya çalıştım açılmıyor kumanda çalışmıyor. Kumandaya tıklayınca tv kırmızı ışığı git gel yapıyor aslında görüyor kumandayı ama açılma olmuyor. Tv eskidi mi yoksa stick mi engelliyor anlamadım. Tv mu9000 2017 de iyiydi şimdi eski tabiki acaba tv de mi sorun baş gösteriyor.
Tsubasa hocam tv'niz canavar maşallah.
hdmi cec açık mı kontrol edin öncelikle,
Fix369youtubeCan’t change HDMI eARC Mode settings on your Samsung Crystal UHD TV 4K (TizenOS) as it’s greyed out and when you click it shows ‘This Function isn’t available? Don’t worry, we will show you how you can enable Anynet+ HDMI CEC to easily fix this issue on your Samsung Smart TV. We will show you why you need to Turn on the HDMI eARC on your Samsung TV and how to connect devices through HDMI eARC Port. 0:00 HDMI eARC Mode not available 0:15 Enable Anynet+(HDMI-CEC) 0:32 Turn ON HDMI eARC Settings 0:46 Connect to HDMI eARC Port 1:09 Why use HDMI eARC on Samsung TVhttps://www.youtube.com/watch?v=iEgTZBVjR2s&feature=youtu.beSonrasında deneme yapın.
Çözüm olmazsa 2. Olarak stick 4k kumanda tuşları ayarları sıfırlayalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X