Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
94
Favori
143.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim yanıtınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aletin enerjisini tvden aldığından beri internet kopma sorunu yaşamadım burada biri yazmıştı onu

• Arkadaşlar AirTV kumanda cihaza nasıl tanıtılıyordu. Kağıt yanımda değil ben de unuttum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tw yi kapatıyorum bi süre sonra actıgımda ses gelmiyor nasıl cozebilirm mi stick 4k

• Film izleme platformu olarak stremio'dan başka uygulama tanımam. 4k içerikleri çatır çatır izliyorum. 1000mps netim var zaten ayrıyetten real debrid kullanıyorum torrentioda anında farklı boyuta geçiyorsun zaten stremio da yok yok teknolojinin gözünü seveyim. Basit kullanımı var zaten eklentileri kurdunmu olay bitiyor.

• Boradurualpbora B kullanıcısına yanıt
    Altyazı nasıl yapıyorsun stremio da.Aynı sistem bendede var bu arada.Real debrit de üyelik var ama Open su koy verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 18 Mart 2024; 22:8:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İnternet hızınız bırakın 1000mb i 25mb bile olsa eğer kaynak sayısı fazla ise stremio da donma takılma olmaz. Yıllardır kullanıyorum. Stremio nun tek sıkıntısı yeni çıkan film veya dizlerde Türkçe altyazı biraz geç çıkıyor platformda. Başka sıkıntı yok

• Arkadaşlar VLC'de altyazıda Türkçe karakter sorununu çözen var mı?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Nokta.1000 olsa ne olacak 24 MB olsa ne olacak?Gereken hız 24 olsa yeterli gerisi israf.

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

Ayarlar - Altyazı - Altyazı metin kodlaması Turkish ISO seçtiğinizde düzelir.

• I_can kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim düzeldi.

3-4 gün oldu ben de keşfedeli çok güzel bir uygulamaya benziyor eğer patlamazsa. Keşke Türk film ve dizilerini de rahatlıkla bulabilsek.

• desarj45 kullanıcısına yanıt
    Opensubtitles eklentisi yetiyor. Film oynarken altyazı ayarını açıyorum çıkıyor orda Türkçe dil.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Open son zamanlarda uyumsuz altyazılar sunmaya başladı. Senkronu tutan altyazı bulmak yada elle senkron ayarlamak işkence olabiliyor. Eskiden çok daha uyumlu altyazılar seçiyordu otomatik olarak.

• I_can kullanıcısına yanıt
    Sanırım denk gelmedim. 3-5 tane çıkıyor zaten beğenmediğimi değiştiriyorum.

• İp tv uygulaması öneriniz var mı medya oynatıcısı olarak

• Bykclk kullanıcısına yanıt

Tivimate premium.. Burada konusu vardı oradan ortak bulup premium alın başka bir oynatıcıya gerek yok

• Arkadaşlar ben de Xiaomi 4k stick var ama aldığımdan beri memnun değilim. Çok kasıyor, takılıyor. Buna şuan hangi programları kurmalıyım sıfırdan güncel bir rehber var mı?

• Tivimate uygulamaaını tavsiye ederim. İster yıllık ister ömür boyu satın alabilirsiniz. Arayüzü kullanımı felan çok iyi. 4 yıldır kullanıyorum

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Tesekkürler. İndirdim, kategoriler ve arayüz benim de hoşuma gitti. Premium zorunlu mu acaba normal versiyonu da gayet yeterli geldi bana

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.