< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (121. sayfa)

-
-
Xiaomi mi tv stick 4k var. 2.nesil olarak geçiyor. Diğer eski olan 1080 pixel olarak geçiyor. Fiyatları da farklı zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben zamanında kullandım stremio üzerinden Real Debrid linklerine ulaşmada hiç sorun yaşamamıştım.Sürem nisanda bitti yaz sezonu olduğundan uzatmadım.Umarım hali hazırda kullanan biri çıkarda yardımcı olur.Benide haberdar ederseniz sevinirim.
Hiç duymadım
Google'a yazdım bulamadım. Mi.com.tr'ye baktım bulamadım. Mi stick ve mi stick 4k var ama 2 gen yok. Varsa link atabilirsiniz Öğrenmiş oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda 2 3 yere yazdım. Cevap yazan olmadı
Real debrid'i öven çok ama kurulumu basit olmasına rağmen ve eklentiyi 2 farklı şekilde kurmama rağmen aktif edemedim. 3 euro luk en ucuz olanını aldım.
-
Bende aynı şeyden bahsediyorum biri stick diğeri stick 4k ama kutuda 2 gen yazmıyor
Bende stick 4k kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 30 Temmuz 2024; 18:52:46 >
-
Kutuda ikinci gen falan yazmaz. Hem işlemcileri farklı hem ebatları hemde ramları
Hocam tam hatırlamıyorum ama ben bir kaç kere denemede anca yapmıştım. Torrentio eklentisini kaldırın tekrar deneyin hala olmadıysa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 4 Ağustos 2024; 21:9:9 >
Ben de kurdum bu sıkıntıyı yaşamadım. Gayet kullanışlı güzel bi uygulama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@mu5tafa şimdi farkettim
Real debrid 4 euroyu çekmemiş telefon uygulamasında daha yeni farkettim ama bana uzun bir api key verdi hem parayı çekme hem api key ver beni uğraştır
Hatta yenile tuşuna bastığımda yeni api key bile veriyor ama parayı çekmemişler
Sanırım bundan dolayı stremio'da eklenti kurulmasına rağmen error verdi
Cloudstream'e devam
Yeni güncelleme geldi. Filmmodu,720palizle,diziBox,rec tv,sinemacı gibi 6-7 sinema/dizi sitesi daha eklendi. Arşiv muazzam bir boyuta geldi ve en önemlisi stabil
Rec tv eklendiği için cloudstream'de canlı tv bile izleyebiliyorsun
Stremio'nun arşivi 1-2tık daha iyi ama tr dublaj yok
Şu haliyle bile Cloudstream Stremio ile kapışır
Nazar değmesin diye dh forumda fazla övmüyoru m
O servislerin çoğusu yabancı eklentilerde vardı. Şimdi malum eklentiye de geldiği için yabancı eklentileri sildim. Şu alt yazı olayı da hallolsaydı çok güzel olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 5 Ağustos 2024; 12:50:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam cloudstream da hangi eklentiyi kullanıyorsunuz
İlk kurduğumda kekikakademi yi kurmuştum
Sonra megarepo'yu kurdum galiba
bende de kekik akademi var megarepo yu nasıl kurabilirim hocam
Bende yabancı eklentilerin bir kısmını sildim
Filmmodu sitesini web tarayıcı üzerinden film izlemek için yıllarca kullandım. DiziBox ta aynı şekilde
Abartısız söylüyorum mi stick'te hergün en çok kulllandığım apk Cloudstream
Stremio ile vizyon filmleri arasında aman aman fark yok. Ona düşen ona da bir şekilde düşüyor
Mesela Vizyon filmlerinde çoğunlukla sinema çekimi Dune 2, Furiosa,maymunlar cehennemi yeni krallık ona da düştü kısa bir süre sonra da ona da düştü. Stremio da alt yazı sıkıntısı çıkabiliyor
Daha 2 gün önce Maymunlar cehennemi yeni krallık'ı cloudstream de orijinal full hd + tr dublaj izledim , 1 ay önce Furiosa yı aynı şekilde izledim
Örnek amaçlı yazayım Stremio'da 80'ler dizilerinden A takımı ve Magnum dizilerini buldum ama açmakta zorlanıyorum Cloudstreamde bulamadım ama C.stream de Kara şimşek dizisini buldum
Stremio veri tabanı arşiv yönünden 2 tık daha iyi
Ama cloudstream arşivine film dizi siteleri eklendikçe eksik kalmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 5 Ağustos 2024; 17:32:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı şekilde kuracaksın farklı değil
Eklentiler > + kısmına bas megarepo yaz
Ok tuşuna bas.
Bastım bom boş çıktı üstad
hocam bende de bişey çıkmadı megarepo yazdığımda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X