< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (125. sayfa)
-
-
Sizi üzmez, tavsiye ederim. Ama dikkat edin 2. Nesil olanı alın yani 4k olanı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar mi tv stick 4k kullanıcısıyım. cihazı tv ye bağladığımda hiç görmüyor ışığı dahi yanmıyor tepki yok. sorun nedir acaba?
Cihazın açıldığından emin olun. Güç girişlerini kontrol edin. Gücü prizden mi tv usb sinden mi alıyorsunuz? Her tv usb girişinde enerji olmaz.. Prizden alıyor iseniz ara kabloyu değiştirip deneyin.
Arkadaşlar benim tv stick artık canımı sıkmaya başladı özellikle WiFi sorunu yüzünden dün itibari ile next start 4k aldım. Disney de kendi kendine atma cihazı resetleme WiFi de kopma sorunları baştan beri vardı ara ara idi kabul edilebilirdi ama artık kabul edilebilir değil gen güncelleme gelmişti 700 mb her zaman olduğu gibi iyice içine ettiler cihazın. Hiç hayal ettiğim gibi olmadı burada herkes yardımcı oldu sağolsunlar ama yok bu cihaz bendeki de hatalı olabilir ama olmamış.
YouTube son zamanlarda açınca bi kaç kez açılmadı bekleyince videolar geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç gerçekten. Ne birinci Nesil nede ikinci Nesil ile hiç birsorun yaşamıyorum yıllardır.
Ben vazgeçtim hocam gelmesini bekliyorum aldığım next in bunu mutfağa kaldıracağım çalışırsa çalışır çalışmazsa çalışmaz. Herkes WiFi den şikayetçi idi sizde sorun olmaması da şans işi demek ki :)
8gb hafıza yetmiyor
ADB TV yükledim. Silinemeyen uygulamaları sildim. Hafızada biraz yer açıldı
Ben de xiaomi stick alacağım ama ne almalıyım hangisini tavsiye edersiniz. Box ile stick arasında ne fark var mesela.
2.nesil de wifi hız testi yapan oldu mu?
elimde şuan stick 4k olan var ve 270 mbit geçmiyor. 5g wifi ve modemin yanında.
2.nesil boxlarda 500 mbit internette en fazla kaç görünüyor? kablolu bağlayacağım destekliyor mu?
-
Mi stick son güncellemeden sonra cok gec açılmaya,youtube videoları gec acılmaya basladı.sizdede böylemi
Hayır bende öyle değil
Hatta Adb tv ile silinemeyen gereksiz uygulamaları sildim biraz alan da açıldı
Merhabalar dün tv stick 1080p aldım bein connect için. Fakat uygulama açılışı çok uzun sürüyor ve kanallar değişince ses arkada kalıyor. Bazende uygulamadan atıyor. Sizler dede böyle mi? 4K versiyonu alsam onda durum nasıl? Veya bein connect kasmadan izleyebileceğim uygun fiyatlı alternatif öneriniz nedir?
Teşekkürler.
Stick 4K var bende. Beinconnect ya da TOD’da böyle bir sorun yaşamadım. Beinconnecti Digitürk’ün kendi yazılımı olan AirTV yazılımıyla birlikte kullanıyorum gayet güzel oluyor çanak yayını gibi oluyor arayüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler cevabınız için. AirTV google play den mi yüklüyoruz? Sanırım 4K nın GPU su yüksek olduğu için izleyebiliyorsunuz. Ben bein uygulamasından açmaya çalıştım kasım kasım kasıldı cihaz.
Kanal değiştirirken vs. herhangi bir donma olmuyor değil mi?
Hayır olmuyor. AirTv’yi Google Play’den indirebilirsiniz. Beinconnecte yönlendiriyor oturumu açıyorsunuz sonra AirTV’den kanalları çanak arayüzü ile izliyorsunuz çok kullanışlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır teşekkür ederim bugün deneyeceğim. Ama galiba air tv nin ayrı bir ücretide oluyormuş doğru mu ? Digitürk normal uydu aboneliğimiz var bizim.
Hayır hocam. Ayrı bir aboneliği yok. Google’da yazanları dikkate almayın. Onlar içinde Air TV yazılımı yüklü Mi Stick ve yanında Air TV kumandasıyla beraber TOD TV paketi satan sayfalar. Siz kendiniz kurduğunuzda ekstra bir ücreti yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X