Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV stick ve turknet internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiamoi TV stick kullanıyorum ve bugün internete bağlı gözüküyor ama hiç baglanamiyor. Önceden de arada bu hatayı veriyordu ama bu kadar uzun sürmüyordu kapatıp açınca düzeliyordu. Modeme yakınız, internete bağlı ama internet yok. Telefondan hotspot açınca TV stick düzgün çalışıyor sorun TV stickde değil

İnternette araştırdığımda sorunun ntp servisinin kapalı olmasından kaynaklandığını söylediler. modemimdeki ntp yi açmalı mıyım açık veya kapalı olmasının bir yararı zararı var mı?

Bu sorunu yaşayıp çözeniniz oldu mu ?

• Mi stick'in elektrik bağlantısını kes yeniden bağladıktan sonra tarih ve saat ayarlarını düzelt. Bazen kafasına göre sorun yapıyor netflix lisansı yüzünden kullanıyorum ürün çok sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavione -- 12 Haziran 2021; 19:57:19 >
  • Modem ayarlarından WiFi kanal türünü otomatikten manuele alarak 6-1-11 nolu kanallarından birini seçip dene stick ayarlarini wifiyi sıfırla tekrar baglan düzelmesi lazım
  • mavione kullanıcısına yanıt

Hocam saati manuel ayarlayayınca da düzelmiyor denedim olmadı. Tam olarak neyden bahsediyorsunuz

• umidoo kullanıcısına yanıt

6 veya 1 veya 11 kanalını mı seçiyim yani nedendir tam olarak ?

• kmesne kullanıcısına yanıt
    Bu tarz cihazlarda WiFi kanali otomatikde iken bağlanma sorunu yaşanıyor manuel olarak bir kanal seçersen cihaz belli bir kanaldan direkt bağlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidoo -- 13 Haziran 2021; 13:34:44 >
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Oluşturdum bizlik bir durum yok dediler ama turknetlik olduğuna eminim hotspotta sıkıntı olmuyor çünkü

• umidoo kullanıcısına yanıt

Peki modemin kanalını değiştirdiğimde bir sıkıntı olabilir mi öbür cihazlar açısından. Ayrıca 5g 2.4g ayrı ayrı mı kanalları değiştirmem gerekiyor

• O cihazın kullandığı frekansın kanalını değiştirin yeter, bilgisayar ve telefon için birsey yapmaya gerek yok onlar algılar ancak kullandığınız cihaz gibi aletleri ayarlarından WiFi yi tekrar tanımlamak gerekir
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Tekrardan yapılabilecek bir işlem varsa yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.