Şimdi Ara

Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version | Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün hepsiburada.com üzerinden 209 TL'ye Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version satın aldım çoğu yerde yorumlara baktım çoğunlukla iyi yorumlar, eğer bu forumda kullanan arkadaşlar var ise cihazın nasıl olduğunu yazabilir mi ? 2+1 evim için aldım modem artık eskisi kadar güzel çekmiyor 100mgbit kullanmama rağmen wifide max 25-30 görüyorum.

• Hayırlı olsun. Bence memnum edecektir sizi.
    Cihazın OpenWrt firmware desteği de var. Yazılım bakımından önü açık. Eksi puan olarak göze çarpan tek eksiği usb portuna sahip olmaması. O da kişiden kişiye önemli olmayabilir.

Cihaza OpenWrt firmware kurulumu için aşağıdaki linke bakabilirsiniz;

github
    acecilia/OpenWRTInvasion
    https://github.com/acecilia/OpenWRTInvasion

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Açıkcası usb portunu hiç kullanmıyorum, öyle bir ihtiyacım doğar ise büyük ihtimal modem üzerindeki usb portunu kullanırım :D bana çekim alanı ve 5ghz versin yeter. Yorumunuz için teşekkür ederim
  • Selam mevcut modemim Tplink TD-W9970 bilindigi gibi cok standart bir modem ancak kopma vs yasamiyorum sadece gelen sinyali daha guclu ve 5Ghz hizinda yayinlamak istiyorum acaba bu xiaomi cihazi alsam o isi gorur mu ? Sinyal iletimi acisindan ne kadar basarili ?
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    2+1 evimde 5ghz olarak en uzak odada bile ortalama 60mgbit alıyorum Max zaten 80 goruyor.
  • Cihaz elime ulaştı mobil uygulamasi olsun vs gayet çok başarılı.
    Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version | Sizce Nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanTrn -- 1 Eylül 2020; 16:14:3 >
  • AlicanTrn kullanıcısına yanıt
    Yani modemin LAN1 cikisindan bunun WAN girisine bir baglanti ile interneti bu router ile yayiyoruz hem 5G hem de 2.4 icin daha guclu sinyal iletimi sagliyor. Cunku ortalma bir modem 300-450TL civarinda ki boyle bir cozum de mantikli duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.