Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.197
Cevap
44
Favori
475.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan emin misin temelli kapanıyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

O kadarda kötü değil durum yahu. Her sene başı reset atıyor hatlar geri açılıyor. Senede 3 ay dinlendiriceksin telefonu. : ) Temelli kapandığı yok yani.

Alıntıları Göster

O zzaman iyi. Aldığım Iphone ile münavebeli kullanırım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Redmi note 10 kullanıyor"dum".

Yöntem çıktı gelecek diye sallıyordum ama yöntem falan yok. Mesaj geldi iki üç güne kapanacak. Telefoncu baktım sallıyor yok bayramdan sonra yok şu zaman gelecek, gerek yok. Elden çıkarmaya bakın derim. Oppo reno 5 lite aldım. Kafam rahat.
    Hocam oppo imei repairli mi aldın yoksa tr cihaz mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minmax

Hocam oppo imei repairli mi aldın yoksa tr cihaz mı

Alıntıları Göster

Bastım parayı aldım hocam. Daha da uğraşmam imei ıvır zıvırla. Kafam rahat. Her ne kadar fazla ödemiş olsamda yapacak bir şey yok. Ülke böyle.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam nefes almak bile vergi... şu an bende rusyadayım note 10s alacak gibiyim ama karar veremedim eski telefonun imeisini yaptırıp kullanayım mı yoksa hiç bulaşmasam mı bilmiyorum bakalım. En kötü senin gibi yapacağım artık lanet olsun deyip alacağız tr cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: minmax

Haklısın hocam nefes almak bile vergi... şu an bende rusyadayım note 10s alacak gibiyim ama karar veremedim eski telefonun imeisini yaptırıp kullanayım mı yoksa hiç bulaşmasam mı bilmiyorum bakalım. En kötü senin gibi yapacağım artık lanet olsun deyip alacağız tr cihazı

10s kötü diyorlar kamerada. İmei atılan bir cihaz almanız mantıklı olur. Elinizde eski bir telefon varsa tabi.

• Yurtdışı mi 11 lite telefonum var şimdi çöp mü oldu telefonumuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FoxHound kullanıcısına yanıt
    OnePlus ta Dimensity 1200 nasıl olur onu merak ediyorum. Hadi Xiaomi çözülmedi. OnePlus bu zamana kadar sıkıntısızdi ama tüm cihazlar Qualcomm du bu MTK bir ilk OnePlus ta

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Snapdragona imeil attıran mtkya hoplaya zıplaya attırır. 5 dk iş biter mtk xiaomi lerde oluyor.

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Hocam Sanırım k40 gaming de Dimensity ama olduğunu görmedim. OnePlus ta eğer olursa olmasının sebebini teknik olarak açıklayabilir misiniz ?

• Arkadaşlar ilana beklerim. Belki size uyan bir model vardır. Anlayışınız için teşekkür ederim.

https://forum.donanimhaber.com/oneplus-nord-5g-8-128-redmi-note-9-pro-6-128-redmi-note-10s-6-128-sifir-jelatinli-bayram-indirimi--149833442

Mtk işlemcilere şakır şakır atıyorlardı şimdiye kadar bence gene olur imeil attıkları programa güncelleme gelmemiştir.

Uzun zamandır bu cihazı bekliyorum, inşallah sorunsuz olur. Zaten yakında OnePlus ta kapatır IMEI işini. Xiaomi den aşağı kalmaz sanırım.

Oneplus xiaominin tırnağı olamaz hele şu son çıkardığı 8 ve 9 pro serisi bomboş telefonlar mi 11 ultra ve 10 ultra yanında. Zaten dünyada 1 numara xiaomi applei bile solladı.

Hocam dünyada bir numara olamaz Xiaomi, sadece satışta olur. İnanın OPPO ya repair yapılsa kimse Xiaomi nin yüzüne bakmaz. Oppo tek olur

Repair bi türkiyede işliyo gene nal toplar oneplus 9 pro kullanıyorum mi 10t pro ayarında yeni amirali xiaominin orta sınıfı 1 yıl önceki çıkan telefonu ile kamera ses aynı
    insanlar kaliteye para veriyor xiaomi amiral gemileri samsungdan sonra androidin bayrak taşıyıcısıdır. Satışlar ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 19 Temmuz 2021; 13:16:30 >
  • Imei atilan ne tur cihazlar var su an satin almaya degecek. Ebaydan bakayim. Onepluslara atiliyor benim bildigim.

• redmi note 10 'nun bir de s modeli var, onda rsa koruması yokmuş. kaçak alıp imei atılabilir.

• redmi k40 gaming konusunda hala gelişme yok. Millet şakır şakır MTK'lara atılıyor diyor ama cihaz çıkalı 5 ay oldu :)

Şuan telefon almadım

90 veya 120 hz 8 gb telefon arıyorum imei atılan. En mantıklı K40 gaming ama onda da destek yok imei yok.

• crywolf34 kullanıcısına yanıt

oneplus ta yeni çıkan bir model var onda da artık atılmıyor. alacağınız modele dikkat edin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.