|
Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (60. sayfa)
-
-
oppolarda donanım olayı yok xiaomilere has bir durum. Güncelleme ve format yapılabilir diye düşünüyorum fakat genede önermiyoruz mediatek işlemcilerde.
-
Böylece xioami çöplerinden kurtulacağız. İmei atılmaması vesile oldu. Bu kadar dandik telefon üreten başka marka yok.
-
Xiaomi 11T proyu aldıgım gunden berı sorunsuz kullandım.. şimdi çocuk kullanıyor.. hala 16-20 dk. arasında 0 dan 100 e şarj oluyor.. şarjı 1 gunden fazla gidiyor.. hala stabil..
tek derdi kamerası.. sanırım 14 modelınde o sorunu da aşmışlardır..
-
Pm attim hocam
-
Çift katmanlı anakart olarak tabir edilen ve müdahalesi riskli olan
Mi12
Mi12x
Mi12 pro
Mi13 pro
Direnç değişimleri başlamıştır. -
11t pro için hala direnç dışı bir çözüm yok mu?
Bu arada HyperOS geldi.. bir gun once gelse imeiden kapanmayacaktı hat.. Neyse bir kurulum yapıp yenı sim e takmadan deneyecegım sıfırlanıyordu eskiden..
-
3 yıl kayıtsız Mi 11i kullandıktan sonra yine kayıtsız Mi 14e geçtim,seneye Ağustosa kadar devam. -
3 yıl nasıl kullandınız, deneyimlerinizi paylaşırsanız mısınız
-
8+8=16 ay yasal kullanım süresi mevcut..Arada kalan 4 aylık sürede yedek bir cihazla idare ediliyor..
-
Merhaba
Redmi Note 9 Pro cihazım var.
Aracımda kablosuz Android Auto ve Apple Car play mevcut.
Samsung Note 9 ve Apple xs ile kablosuz bir şekilde bağlanabiliyorum ancak Redmi Note 9 Pro ve Xiaomi Mi 9 ile kablosuz bağlantı yapamıyorum. USB ile ancak Android auto kullanabiliyorum... Çözüm bilen beya önerisi olan var mı? -
İyi günler doğu bölgelerimizde satılan yurtdışı cihazlar arasinda şu an alinabilecek en iyi telefonlar neler acaba bide fiyatlarini bilen var mi ben sadece redmi note 13 pro plusin 12bin TL olduğunu duydum ama diğer telefonları bilmediğim için kıyas yapamıyorum bütçemi 15-20 bine kadar çıkarabilirim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim -
4+4 kullanırım diyordum, ilk 4 ay bitti ikinciye taktik şebeke gelmedi .
Sonra yorumları okudum sim1 tekrar takın gelir dediler hakikaten de öyle oldu.
Ama işin garibi cihazı her kapatıp açmamda şebeke almak için sim yuvalarını değiştirmek gerekiyor nasıl iş anlamadım -
Selamlar, istanbul içi direnç vs yapabilecek varsa dm den konum ve fiyat gönderebılır mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X