< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Eylül 2023; 7:20:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (57. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet oluyor YouTube dan izleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet olur, sonrasında güncelleme almadan kullanabilirsiniz. Güncelleme yaparsanız cihaz çöker. Modem flashlanarak ayağa kaldırılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Redmi note 12 pro plus da imei durumu nasil
İzmir'de direnc yaptıran var mi, tavsiye edeceginiz falan ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bootloader kilidi açıksa yazılımla olur, format ve güncelleme yapılmamalı.
Dirençle de olur fakat nfc özelliği o modelde gidebilir.
Bayraklıda sağlam işin ehli bir dostum var.
dm'den iletisim verirseniz kendisine gotureyim hocam.
Daha erken ama
Redmi note 13 pro
Hocam iyi günler bende note 10 pro var miui 14.0.2 sebeke varken bootloader açtım ancak 150 160 saat gibi bi süre verdi o sürede imei süresi doldu şebeke gitti. Telefoncuyla görüştüm server işi var 1500 civari ücret çıkardı doğru mudur geçen size sorduğum da şebeke ile işin yok demiştiniz tekrar sorayım dedim
Başvurunun dolacağı saati beklemen lazım, saat dolduğunda kilidi açabilirsin maliyet çok düşer. eğer beklemek istemiyorsan server üzerinden yapılır ama 1.000₺ civarına yapılır. 1.500₺ biraz fazla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 2 Ekim 2023; 13:40:22 >
Evet henüz erken. 😇
Elimde 8/128 Xiaomi 10s var imei atılmıştı fakat güncelleme almasa bile kendi kendine 3 ayda bir imei sıfırlıyor ve telefon çöküyor. Bu telefona Antalya içi nasıl bir çözüm bulabilirim? Yoksa aynı modelin sıfırını alacağım, şimdiden teşekkür ederim. Boatloader kilidi açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mew The Legend -- 2 Ekim 2023; 15:54:49 > -
Xiaomi 11t Pro geçtiğimiz hafta kapandı. sim kartı yuvasından çıkarıp soketin diğer tarafına takıp diger IMEİ den devam..
-
teşekkürler, 2 saatte imei sorunu giderildi. bootloader kapali ve randevu alınmamıştı. direkt yaptı işinin gercekten ehli biriymis.
Ben teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 5 Ekim 2023; 13:31:25 >
Bootloader kilidi için başvuru yapmanızı tavsiye ederim.
Note 11 pro icin direnç için yazdim DM den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 18 Ekim 2023; 16:23:55 >
Şimdi gördüm cevaplıyorum.
Ankarada imei atan yer önerebilir misiniz? cihaz 12t pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X