Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
253.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.forum.miuiturkiye.net/konu-Haber-Mi3-ve-mi4-icin-Turkce-v6-Rom-yayinlandi-1265.htm . V6 4.10.10 . Türkçe dil eklenmiş geliştirici rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhabalar dayım çine gidicek 1 aya kadar sizden istirhamım bana çini bilenler ve mi4 mi3 ve meizu mx4 u kullanlar varsa lutfen onerı ve tavsıyelerını yaparsa sevınırım. sorularım:

1-cinden kazıklanmadan ve bizim tr den ınternet sıtelerınden aldıgımız fıyata degılde mesala mi4 1999 yene (760TL) gibi bir fiyata nereden alabılırım bu konuda bilenler fikirlerini paylasırlarsa sevınırım

2-telefon icin mi4 siyah 64 veya mi3 64 siyah veya mx4 dusunuyorum bunlardan hangısı ıyıdır hangısını tavsıye edersınız telefonda oyun oynamam benım ıcın ekran kalıtesı cok onemlı bırde cok lu uygulama yapabılırlıgı zannedıyorum mi3 ve mi4 ıcın ımeı onarma ısını osman abı halledıyor mx4 de ıse MTK ıslemcı oldugundan dolayı dırek olarak bız mobile uncle ıle tamır edebılıyoruz (lutfen bu bılgılerım dogrumu onuda teyıt edersenız sevınırım bazı mtklara atılmıyor gıbı soylemlere denk geldımde)

3-opo ,ıuni u3 ve ZTE z7 max gibi modellerde cok dıkkatımı cekıyor ozellıkle ZTE nın sharp dısplay kullanmıs olması gıbı ancak bu telefonlarda opo nun fazlaca buyuk kaba olması IUNI U3 un ise henuz dıger markalar kadar yaygın olmaması benım ıcın endıse unsurları ZTE ıcın ıse sanırım pıl kapasıtesı kotu . butun bunlara ragmen bu telefonlar zannedıyorum Xiaomi ve meizu telefonlara oranla daha uygun fiyatlılar bu durumda bu telefonları kullanan varmı varsa onerırmısınız?

sımdıden yanıtlara cok tesekkur ederım

• Xiaomi Mi4 3gb ram 16-64gb rom süper bir telefon . xiaomi mi3 2gb ram 16-64gb rom benim kullandigim telefon super türkiyede satilan 2 bin tl lik telefonlar bile sanmiyorum yanaşamaz bu telefonlara ...xiaomi bu telefonlarini kendi sitesinde online ve sitesinde belirttigi bayilerinde elden satiş yapiyor . tavsiyem gidecegi eyalette hangi şehirde bayisi var ise ögrenip gitmek .. Ama çinde telefon satış şehri sengen dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: foseptikons

Arkadaslar merhabalar dayım çine gidicek 1 aya kadar sizden istirhamım bana çini bilenler ve mi4 mi3 ve meizu mx4 u kullanlar varsa lutfen onerı ve tavsıyelerını yaparsa sevınırım. sorularım:

1-cinden kazıklanmadan ve bizim tr den ınternet sıtelerınden aldıgımız fıyata degılde mesala mi4 1999 yene (760TL) gibi bir fiyata nereden alabılırım bu konuda bilenler fikirlerini paylasırlarsa sevınırım

2-telefon icin mi4 siyah 64 veya mi3 64 siyah veya mx4 dusunuyorum bunlardan hangısı ıyıdır hangısını tavsıye edersınız telefonda oyun oynamam benım ıcın ekran kalıtesı cok onemlı bırde cok lu uygulama yapabılırlıgı zannedıyorum mi3 ve mi4 ıcın ımeı onarma ısını osman abı halledıyor mx4 de ıse MTK ıslemcı oldugundan dolayı dırek olarak bız mobile uncle ıle tamır edebılıyoruz (lutfen bu bılgılerım dogrumu onuda teyıt edersenız sevınırım bazı mtklara atılmıyor gıbı soylemlere denk geldımde)

3-opo ,ıuni u3 ve ZTE z7 max gibi modellerde cok dıkkatımı cekıyor ozellıkle ZTE nın sharp dısplay kullanmıs olması gıbı ancak bu telefonlarda opo nun fazlaca buyuk kaba olması IUNI U3 un ise henuz dıger markalar kadar yaygın olmaması benım ıcın endıse unsurları ZTE ıcın ıse sanırım pıl kapasıtesı kotu . butun bunlara ragmen bu telefonlar zannedıyorum Xiaomi ve meizu telefonlara oranla daha uygun fiyatlılar bu durumda bu telefonları kullanan varmı varsa onerırmısınız?

sımdıden yanıtlara cok tesekkur ederım

Mi3 cercevesınde bosluk cok fazla hoşuna gıtmeyebılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kofulpasa arkadaşim mi3 kullandinmi yoksa sadece resimlerinden edindigin bilgimi bu yorum . kalitesini görmek için s5 ile yanyana koyman yeter . bahsettigin o boşluk yorumunu abartili buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselmetin10

Kofulpasa arkadaşim mi3 kullandinmi yoksa sadece resimlerinden edindigin bilgimi bu yorum . kalitesini görmek için s5 ile yanyana koyman yeter . bahsettigin o boşluk yorumunu abartili buldum

Elıme aldım efendım, hatta sırt test etmek ıcın uzun bır yol çektım lakın tasarım hosuma gıtmedı. Kullanım ıle ılgılı kotu bır yorumum olmadı

• Tamam tesekkurler. Benimde resimleri ilk gördügümde kare yapisi rahatsiz etmişti . tasarim begenisi kişiden kişiye değişiyor ve saygi duyarim . cihazin donanim ve işlerlik kalitesine bence laf söylenemez

• foseptikons kullanıcısına yanıt
    meizu mx4 mtk6595 işlemci var. Onun için bir çözüm bulunmadı. Benim düşüncem muhakkak bir yol bulunur ama buluna kadar ne yapacaksın. mobile uncle benim mtk6592 ve kitkatlı telefonumda işe yaramadı. Önce root sonra droid tools ile imei değiştirdim. İşer biraz zorlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mencilisli

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=42678&highlight=mi3%2Bimei&mobile=2

Sanirim mi3 imei çözümü üstteki linkte ,ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bir bakarsa hepimize faydasi olur.

Slm arkadaşlar,
    xda formda belirtildiği üzere xpoesed installer yüklenip ve changer apk yi yukleyince IMEI sorunu hall olmaktadır ve tarafımdan uygulanmıştır.
    Xda forumdan xposed diye arayinca konudan gerekli indirme linkleri mevcuttur.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mencilisli -- 14 Ekim 2014; 11:25:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

meizu mx4 mtk6595 işlemci var. Onun için bir çözüm bulunmadı. Benim düşüncem muhakkak bir yol bulunur ama buluna kadar ne yapacaksın. mobile uncle benim mtk6592 ve kitkatlı telefonumda işe yaramadı. Önce root sonra droid tools ile imei değiştirdim. İşer biraz zorlaşıyor.

hocam yapmayın ya mtk6595 lere ımeı hemen hallormuyormu kamerası felan guzeldı meızunun o kotu olmus. ama yınede bahsettıgınız yontemle duzeltılır degılmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foseptikons

quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

hocam yapmayın ya mtk6595 lere ımeı hemen hallormuyormu kamerası felan guzeldı meızunun o kotu olmus. ama yınede bahsettıgınız yontemle duzeltılır degılmı?

Hallolmuyor demeyelim, daha getirtip deneyen olmadı

• Arkadaşlar MI3 alma kararı aldım. Fakat MSM8974AB versiyonunu alsam ne kadar fiyat farkı olur acaba. Sanırım işlemci frekansı daha yüksek AB versiyonunda yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar mi3 mü alayım sizce mi4 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

Arkadaşlar MI3 alma kararı aldım. Fakat MSM8974AB versiyonunu alsam ne kadar fiyat farkı olur acaba. Sanırım işlemci frekansı daha yüksek AB versiyonunda yardımlarınızı bekliyorum.

Qualcomm Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz işlemci, Adreno 330 GPU 450MHz, 2GB LPDDR3 RAM ve eMMC 4.5 flash bellek. olan telefonu almalısın türkiye ve avrupa için ideal olan model...

diger tegra modelini alırsan 3g kullanamazsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar mi3 mü alayım sizce mi4 mü ?

mi3 2gb ram ....... mi4 ondan sonra çıkan 3gb ram lı model en basit fark amaa ikiside süper telefon..www.miuitürkiye.net sitemizi ziyaret et ayrıntılara ulaşabilirsin

• quote:

quote:

mi3 2gb ram ....... mi4 ondan sonra çıkan 3gb ram lı model en basit fark amaa ikiside süper telefon..www.miuitürkiye.net sitemizi ziyaret et ayrıntılara ulaşabilirsin

Zaten ben de Snapdragon 800 alacağım tegra düşünmüyorum. Fakat 8274AB' nin dışında bir de 8274 AB versiyonlu modeli var mı acaba işlemci hızının 550 MHz olanı biraz yardımcı olursanız sevinirim.

• 8974ab şuan üretilen bütün mi3 cihazlar

• quote:

quote:

quote:

Zaten ben de Snapdragon 800 alacağım tegra düşünmüyorum. Fakat 8274AB' nin dışında bir de 8274 AB versiyonlu modeli var mı acaba işlemci hızının 550 MHz olanı biraz yardımcı olursanız sevinirim.

Pardon şunu anlamadım. 8274AB ile 8274 AB versiyonları var derken yanlış mı yazdınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler Mİ3'ün sar değerini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

quote:

Pardon şunu anlamadım. 8274AB ile 8274 AB versiyonları var derken yanlış mı yazdınız?

Pardon 8974AB yazacaktım şu videoda da söylüyor bakın işlemci frekansı daha yüksek. Fakat 8974AB demiyor açıkçası.
    http://www.youtube.com/watch?v=K-Ww2YAqU7w

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.