Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
254.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanliz dikkat edersen orada snapdragon işlemciler icin driverler mevcut.
    Cuma gecesi benim mi3 gelecek ve o zaman ben kendi telimde deneyecegim şu an telefon olmadigi icin birsey diyemem.
    Fakat snapdragon 800 icin imei tamir driver i olunca yapulamamasi icin bir sebep yok cunki yetersuz ing.le anladigim imei write secenegi oldugu belirtilmekte.
    Bence umut verici bir durum.
    Dedigim gibi tel gelsin deneyecegim.
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam,

Arkadaşlar telefona rom atarken telefonu bozdum, şimdi açılmıyor fastboot ile rom yüklemeye çalışıyorum ama sürekli "sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" diyor ya başka bir hata var yada sürekli yalnış dosyayı indiriyorum ? bir tanesi yüklendi onda da hattım çalışmadığı gibi google play'de yoktu, neyse şimdi benim ne yapmam lazım ? Ankara içinde olan ve ben bundan anlarım diyen varsa ücret karşılında bana yardım etsin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 15 Eylül 2014; 14:05:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Herkese selam,

Arkadaşlar telefona rom atarken telefonu bozdum, şimdi açılmıyor fastboot ile rom yüklemeye çalışıyorum ama sürekli "sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" diyor ya başka bir hata var yada sürekli yalnış dosyayı indiriyorum ? bir tanesi yüklendi onda da hattım çalışmadığı gibi google play'de yoktu, neyse şimdi benim ne yapmam lazım ? Ankara içinde olan ve ben bundan anlarım diyen varsa ücret karşılında bana yardım etsin lütfen...

hocam bilgisayara indir romu , dikkat et bazen hata veriyor tam inmiyor, zip dosyası bozuk ya da eksik oluyor.
    sonrasında ise fastboot moda filan almadan direk update bölümünden yüklemeye çalış dizinden seç tıkla, o da olmaz ise recovery moda gir ve data all user delete de herşeyi silsin sonra tekrar dene..

bu da olmazsa flash aracı var ise onunla telefonu flashla öyle dene.

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Hallettim abi çok sağol, şuan %100 çalışıyor

• NASIL HALLETTİN bayadır uğraşıyordun?
    dediğim yöntemlerle mi ?
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Hocam dosya yolunu yanlış gösteriyor muşum, dikkatli yapınca oldu
  • Samsung s3 mini deneyiminden sonra hediye olarak gelen mi3 telefonumu kullanmaya başladım . almayı düşünenler veya kararsız olanlar düşünmeden alın . süper bir cihaz . yardım edebilirim sorusu olan arkadaşlara

Çok fazla sahtesi satılıyor . iki kesin yöntem kullanarak orjinal mi ?öğrene bilirsiniz . bir orjinal siteden satış sorgulamahttp://order.xiaomi.com/service/imei.
    ve gene orjinal siteden kimlik doğrulama (%100 kesin sonuç)www.miui.com/zt/jianding

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar ===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar ===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselmetin10 -- 21 Eylül 2014; 17:01:17 >

• ben bu mi4 ü almak istiyorum varmı tavsiye edeceğiniz bir satıcı TR gönderirim diyen ?
  • nomenore kullanıcısına yanıt
    www.forum.miuiturkiye.net/konu-SLM-ARKADASLAR-ISTEYENE-MI3-VE-MI4-TEMIN-EDILIR.html?pid=10128#pid10128

• Merhaba,

Bilgi amaçlı soruyorum,

LG G2 32 GB lık model ikinci elde 900TL ye kadar düştü. Pasaport kayıt bu işlemci modellerinde zorunlu ise ( LG G2 de 34 bin puan alıyor ) Mİ3 için çokta cazip bir yön kalmıyor gibi,

Mİ4 de çok daha başarılı ve pasaport kaydını hakediyor
  • Yav bu 4.9.26 da türkçe yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Merhaba,

Bilgi amaçlı soruyorum,

LG G2 32 GB lık model ikinci elde 900TL ye kadar düştü. Pasaport kayıt bu işlemci modellerinde zorunlu ise ( LG G2 de 34 bin puan alıyor ) Mİ3 için çokta cazip bir yön kalmıyor gibi,

Mİ4 de çok daha başarılı ve pasaport kaydını hakediyor

Kardeş antutu skorlarına ben güvenmiyorum ayrıca ben g2 kullandım şuandada mi3 64 gb kullanıyorum g2 hem daha kalın hemde daha ağır mi3 ince ve hafif yani g2 ye değişmem ayrıca tr de bataryasını bulamadık parça bulması skıntılı.

• Antutu Evet önemli olmayabilir. Ancak quadrant ve antutu Dh deki testlerde bile kullaniliyor.

Normal çin telefonu 18bin / kullanılabilir olanlar 24\28 bin ve üst modeller 34/36 bin puan alıyor.

Lg g2 ' de nasıl yedek parça olmaz bilemiyorum am a , LG Türkiye varken bu imkansız gibi. Lg n4 kullanıyorum destek çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Antutu Evet önemli olmayabilir. Ancak quadrant ve antutu Dh deki testlerde bile kullaniliyor.

Normal çin telefonu 18bin / kullanılabilir olanlar 24\28 bin ve üst modeller 34/36 bin puan alıyor.

Lg g2 ' de nasıl yedek parça olmaz bilemiyorum am a , LG Türkiye varken bu imkansız gibi. Lg n4 kullanıyorum destek çok iyi.

2 ay önce arkadaşım lg g2 ile denize girdi cebinde unutmuş 2 ay boyunca lg türkiye harici hiçbir yerde bulamadık :)
  • Arkadaşlar şu sitedekihttp://www.androidbrick.com sitesindeki arkadaş çoğu snapdragon işlemcili telefona imei atmayi başarmış dediğine göre bu imei devamli olarak kullanilabiliyormus yani hard reset atmak Custom rom yüklemek de imei kaybolmasına neden olmuyormuş imei kendinizin bulmasını istiyor sitede yazdığına göre yakında yurtdışından telefon getirip imei olayını halledip satmayı da düşünüyormus ilgilenen arkadaşlar siteyi inceleyebilir herkese iyi bayramlar iyi geceler

• Bence imei tamiri olayina girmeye hiç gerek yok . benim xiaomi mi3 telefonum için araştirmiştim 150 tl imei tamiri için istediler istanbula göndermekte tanimadigin adama göndermekte başka bir sıkıntı. Bende pasaport kayit yaptirip işi kökten çözdüm .telefonumun kendi kimlik karti oldu

• Merhaba arkadaşlar, Bende siyah mi3 16 GB alarak aranıza katıldım. Aldığım arkadaş 4.8.22 kurup türkçeleştirip Verdi fakat benim kamera bölümünde bi çok ayar yok. HDR vs. Aynı telefondan bitane daha aldık aynı rom onda da yüklü onun kamera bölümünde digger ayarlar var. Nasıl oluyor anlamadım. Şimdi başka rom yüklemeye çalışıyorum. Hem recovery kullanarak hemde system güncellemelerinden kurulum paketi seçin kısmını tıklayarak fakat her iki yöntemde de hata alıyorum.

İşin kötüsü win8 olduğu için flash tools da yüklerken hata veriyor ve 3. yöntemi deneyemiyorum.

Telefondan genel olarak çok memnunum performans modunda 42000 puan alıyor. Normal modda 36000 civarı antutu benchmark testinden. Kamerası beklentimin altında sadece.

Mesajı yazdıktan sonar V6 Yı denedim ve oldu :) Şimdi biraz kurcalama zamanı.

kılıf ve tempered glass tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgrcsr -- 9 Ekim 2014; 14:55:30 >

• mi3 cihazımda 4,8,22 geliştirici rom u bende kullanıyorum . geliştirici rom hatalar barındırıyor içinde . ben de sizin gibi stabil olan orjinal rom a eski sürüme dönmek istedim rocovery mod update.zip wipe case gibi yöntemler denedim olmadı tek denemediğim fastboot yöntemi onunda yüklenen romda dil yüklenemiyor o yüzden denemedim . şimdi tek umudum v6 orjinal dil desteği olan stabil rom bu yıl çıkacagı söyleniyor inş çok beklemeyiz
  • v6 ingilizce kullanıyorsunuz galiba . dil desteği yok
  • yukselmetin10 kullanıcısına yanıt
    Evet V6 ingilizce kullanıyorum.Şu an stabil gözüküyor. Normalde de türkçe kullanmıyorum pek zaten telefonu. Fakat öyle çok büyük bi farklılık yok v5- v6 arasında. Kamera uygulamasında sorun olmasa 4,8,22 den memnundum hatta. (Benim yüklemede sorun vardı genel olarak romda bi sıkıntı yok.)
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.