Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
254.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Android i çok sevmeme rağmen stabilite sorunları yaşanıyor amiral gemilerde bile örneğin g3,s5 gibi. Uzun zamandır xiaomi yi bekliyorum hem stabilite hem hız hem de android in özgürlüğü bir arada olursa tadından yenmez

Android'te stabilite problemi yok. Problemi yaratan 25 dolar veren herkesin android markete uygulama çıkartabilmesinde...
    Ben bunu çok test ettim sorun markette
  • Acaba bu telefon Türkiyeye artık giriş yapmayacaksa başka telefonlaramı baksak malesef diyim mi4 dururken 1000 lira daha verip daha kötü bir telefon alıp ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Acaba bu telefon Türkiyeye artık giriş yapmayacaksa başka telefonlaramı baksak malesef diyim mi4 dururken 1000 lira daha verip daha kötü bir telefon alıp ?

Sene sonuna kadar Türkiye de benim tahminim kasım aralık gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu telefon beklendiği gibi ucuz olmayacak en az 1000 tl ile giriş yapar(Mİ3).Düşünsenize yurtdışında zaten mesela samsung sony vs markalar kat be kat türkiyeden ucuz.Orada ucuz diye burda da ucuz olacak diye birşey yok.Devlet %100 vergi alıyor üstüne satıcının karı da ekleniyor.Tüketicinin cebi yanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Bence bu telefon beklendiği gibi ucuz olmayacak en az 1000 tl ile giriş yapar(Mİ3).Düşünsenize yurtdışında zaten mesela samsung sony vs markalar kat be kat türkiyeden ucuz.Orada ucuz diye burda da ucuz olacak diye birşey yok.Devlet %100 vergi alıyor üstüne satıcının karı da ekleniyor.Tüketicinin cebi yanıyor.

Bu konu binlerce kere tartışıldı. Yeniden tartışmak faydasız. Eski mesajlara bakarsanız niçin ucuza gelecek diye düşündüğümüzü görebilirsiniz.
    Bizim beklemekten yana bir sıkıntımız yok. Beklediğimiz gibi ucuza gelirse alır güle güle kullanırız, sizler de elinizdeki telefonları nasıl elden çıkartıp ta MI telefon alırımın derdine düşersiniz (burada şahsınızı kastetmiyorum). Bizim maddi bir kaybımız olmaz. Ama pahalıya gelecek diye başka cihazlara yönelenlerin maddi kayıpları kendilerini bağlayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Acaba bu telefon Türkiyeye artık giriş yapmayacaksa başka telefonlaramı baksak malesef diyim mi4 dururken 1000 lira daha verip daha kötü bir telefon alıp ?

Giriş yapmayacak dediğiniz telefon nedir? Giriş yapmayacağına dair bilgiyi nereden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 21 Ağustos 2014; 11:48:40 >

• mi kredisi olmadan font yükleme imkanımız var mı yardımcı olan olursa sevinirim dışardan font yükleme.
  • V6 ne zaman kullanıma sunulacak acaba bilen varmı ?
  • @Shevchenko79

WSM, MiTools gibi konulara odaklanın. Cevabınız bunlarda saklı.

@alainn

quote:

Orijinalden alıntı: alainn

V6 ne zaman kullanıma sunulacak acaba bilen varmı ?

Tekrar verelim:

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 24 Ağustos 2014; 13:47:27 >

• Mi3 kullanicisiyim .miui v6 tanitildikdan sonra gelen guncellemeri yaptim ama. Telefon miui v6 ya gecis yapmadi mulitlang cancaro rom kurulu tele .nasil miui v6 roma gece bilirim yardim edin

• Soft brick olan bir telefonu nasıl kurtarabilirz arkadaşlar.Yanlış rom yükleme sonucu telefon soft birick oldu.Bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirmi?
  • arkadaşlar pazartesi günü 3 adet 16 gb mi4 elime ulaşmış olacak. almayı düşünenler pm den ulaşabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: apodaka45

Mi3 kullanicisiyim .miui v6 tanitildikdan sonra gelen guncellemeri yaptim ama. Telefon miui v6 ya gecis yapmadi mulitlang cancaro rom kurulu tele .nasil miui v6 roma gece bilirim yardim edin

MIUI v6 daha yayınlanmadı ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi gunler . Fazla okumadan yaziyorum .imei degisyirme nadi yapiliyor mi3 te simfiden tesekkutler

• quote:

Mi3 kullanicisiyim .miui v6 tanitildikdan sonra gelen guncellemeri yaptim ama. Telefon miui v6 ya gecis yapmadi mulitlang cancaro rom kurulu tele .nasil miui v6 roma gece bilirim yardim edin

Arkadasim iyi gunler mi3 imei degistirme . Nasil yaptin anlatirsan sevinirim .

• Bu telefonu hangi web sitesinden alabilirim ? Anladığım kadarıyla XIAOMI Türkiye'ye daha gelmedi.Fiyatı uygun teknik özellikleri harika !
    Yurtdışından telefon gelmiyor diye biliyorum, bu konuda biraz yardımcı olur musunuz ?
  • Mi3 sim kilidi varmi. Varsa nasil açacagız . Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselmetin10

Mi3 sim kilidi varmi. Varsa nasil açacagız . Tesekkurler

Kilit, operatör kampanyalı telefonlarda olur. Sebebi de, Operatör size kampanya yapıp ucuza hatta bazı zamanlar bedavaya telefon veriyor siz başka operatöre geçiyorsunuz. Bunu istemiyorlar tabi.

Kilit değil de burada çalışabilecek cihaz almanız gerekiyor. Bir model sadece Çin'de 3G çalışıp diğer ülkelerde sadece 2G çalışırken diğer model (sanıyorum wcdma olması lazım, araştırırsınız) bizim ülkemizde de 3G çalışabiliyor. Kilitten kastınız buysa zaten bu kırılacak birşey değil, telefonun değişmesi gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselmetin10

quote:

Arkadasim iyi gunler mi3 imei degistirme . Nasil yaptin anlatirsan sevinirim .

Dostum ben azeriyim. Ve Azerbeycanda yasiyorum genel olarakta imei kaydi orjinal telefonlar icin kolay ve bedava yapiliyo ulkemizde kimlik ile kullandigin operotorun merkezine gidib kayit yaptira biliyosun

• tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.