Şimdi Ara

Xiaomi Mi3 10 milyon kulübüne adını yazdırmayı başardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Xiaomi Mi3 10 milyon kulübüne adını yazdırmayı başardı

Her üreticinin yeni amiral gemi akıllı telefon modelini piyasaya sürdüğünde en azından dünya çapında 10 milyon satış barajını aşabilmek ümidini taşır. Ancak şimdiye kadar Galaxy S ve Note serileri haricinde tek bir cihazın bu barajı geçebildiği görülmemişti. Bu geleneği Xiaomi bozuyor. 

Çinli Xiaomi'nin amiral gemi modeli Mi3 yılın ilk yarısı sona erdiğinde 10 milyon satış rakamını yakaladı ve şirket tarihine geçti. Model geçen yılın sonlarında piyasaya çıkmış ve genelde Asya pazarında alıcı bulmuştu. Firmanın yılın ilk yarısı itibari ile toplam akıllı telefon satışı 26 milyon oldu. 

Xiaomi 10 milyon rakamını geride bırakmanın şerefine Mi3 modelinin şampanya sarısı versiyonunu da piyasaya sürdü. Bu model sadece Çin'de satışa sunuldu.

Xiaomi Mi3 modelinde 5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 800 yongaseti, 13MP çözünürlükte arka kamera, 2GB RAM, 3050mAh gücünde batarya, MIUI arayüzü şeklinde özellikler mevcut. Modelin satış fiyatı ise 300$ seviyesinde.  

Kaynak:http://en.miui.com/thread-26759-1-1.html

• Güzel telefon,uygun fiyat.

Az bile satmış.
  • Ne zaman gelecek su telefon bekleyen bekleye bir hal oldum

• Şuan LG G2 kullanıyorum. 64bit'in iyice oturmasıyla telefonumu değiştireceğim. Çok büyük ihtimalle yeni telefonum Xiaomi marka olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

Şuan LG G2 kullanıyorum. 64bit'in iyice oturmasıyla telefonumu değiştireceğim. Çok büyük ihtimalle yeni telefonum Xiaomi marka olacak.

G2'nin üzerine aldığın telefondan daha fazla performans haricinde ne bulmayı ümit ediyorsun bilmiyorum... G2 kusursuz bir telefon değil elbette, kamera konusunda olsun hoparlör konusunda olsun eksileri var. Ama, sırf bunlar için veya 64-bit için telefon değiştireceksen israf edecek olduğunu söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

Şuan LG G2 kullanıyorum. 64bit'in iyice oturmasıyla telefonumu değiştireceğim. Çok büyük ihtimalle yeni telefonum Xiaomi marka olacak.

G2'nin üzerine aldığın telefondan daha fazla performans haricinde ne bulmayı ümit ediyorsun bilmiyorum... G2 kusursuz bir telefon değil elbette, kamera konusunda olsun hoparlör konusunda olsun eksileri var. Ama, sırf bunlar için veya 64-bit için telefon değiştireceksen israf edecek olduğunu söyleyeyim.

64bit oturduğunda yazmışım yani performans anlamında fark verdiğinde uygulamalar 64bitin faydalarını yararlanmaya başladığında ki buda 2-3 sene alabilir. Siz yanlış anlamışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de de satılmış olsaydı 20 milyon olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamlar işi biliyo , birde Türkiye'ye gelseler
  • Artarak devam eder inşallah

çünkü ürünleri hak ediyor

• Turkiye'ye neden gelmiyor bu telefonlar.

• Ah şu telefon Bi de Türkiye'ye gelse

• Doğru ürünü seçebilen bilinçli tüketiciler de varmış demek ki. İnşallah Türkiyede'de görürüz.

• Çerçeveci millet gelmemiş bakıyorum

• Galaxy S ve Note serisi hariç 10 M barajını geçen telefon yok muymuş yoksa ben mi yanlış anladım.Her iPhone modeli kaç milyon satıyor?

• Tableti de fena can yakacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 5 Temmuz 2014; 20:29:20 >
  • lumia ayarında tasarım, kapasitif tuşlar, miui arayüzü, 3050 mah batarya, snapdragon 800ab vs. gel gör ki Türkiye de satılmıyor meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 5 Temmuz 2014; 20:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniko1

Galaxy S ve Note serisi hariç 10 M barajını geçen telefon yok muymuş yoksa ben mi yanlış anladım.Her iPhone modeli kaç milyon satıyor?

Android ekosisteminde demek istemiş ama yazmayı unutmuş galiba.
  • Ben umudunu kestim xiaomi den :(

• Türkiye ye gelse 1 milyon daha garanti, ama gelmiyorlar kapitalist sistemde yapılır mı lan bu

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Tableti de fena can yakacak.

tabletin ismi nedir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.