Şimdi Ara

XİAOMİ Mİ3 MÜ LENOVO K910 MU ÇOK ACİL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada sunu da belirteyim antutu dan 36000 civari skor aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yanliz benim bir se saglam bir kilif almam lazim nerelerde bulabiliriz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

Arkadaslar yanliz benim bir se saglam bir kilif almam lazim nerelerde bulabiliriz acaba?

adamlar 2014 başında amiral gemisi olan telefonlarını kitkatla bıraktı hem de son update cıkalı 6 ay oldu. bi daha da cıkmaz.
    ama tlefon inanılmaz akıcı hala kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Arkadaslar yanliz benim bir se saglam bir kilif almam lazim nerelerde bulabiliriz acaba?

adamlar 2014 başında amiral gemisi olan telefonlarını kitkatla bıraktı hem de son update cıkalı 6 ay oldu. bi daha da cıkmaz.

Hocam merhabalar bu arada uzun zaman oldu umarım iyisinizdir. Valla ben bir ara satacak oldum baktım 500 falan veriyorlar vazgeçtim şu an halen kullanıyorum rom olarak 2.0 1516 kurulu orjinal rom sanırım. Fakat bu romda fotoğraf çekimlerinde çok performans alamıyorum açıkçası ve de google play kurma işini bir türlü beceremedim alternatif market kullanıyorum. İngilizce kullanıyorum ve gayet stabil halen. Belki renk olsun diye satıp xiaomi redmi note 2 alabilirim önümüzdeki dönemde emin olmamakla beraber.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Hocam merhabalar bu arada uzun zaman oldu umarım iyisinizdir. Valla ben bir ara satacak oldum baktım 500 falan veriyorlar vazgeçtim şu an halen kullanıyorum rom olarak 2.0 1516 kurulu orjinal rom sanırım. Fakat bu romda fotoğraf çekimlerinde çok performans alamıyorum açıkçası ve de google play kurma işini bir türlü beceremedim alternatif market kullanıyorum. İngilizce kullanıyorum ve gayet stabil halen. Belki renk olsun diye satıp xiaomi redmi note 2 alabilirim önümüzdeki dönemde emin olmamakla beraber.

selamlar hocam şimdi hatırladım )))
    ben de 1516 kullanıyorum zaten en son çıkan o.
    ama ben şu needromdaki modlanmış 1516 yı kullanıyorum,

google play de ve root da rahat. , uyduruk Çin uygulamaları da yok içinde.
    2 dolar donate istiyor ama zaten rar şifre var bende.
    yukledikten sonra camera uygulamasının içinden kamerayı update yapmışsınızdır zaten.

ben uygulamayı begeniyorum, güzel opsiyonları var. ama lesn camını çok kirlettim ondan bulanıyor sık sık :D

Ben de kardesime redminote-2 aldım Xsellerdan bu hafta gelecek. onu da byaa inceleme fırsatım olacak.

Bu arada ben 3-4 ay kullanamamıstım K910u, ekranını kırmıstım, aliexpressten ekran aldım kullanıyorum su an.
    o süre icinde de G3 kullandım.

• hocam 2. el elektronik fiyatları hep oyle.
    alıcılar da haklı, 500e eki k910 yerine yeni redminote-2 tercih edilir bariz.
    her ne kadar snapdragon 800 ucuyor olsa da.
    yani kullanmak cokdaha karlı su an para bol degilse )))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.