Şimdi Ara

XİAOMİ Mİ3 MÜ LENOVO K910 MU ÇOK ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki telefon da hemen hemen aynı donanıma sahip en önemli fark mi3 orjinal türkçe lenovo ise %60 türkçeymiş. Malzeme kalitesi olarak ikisi de iyi diyorlar ama videolardan ızledıgım kadarıyla lenovo sankı daha saglam duruyor. Xiaomi de de MIUI arayüzünü sürekli övüyorlar vs. Özellikle telefonu aktif olarak kullanan arkadaslar varsa acil yardımlarını rica edeceğim. Çünkü pazartesi günü ikisinden birini alacağım bu arada fiyat olarak lenovo xiaomiden 30 tl daha ucuz bunu da belirteyim.

• Mi3 Tokatlar geçer hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliakin95

Mi3 Tokatlar geçer hocam

Hangi açıdan dayanagını da belırtırsenız kullandınız mı ıkı telefondan bırını acaba?
  • bende ikisi arasinda kalmis durumdayim. aslinda oneplusa aşık oldum ama cok fazla hatasi var suan...

• quote:

Orijinalden alıntı: hosjackal

bende ikisi arasinda kalmis durumdayim. aslinda oneplusa aşık oldum ama cok fazla hatasi var suan...

Hocam gerçekten sıkıntı iş şu seçim yapmak bugün lenovo diyorum yarın yok ya mi3 olsun diyorum sıkılmaya basladım yani :) Bu arada lenovonun karsılastırma vıdeolarını ızledıysenız eger ınternet hızı muthıs bır cıhaz mi3, s5 falan hepsini tokatlıyor. Ama benim için daha da önemli olan birkaç durum sözkonusu öncelikli

1- Batarya durumu kötü olmayacak,
    2- Ahize ve hoparlör-müzik dinleti ortanın iyi veya daha iyisi olacak,
    3- 3-5 dosya yuklendıgınde telefon bayılmayacak ve akıcılıgını kaybetmeyecek,
    4- Varsa yazılım vs. acısından hataları gidermek için güncellemeler gelecek, yazılım iki günde göçtü etti nasıl yapacagım sımdı ıkılemıne beni düşürmeyecek,
    5- Parça ve aksesuar zenginliği olan bir marka olacak ve bunları bulma durumu sıkıntılı olmayacak,
    6- Alacagım telefonun TR de şebeke çekimi iyi olacak.

Genellikle istediklerim bunlar.

• ikisinide kullandım tek hatla kullanıcaksanız mi4 cift hatsa lenovo derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc_59

ikisinide kullandım tek hatla kullanıcaksanız mi4 cift hatsa lenovo derim

mi3 hocam mi4 almayacagım tek hatla kullanacagım ayrıca.
  • şayomi daha performanslıdır, ama lenovo daha güvenilir.
  • Xiaomi dünyanin en büyük 3. Telefon üreticisi güvenilebilir bence

• bende son zamanda honor 6 ya kafayı taktım.
  • tunc_59 kullanıcısına yanıt
    Pasaport kaydi mi yaptirmistiniz yoksa diğer yöntem mi:) her hangi bir problemle karsilastiginiz oldu mu iki telefonda da?
  • Fark etmez ikisi icinde gecerli tek hat da mi ama cift hatta lenovo

• Pasaport kaydi yaptirdim iki imei tek pasaport olarak

• Yalniz mi3 te turkceyi ben yuklemistim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc_59

Yalniz mi3 te turkceyi ben yuklemistim...

Hocam benim aklıma da o takılıyor lenovo türkçe değil bildiğim kadarıyla ama mi3 orjınal turkce lenovonun turkce destegı %60 larda diye biliyorum ben nasıl sizce turkcesı lenovonu yeterlı mı?
  • Hay allah ya ben diyorum mi3 turkce degil diye swn yine orjinal diyorsun her ikisinede sen yuklersen turkce oluyor mi3 yukledigin daha iyi lenovoda yeterli oluyor tek hat kullanicaksan mi3 al gule gule kullan orjinal turkce mi4 te var...

• Beyler ben de bu iki telefon arasında kaldım bildiğiniz gibi forumda bu telefonları satan arkadaşlarımız çoğaldı k910 yaklaşık olarak 40-50 TL daha ucuza satılıyor.K910 da çift hat olması benim için önemli değil. Önceliklerim arayüzün hızı, stabilite,performans mi3 ağır basıyor gibi ama k910 kullananlar varsa yorumlarını almak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Beyler ben de bu iki telefon arasında kaldım bildiğiniz gibi forumda bu telefonları satan arkadaşlarımız çoğaldı k910 yaklaşık olarak 40-50 TL daha ucuza satılıyor.K910 da çift hat olması benim için önemli değil. Önceliklerim arayüzün hızı, stabilite,performans mi3 ağır basıyor gibi ama k910 kullananlar varsa yorumlarını almak isterim

Selam Beyler çin telefonlarini ilk satanlardan biri de benim...bircogunu kullandim ve test ettim..şu an performans olarak oppo, vivo,one plus, xiaomi, lenovo,huawei,meiuzu,ust segment telefonlar ve snapdragon İslemcili telefonlar(redmi mtk) ardindan zopo jiayu iocean cubot vs geliyor bunlar mtk islemcili telefOnlar..one plus tam turkce.xiaomi son guncellemesinde miuiv6 da turkceyi %97 cikardi ayni sekilde mi3 ve red mi notelarda da oyle ama lenovo performans yonuyle xiaomiyle hemen hemen ayni olmasina ragmen %60-70 turkce..diger yonden mtk islemcili telefonlar turkce konusunda %98 %100 lik orana sahip(zopo,jiayu,iocean,cubot, umi vs... tabi bunun islemciyle alakali olmadigini yonelim ve pazar payi ilgili oldugunu soylemek daha dogru olur..

• Mi3 çok kısa sure elime geçti,Hanım'a almıştım gerçi beğenmedi sattım ama performans olarak beni şaşırtmıştı gerçekten.Ben mi4 kullanıyorum oyunlarda falan az da olsa ısınmalar oluyor mi4 te ,ama mi3 te oyun denemelerinde çok az ısındığını gördüm,internet çok hızlı zaten miui çok stabil Beta versiyonu olmasına rağmen ,yakında miui6 global versiyonu çıkacak ufak tefek yazılım hataları da düzeltilir süper olur.
    Lenovo yu bilemem yazılım desteği güncelleme vs arıyorsan mi3 tam sana göre
    Türkçe konusunda da mi3 te herhangi bir problem yoktu hatırladığım kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada robince adlı arkadasimizdan yaklasik 1 hafta kadar once lenovo k910 almis bulunmaktayim. Kendimce size baslik halinde memnuniyetlerimi siralamaya calisayim

1- TElefon oldukca ince ve şık bir tasarima sahip,
    2- 5.5inc biraz buyuk ama alisiksaniz cok sıkıntı olmayacaktir ama bir daha alirsam 5 inc den yukarisini almam tam kavrayamiyorsunuz cunku telefonu,
    3- Oyunlarda isinma gayet tabii oluyor ama isinmayan bir telefon olacagini sanmiyorum,
    4- Özellikle internet performansi cok iyi cok hizli ve akici,
    5- Diger telefonlar nasil bilmiyorum fakat internet veya oyuna girdiginizce sarji su gibi iciyor haberiniz olsun,
    6- Dil konusunda bir sikinti yok yeterli oranda turkce bence,
    7- Hoparlör sesi fena olmamakla beraber,ahize de orta seviye,
    8- Gps performansi cok iyi ve resim video cekim kalitesi ozellikle gunduz cekimlerinde gayet guzel,
    9- Ekran cözünürlugu ve renk doygunlugu cok iyi ve arayüz ve gecisler cok hizli ve akici.

Kisacasi fiyat performans bakimindan benim icin oldukca yeterli ve kaliteli bir telefon. Simdilik aklima gelenler bunlar yardimci olabilecegim baska birsey varsa lutfen yazin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali198534 -- 17 Kasım 2014; 2:35:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.