Şimdi Ara

Xiaomi Mi4 'Çinlilerin en iyisi(?)' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
9.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Mesut bey,

Örneğin LG G2 de ısınan bir telefon Xiaomi Mi4 G2'den daha fazla mı ısınıyor.Performansı G2'den daha mı kötü?

Türkiye'de 3g'nin çalışmadığını belirtmişsiniz, bu yüzden mi batarya testi koymadınız?

İnceleme biraz detaysız gibi geldi, oyun testleri, gps bağlantısı, ses çıkış desibeli vs. olabilirdi.

Cihazın tasarımı da kötü sayılmaz en kötü tarafı arkasının parlak olması.Arayüz tasarımının özgün olmaması kötü ama göze hoş görünüyor.Arayüzün hantal çalıştığını söylemişsiniz, mesela TouchWIZ'den daha mı hantal daha mı hızlı yoksa aynı mı?Performans modunda yavaşlık devam ediyor mu?

Teşekkürler.

Merhaba,

İncelemede neden pil testi koymadığımı anlatıyorum sanırım kaçırdınız 3G hatlara bağlanamayan telefon ile pil testi yapılamaz :) Bu arada cihaz GPS uydusu bulurken de zorlanıyor zira hat alıp data çekemediği için sürekli cold start yapmak zorunda kalıyor.

Desibel koysam neyi değiştirir ki? :) Kendi telefonunuz ile değeri karşılaştırmanız imkansız tek başına da yüksek mi alçak mı anlayamazsınız zira yakınlık, dinlenen parça, ortamın gürültüsü gibi etki eden o kadar fazla etken var ki o aleti göstermem sadece gösteriş olur teknik bir bilgi vermez.

Videoda gösteriyorum :) Touchwiz'e göre hantal mı değil mi siz karar verin.

Oyun testlerini de neden yapmadığımı anlatıyorum. Performans moduna geçen cihaz çok ısınıyor, oyun oynamanın bir anlamı yok :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Açıkcası bu ısınma sorunlarının en başta çok fazla problem olduğunu biliyordum. Fakat daha sonraki güncellemeler ile bu sorunların aşıldığını öğrendim. Hatta G3 bile çok fazla ısınıyordu güncellemeler ile oda en aza indirdi bence yinede fiyatına göre makul bir telefon.

Merhaba,

Telefonda en son güncelleme kurulu :) Bir şeyin değiştiği yok.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

G2'de ısınan bir cihaz aynı şekilde G3'de başlarda çok fazla ısınıyordu. Şu sevmediğim olay arasında Dengeli vede Performans Modu diye ayrılmış. Sanki PC gibi cihaz.

• Keşke ısınma konusunda en iyi telefonlarıda söyleseydiniz,g3 bu konuda kötü biliyorum z3 ise özel ısı bandı mıdır nedir öyle bir halt vardı o yüzden iyi olabilir peki diğerleri?En azından alacak kişiler için yararlı olurdu.mi4 ise bunu soğutucu fanla kullanmak lazım
  • o çerçevedeki siyah border ne ya :D onu çıkar cihaz 5.3inç olur

• Bu küfür etmediği kalmış telefona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Mesut Abi,
    Meizu MX4 inceleme videosu yakın zamanda olacak mı? Ben daha iyisi çıksın diye bekleyip 2 senedir telefon alamayanlardanım.Kullandığım telefon LGP500 artık mesaj yazmak bile zor :) Şimdiden teşekkürler...

• Peki bu cihaz Türkiye'ye gelecek mi? Gelmeyecekse alıcı gözüyle bakmanın bir mantığı kalmıyor açıkçası. Galaxy S3 kullanıyorum, bir sonraki cihazımı Türkiye'ye gelen Çinli üreticilerden almak istiyorum ama kafam cidden karışık. Açıkçası telefona 2.000 TL bağlamadım bağlamam da, S3'ü de 1000 TL'ye kampanya ile almıştım, bu Çinliler'in 1.000 TL üstün telefon satması ancak teknoloji ile ciddi anlamda fantezi yaşayanlarla olacak bir iş. Zira çoğu insan Samsung gibi etiket markaları tercih etmeye devam edecektir.
  • Bizde istiyoruz türkiye de tekelleşen firmalardan bıktık!

• Bu telefondan bana yollasanıza güzel bi model.:D

• quote:

quote:

Mesut bey,

Örneğin LG G2 de ısınan bir telefon Xiaomi Mi4 G2'den daha fazla mı ısınıyor.Performansı G2'den daha mı kötü?

Türkiye'de 3g'nin çalışmadığını belirtmişsiniz, bu yüzden mi batarya testi koymadınız?

İnceleme biraz detaysız gibi geldi, oyun testleri, gps bağlantısı, ses çıkış desibeli vs. olabilirdi.

Cihazın tasarımı da kötü sayılmaz en kötü tarafı arkasının parlak olması.Arayüz tasarımının özgün olmaması kötü ama göze hoş görünüyor.Arayüzün hantal çalıştığını söylemişsiniz, mesela TouchWIZ'den daha mı hantal daha mı hızlı yoksa aynı mı?Performans modunda yavaşlık devam ediyor mu?

Teşekkürler.

Merhaba,

İncelemede neden pil testi koymadığımı anlatıyorum sanırım kaçırdınız 3G hatlara bağlanamayan telefon ile pil testi yapılamaz :) Bu arada cihaz GPS uydusu bulurken de zorlanıyor zira hat alıp data çekemediği için sürekli cold start yapmak zorunda kalıyor.

Desibel koysam neyi değiştirir ki? :) Kendi telefonunuz ile değeri karşılaştırmanız imkansız tek başına da yüksek mi alçak mı anlayamazsınız zira yakınlık, dinlenen parça, ortamın gürültüsü gibi etki eden o kadar fazla etken var ki o aleti göstermem sadece gösteriş olur teknik bir bilgi vermez.

Oyun testlerini de neden yapmadığımı anlatıyorum. Performans moduna geçen cihaz çok ısınıyor, oyun oynamanın bir anlamı yok :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Cevabınız için teşekkürler.

Gerçek anlamda hayal kırıklığı gibi gözüküyor, Xiaomi'den beklentim yüksekti.

Türkiye'ye 64GB 999TL gibi bir fiyattan gelirse o zaman sorunlar gözardı edilir.Tabi gelir mi ayrı konu.

İyi geceler.

• Bu cihaz olmamış

• Çok yararlı bilgiler veren bir inceleme olmuş. Elinize sağlık yanlış bir tel seçmekten kurtardınız bizi.

Fanboyluk yapmanın alemi yok beyler. Benimde sempatim vardı ama arayüzü lanet cebinizde alev topu olabilecek telefonun tutulur tarafı yok. olmamış bi daha yapsınlar.

Ayrıca telefonun arayüzünü bu hale getirebilen android in tepe yöneticilerinden oluşan mi ekibini kutlamak lazım. Ancak bu kadar berbat olur.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Lg g3'de çok sıkıntı vardı ısınmayla ilgili güncelleme gelmesiyle ısınma sorunu çözüldü mi4 de bunun gibi olabilir.Xiaomi zaten hızlı güncelleme alacamı belirtti.

• Birgun kadar kullandım beyenmedım menu gecıslerı sıkıntılı iphone vari ara yuzude sıkıyor bı sure sonra 400$ edıcek bı tel degıl mi3 daha iyi bence kuskusuz..

ONE PLUS ONE :))

• benim tegra 3 htc one xden daha az ısındığı kesin
  • htc fanboylugunu gene yapmış mesut cevik okadar telefon varken neden one plus onerdin anlamak mumkun deyil fanboyluk

• corsair h110m bekliyoruz :D
    önümüz kış sıkıntı olmaz bu sıcaklık yaza da h110m yetişir :D radyatörü de cebde taşırız hayırlısı artık.

z3 bakır soğutma koyucaktı noldu bilen var mı işe yarıyo mu ?
    yarıyosa ne ölçüde yarıyo. Mesut abi z3 ve z3 atom karınca incelemesi bekliyoruz :d

• MX4 incelemesini gördükten sonra kesin karar verip bir telefon alacağım,en azından mi4 olmayacağı anlaşıldı...

• QuickPlay kullanıcısına yanıt
    Mi3 daha ıyı aynen
  • quote:

quote:

quote:

Mesut bey,

Teşekkürler.

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Cevabınız için teşekkürler.

Gerçek anlamda hayal kırıklığı gibi gözüküyor, Xiaomi'den beklentim yüksekti.

Türkiye'ye 64GB 999TL gibi bir fiyattan gelirse o zaman sorunlar gözardı edilir.Tabi gelir mi ayrı konu.

İyi geceler.

Çinde bile 16gb 400$ burda fıyat vergılerle ne olur bilinmez.?
    Çinde bile 16gb 400$ burda fıyat vergılerle ne olur bilinmez.?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.