Şimdi Ara

Xiaomi Mi4 'Çinlilerin en iyisi(?)' video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
9.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bir MiPad kullanıcısı olarak incelemeyi amatör buldum. Mesut Çevik iyice şaştı çizgisinden. Bir editör gibi degil de kullanıcı gibi davranıyor...

Xiaomi alın aldırın.
    Xiaomi Mi4 'Çinlilerin en iyisi(?)' video inceleme

Adam videoda "performans moduna alınca sürekli tel. 2.5 ghz de çalışıyor ve bu yüzden ısınıyor, diğer balanced modda olunca da arayüz yavaş çalışıyor" diyor. Ve bu modları otomatik seçememesinin savununalacak bir şeyi yok. Onu dışında kaba demesi falan bence de doğru değil.
    Tabletini alıp sevmiş olabilirsin ama daha mi4 kullanmadan neden tavsiye ettiğini çözemedim.

Sen hala anlamıyorsun hocam işte

1-Balance modu orta sınıf telefon gibi diyor ( orta sınıf hangi telefon gameloft oyunlarını sorunsuz kasma olmadan çalıştırır)

2-Performans moduna alınca telefon inanılmaz ısınıyor diyor ( dünden beri ilk defa Full performans modunda kullandım Balance modundan çok çok az ısındı)

3- 2 kere dahi deneme yapamamış antutu ( videoyu ilk izlediğimde merak ettim hemen denedim 3 kere yaptım daha denemedim hiçbir sorun olmadı Video çekerim)

Telefon ısınıyor diye oyun denememek
    3g yok diye ( ki var), batarya süresi denememek tamamen amatörce yaklaşılmış bir durum.

O kadar çok şey var ki söylenecek Video ile ilgili.
    Mesut û cidden severim ama neden bilmiyorum böyle birşey yaşadı. Belki telefonda sorun var belki reklam durumu.

Telefonu satmak isteyenler değiliz biz direk kullanıcıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bir MiPad kullanıcısı olarak incelemeyi amatör buldum. Mesut Çevik iyice şaştı çizgisinden. Bir editör gibi degil de kullanıcı gibi davranıyor...

Xiaomi alın aldırın.

Adam videoda "performans moduna alınca sürekli tel. 2.5 ghz de çalışıyor ve bu yüzden ısınıyor, diğer balanced modda olunca da arayüz yavaş çalışıyor" diyor. Ve bu modları otomatik seçememesinin savununalacak bir şeyi yok. Onu dışında kaba demesi falan bence de doğru değil.
    Tabletini alıp sevmiş olabilirsin ama daha mi4 kullanmadan neden tavsiye ettiğini çözemedim.

Bilgim var da konuşuyorum. Performansta cpu full de calısmıyor. Load treshold falan artıyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• her snapdragon telefonun iyi olmadığı da ortaya çıkmış oldu. Mediatek, Intel deyip burun kıvıranlara duyurulur.

• Ben bu mi4 incelemesini inceleme olarak kabul etmiyorum,aceleyle yapilmis detaysiz ve objektiflikten uzak bir inceleme.Seyredildiginde mi4 degilde cakma bir cin telefonu inceleniyormus gibi bir his birakiyor.Daha dikkatli ve detayli bir inceleme beklerdim,zira xiaomi hayran kitlesi oldukca yuksek bir marka.Siradan bir cin telefonu muamelesini haketmeyecek kadarda guzel telefonlar uretiyor...

• Arkadaşlar elinde bu telefon olupta bir oyun ve hangi testleri yapabiliyorsa

(klasör açılış süresi sentetik testler ve yapabiliyorlarsa ısınma gib) yapıp paylaşsalar olabilir mi belki mesut beye verilen telefonda sıkıntı olabilir denildigi gibi ne kadar cok test gorebilirsek o kadar iyi olur bizim gibi ogrenci arkadasların tek atımlık mermileri var yardımcı olurlarsa sevinirim

• Hem tasarımda hemde arayüzde Apple'dan esinlenilmiş ve videoda bundan da bahsedilmiş. Taklit yerine daha özgün tasarımlar yapmalılar. Cihaz beklediğim gibi değil özellikle iki çeşit modu tam bir aldatmaca.

• One plus one incelemesini yapmak için uzun süre stabil versiyonu bekleyen mesut bey mi4 ün stabil versiyonunda niye inceleme yapmadı!!! Daha önce GM ile yakın ilişkikeriniz vardı cihazlar çok övüldü şu anda da meizu ve Zopo distribütörleriyle samimiyetiniz acaba Xiaomi redmi Note ve Xiaomi mi4 incelemelerinizi etkilemiş olabilir mi!! Kullanıcıların bu kadar memnun olup bu kadar yerin dibine sokulan cihaz ben ne gördüm ne duydum

• Tarafsız yorum istiyorsanız teknoseyir sitesini tavsiye ederim. Yılların duayeni Levent Pekcan abimiz on numaradır ayrıca muhabbetine doyum olmaz. Hayatımda gördüğüm en acemi inceleme olduğunu da belirteyim.

• Hahh taslayin bakalim taslayin

• Bi yandan bu inceleme iyi oldu. Telefon geldiğinde artık çoğu kişide mi4 yerine mx4 görürüz. Stok kalmama durumuda olmaz hem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fendur

Yavaş yavaş bu Çinli firmalardan soğuyorum. Galiba paraya kıyıp Sony Z3 veya note 4 alacağım bu gidişle.

Son olarak Meizu yu da gördükten sonra kararımı kesinleştireceğim.

Evet 2000 tl bir telefona verilmez fakat 1200 tl yi verip telefonu adam gibi kullanamamakta var.

İsmini vermek istemediğim bazı sitelerde indirim kuponu + kredi kartı puanı bir kaç promosyonla 1600 liraya z3 gibi cihazları alabiliyorsunuz.
  • Mesut abinin Mx4e yağ sürüp Mi4ü kötüleme çabaları...

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Xiaomi'nin sahibi olarak yazacak çok şeyim var. Ama karşımda bunu anlayacak kimseler olacağını hiç sanmıyorum. @Legend. arkadaşımız yazmış ama kimse ne yazdığını bile anlamamış yada anlamak istememiş. Beni niye anlasınlar ki dimi.

Ben bu incelemeye o kadar çok sevindim ki. Telefonlar geldiğinde stoklar tükenmeden hızlı davranabilecek ve telefonu satın alabilecekmiyim diye kara kara düşünüyordum. Bu incelememe sayesinde şansım oldukça yükseldi. Teşekkürler.

Bu arada hani herkese göre sahip olduğu telefon en kusursuz en iyi telefonmuş ya, forumlardaki sorunları kimler yazıyorlar acaba bilen var mı?

Aynen.

Bir de "Tavşan dağı incelemiş, dağın haberi olmamış" durumu var.

• quote:

quote:

quote:

Xiaomi alın aldırın.

Bilgim var da konuşuyorum. Performansta cpu full de calısmıyor. Load treshold falan artıyordur.

Kardeş beni ne tersliyorsun? Bak sonraki yorumlarına, cihaz performans modunda sürekli ısınıyor el değiştirmek gerekiyor diyor.

• pazartesi elime geçiyor mi4 arkadaş orda yaklasık 5-6 adet aldrıdık arkadaşlarla gelsin bi inceliyelim bakalım ısınıyormu ısınmıyormu neyi eksik neyi fazla görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

quote:

Yavaş yavaş bu Çinli firmalardan soğuyorum. Galiba paraya kıyıp Sony Z3 veya note 4 alacağım bu gidişle.

Evet 2000 tl bir telefona verilmez fakat 1200 tl yi verip telefonu adam gibi kullanamamakta var.

İsmini vermek istemediğim bazı sitelerde indirim kuponu + kredi kartı puanı bir kaç promosyonla 1600 liraya z3 gibi cihazları alabiliyorsunuz.

1600 tl olan yerin ismini verebilir misin ? Pm atmayi denedim ama kabul etmiyor diyor. Bende z3 compact veya z3 almak istiyorumda. Compact bile 1800 tl oldugundan :)..

• quote:

quote:

Evet bana da PM atabilirsen sevinirim...

Bu Çinli telefonlarla uğraşmak istemiyorum.....
  • quote:

quote:

quote:

Evet bana da PM atabilirsen sevinirim...

Bu Çinli telefonlarla uğraşmak istemiyorum.....

n11.comdan alabilirsiniz. bazı arkadaşlar 200 liralık indirim kuponu satıyorlar forumda. maximum yada card finansa 111 lira puan veriyor ayrıca alışverişten önce avantajix.com dan n11.com a yönlendirin hesabı %1,6 para iadesi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

Bu videomuzda Şamilin midört model isimli cep telefonunu incelicez...

• xiaomi avukatları basmışyine
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.