Şimdi Ara

Xiaomi Mi4 'Çinlilerin en iyisi(?)' video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
9.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Xiaomi Mi3 kullanıcısı olarak yazmak istediğim birşeyler var.

Öncelikle samimiyetten uzak, taraflı ve her kelimesinde firmayı aşağılayıcı tavrından dolayı videoyu çeken şahısın öfke sinir kontrol seminerlerine katılmasını tavsiye ederim. Yakından da takip ettiğim ve anladığım kadarı ile zaten internet sektöründe kan kaybeden dh şuan da sadece parasını reklamlardan ve taraflı videolardan kazandığı için böyle bir video ortaya çıkması normal. Neyse zaten editörler ayrı bir vaka o yüzden 2. vaka videoya dönelim ?

Arttırılabilir Hafıza yanlışından dönmek (?)

Yanlış ? Ne yanlışı ? Hafıza kartı girişi koymamak yanlış mı ? Koymayınca ne oluyor doğru mu oluyor. Neye göre kime göre. Nasıl bir izah şeklidir bu anlamış değilim. Bence bir yanlış var ise o da videoyu çeken şahsın böyle bir kelime kurması.. Bunu koymaması için bir sürü sebep var. Firma 16 32 64 vs her ne ise uygun görmüştür koymamıştır. Tonla gigabyte larca bulut hesapları var artık o yüzden koymamıştır. Spotify var müzik için mesela kimse artık mp3 indirmiyordur koymamıştır. Ki bence de en doğrusu koymamak. Ne dir bu yanlış değil '' Tercihtir '' .. Kapiş ?

Mi 4 en kaba model

Cümle şu. Son zamanlarda çıkan telefonlar arasında en kaba model. Bunu sen veya bir başkası etiket olarak sunamaz kullanıcıya. Kullanıcı derki bu cihaz bana kaba ve ya der ki bana uygun. Bunu sen video çekerken bir özellik bir dezavantaj veya bir problem olarak anlatamazsın eğer tarafsız ve başarılı bir dh elemanı isen. Dersin cihazın dışı böyle şurası böyle falan dersin kıyaslarsın sonra kim beğeniyorsa alır beğenmiyor ise almaz.

Hoperlör iPhone vari

Ya buna ne güldüm anlatamam ya. Ya arkadaş böyle bir şey olabilir mi ya. 30 a yakın telefon kullandım smartphone olarak kullandıklarımın çoğu altta idi ve hiç bir zaman da hoperlör altta diye de iPhone a benziyor denilmedi. Sen de demedin videolarında daha önce iPhone vari diye diğer cihazlara. Nasıl bir telefon tanıtımıdir abi bu hoperlör e iphone vari diyorsun sen. Anlamak mümkün değil.

Vari, iPhone vari, iOS vari

Bir tutturmuş vari. Yok şu vari yok bu vari yok iphone vari yok ios vari. Nesi vari arkadaş. Piyasa da iphone yok iken nokia vardı ve kutular ikonlar vs kare idi. Ayarlar menüsü temaları vs herşey vardı falan. Ne oldu yani şimdinin apple ı nokia vari oldu mu? Popüler diye herkes ona mı benziyor yani.. Saçmalamayın artık ya. İkon işe daha nasıl olabilir. Yani kullanıcı daha nasıl bir şekilde telefonu kullanabilir. Karalamak için herşey yapılıyor.

Ayarlar menüsü ve sistem zaman harcıyor

1. telefonu bence 48 saat bile kullanmadan kutudan çıkarıp video çekip geri yollamışlar. Zaten amaç belli. 2. ise bu miui denen sistem o kadar pratik. O kadar sade. O kadar kullanıcı odaklı ki. İdrak yolları kapalı bir şahıs bile buna çok karışık , çok zaman harcıyor falan demez. Her türlü kolaylık düşünülmüş ve herşey yerli yerinde.
    Neyse..

Alınabilir listemden çıkardım

Kaç kişi video çeken şahsın alınacak listesini merak ediyor. Mutfak alışveriş listesi mi bu ? Kim video da bunu merak eder ? Kim sana sorar bu listendemi diye veya.
    Bak sana yandaş olma demiyorum. Sana cihaz yollamıyorlar diye sinirlenme de demiyorum. Muadillerin çoğaldı artık sizi kimse takmıyor da demiyorum. Ama bu kadar da belli etmeyin ya. En azından usul usul yapın. Video çekip koymayın yani..

Kısacası video saçmalık. Zaten yorumları okudum aklı selim insan karar verecektir neyin ne olduğuna. 10 dk ya bu kadar saçma bir inceleme olamzdı diye düşünüyorum. En azından TAA gibi üzerinde kokoreç yapsan daha çok eğlenirdik.

İş vereniniz ve video çeken şahsın egosu ve taraflılığı artık rahatsız edici olmaya başladı.. Neyse Artık kâle almıyorum dh yi.

dostum artırılamayan hafızanın hiçbir artısı yok hee tamam bulut felan var ama herzaman nette olamıyorsun birde bunun yanıda artırılan hafıza olsaydı bir zararı olmaz aksine artısı olurdu
    kaba derken kalınlıksa kalın 8.9 çok fazla ama bataryası bunu telafi etmiş
    arayüz olaraksa çok fazlaıphone izleri mevcut bunu kabul etmek gerek
    ayarlar menüsü olarak sana katılıyom ama uslubun çok kaba hem zaten hangi ayarlar memüsü ilk seferde hemen anlaşılır oluyor ki
    bu arada mesut abi nin alınabilir listesi bir çok kişi için ömenli mesal her gün onlarca kişi adama hangi teli alayım diye soru soruyor

• Xiaomi'nin sahibi olarak yazacak çok şeyim var. Ama karşımda bunu anlayacak kimseler olacağını hiç sanmıyorum. @Legend. arkadaşımız yazmış ama kimse ne yazdığını bile anlamamış yada anlamak istememiş. Beni niye anlasınlar ki dimi.

Ben bu incelemeye o kadar çok sevindim ki. Telefonlar geldiğinde stoklar tükenmeden hızlı davranabilecek ve telefonu satın alabilecekmiyim diye kara kara düşünüyordum. Bu incelememe sayesinde şansım oldukça yükseldi. Teşekkürler.

Bu arada hani herkese göre sahip olduğu telefon en kusursuz en iyi telefonmuş ya, forumlardaki sorunları kimler yazıyorlar acaba bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 4 Kasım 2014; 20:41:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antutu testi hiç yapmadım şimdiye kadar gerek duymadım ama burda ısınma olayını izleyince yapayım dedim.

3 kere Ard arda test yaptım ve hiçbir şekilde telefon uyarı vermedi. İsterseniz Video çekebilirim inanmayanlar varsa.

Telefonun en güzel yanlarına iyi diyebiliriz denmiş o kadar.
    Kamera orta denmiş cidden çok şaşırdım ben başka telefon kullanıyorum sanırım.

Batarya gelişi güzel söyleniyor.

Kalın denmiş ama lg g3 harika bu telefon kaba aynı kalınlığa sahip olmalarına rağmen.

Ayarlar kısmı karışık denmiş yemin ederim şok oldum :)

Her iki laf arasında bir ios lafı geçiyor.

İşin özeti aslında başlıkta.
    Direk ünlem ile giriş yapılan konu başlığından içerik olarak ne bekler ki insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Antutu testi hiç yapmadım şimdiye kadar gerek duymadım ama burda ısınma olayını izleyince yapayım dedim.

3 kere Ard arda test yaptım ve hiçbir şekilde telefon uyarı vermedi. İsterseniz Video çekebilirim inanmayanlar varsa.

Kalın denmiş ama lg g3 harika bu telefon kaba aynı kalınlığa sahip olmalarına rağmen.

Direk ünlem ile giriş yapılan konu başlığından içerik olarak ne bekler ki insan.

5s ve s3 kullanmış birisi olarak konuşuyorum ki kimse mi4 un ayarlar kısmına karisik diyemez. Akil var izan var.

Nasrettin hacaninda dediği gibi parayı veren dudugu çalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Antutu testi hiç yapmadım şimdiye kadar gerek duymadım ama burda ısınma olayını izleyince yapayım dedim.

O kadar parayı ben vermiş olsam bende herşeyine mükemmel derdim mi4 ün.2. El satma durumları var tabi. Mi4 en iyisi tamam.

• anti mesut cevikciler artmıs sankı. bu funboylar heryerde ya.eleştirecek adammı bulamadınız.

• Mesut beye sorunlu bi cihazmı gitti acaba. Bende mi4 kullanıyorum inanın cok iyi bir cihaz daha önce g2 ve htc one kullandım 2 sinin arayüzü bu kadar akıcı değildi. 3g ye gelirsek turkcell kullanıyorum vede iş yerimde htc ile sürekli internette kopma yasıyordum ama mi4 bana böyle bişi yasatmadı.bataryası zaten mükemmel rahat bi günü çıkarıyor(yogun kullanımda) . Kamerası daha önce kullandığım telefonlardan daha cabuk focus yapıp cekiyor. Dengeli modda bile cihaz yag gibi kayıyor 3 kere üst üste antutu testi yaptım dengeli modda 31 bin küsür skor ve performans ta 41 42 bin arası değerler aldı telefon. Vede sıcaklık 37 derece geçmedi. Sunuda rahatlıkla söyleyebilirim bu cihaz htc one m7 den cok daha az ısınıyor. Sonuc olarak bence mesut beye giden telefonda bir anormallik olduğunu düşünüyorum.

• Hızlıca karar verilerek yapılan ön yargılı bir inceleme gibi görünüyor.

• gzl inceleme olmuş

• bildiğin iphone çakması bi telefon olmuş heleki o arayüz direk ios 8 çakması :@

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem90

Mesut beye sorunlu bi cihazmı gitti acaba. Bende mi4 kullanıyorum inanın cok iyi bir cihaz daha önce g2 ve htc one kullandım 2 sinin arayüzü bu kadar akıcı değildi. 3g ye gelirsek turkcell kullanıyorum vede iş yerimde htc ile sürekli internette kopma yasıyordum ama mi4 bana böyle bişi yasatmadı.bataryası zaten mükemmel rahat bi günü çıkarıyor(yogun kullanımda) . Kamerası daha önce kullandığım telefonlardan daha cabuk focus yapıp cekiyor. Dengeli modda bile cihaz yag gibi kayıyor 3 kere üst üste antutu testi yaptım dengeli modda 31 bin küsür skor ve performans ta 41 42 bin arası değerler aldı telefon. Vede sıcaklık 37 derece geçmedi. Sunuda rahatlıkla söyleyebilirim bu cihaz htc one m7 den cok daha az ısınıyor. Sonuc olarak bence mesut beye giden telefonda bir anormallik olduğunu düşünüyorum.

Tel sorun yok bence 1 gun kullandım avea'nin 3g calısıyordu bı sıkıntı goremedım v6 turkce romu yuklemıstım aynı romu farklı bı mi4 yukledım oda su an kullanıyor ve turkcell 3g calısıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

bildiğin iphone çakması bi telefon olmuş heleki o arayüz direk ios 8 çakması :@

Aynen iphonu cakması tabıkı sadece arayuz :))
  • Güzel bir inceleme olmuş ama mi'ciler hayal kırıklığına uğramışa benziyor.
    Bence inceleme videoları böyle olmalı, eğrisiyle doğrusuyla anlatmalı. İnceleme diye yapılan çoğu video gerçekten uzak oluyor, sadece cihazı övüyor. Ancak bu video güzel hazırlanmış bence.
    Ayrıca telefon balanced modunda kullanırken 200$'lık performans alınacaksa 400$ vermenin fazla bir mantığı da yok gibi.

• Ben DH genel yayın yönetmeni olsam sizi kale bile almam. Neredeyse One plus 1 da hisse senedi var diyecek haysiyet yoksunu liseli sebi sübyanlar. Beğenmedinmi arkadaşım incelemeyi ? Tatmin olmadın mı ? Başka yerlerden bak. Yapıcı eleştirilerde bulun. "Ben baktım böyle değildi" de. Alacak arkadaşlara başka tavsiyelerde bulun. Hayret bişey ya,
    asdikanmdfklaniflniakljfnijaklfn@@@

• quote:

Orijinalden alıntı: Tycan

Ben DH genel yayın yönetmeni olsam sizi kale bile almam. Neredeyse One plus 1 da hisse senedi var diyecek haysiyet yoksunu liseli sebi sübyanlar. Beğenmedinmi arkadaşım incelemeyi ? Tatmin olmadın mı ? Başka yerlerden bak. Yapıcı eleştirilerde bulun. "Ben baktım böyle değildi" de. Alacak arkadaşlara başka tavsiyelerde bulun. Hayret bişey ya,

kullananlar konuşuyor sen ne halt etmeye ötüyorsun

senin yaşın kaç çocuk? pardon sebi sübyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: Tycan

Ben DH genel yayın yönetmeni olsam sizi kale bile almam. Neredeyse One plus 1 da hisse senedi var diyecek haysiyet yoksunu liseli sebi sübyanlar. Beğenmedinmi arkadaşım incelemeyi ? Tatmin olmadın mı ? Başka yerlerden bak. Yapıcı eleştirilerde bulun. "Ben baktım böyle değildi" de. Alacak arkadaşlara başka tavsiyelerde bulun. Hayret bişey ya,

kullananlar konuşuyor sen ne halt etmeye ötüyorsun

senin yaşın kaç çocuk? pardon sebi sübyan

Mesut la yaşıtız. Kullananlar düzgünce yorumunu atsın. Zaten orada yazmışım onu okursan görürsün. Olmamışlık etme. Burada yazıp hakaret edenlerin yarısı telefonu görmemiş bile

• Mi4 Kullanıcısı olarak

Mesut beyin İncelemelerine güvenirim g3 32 gb aldım yine incelemeyede baktım
    ama g3 el yakıyor kaba ayrıca kalınlıkları aynı sadece daha estetik
    bu arada profilime bakın g3 satım mi4 aldım mi4 en kötü tarafı sd kart olayı

g3ü her alanda geçer
    bence mesut beyin bi kusuru yok çakma mi4 falan heralde çünkü antutu puanım şuan bi dolu uygulama var telde ve 44000 den aşağı almadım performans modunda balanc modunda 37000 bunların videosunu çekebilirim telefonun çerçeveleri çelik ısınma ile ilgili olan yorumuna katılmıyorum ısınıyor ama g3 m8 s4 kullandım m8 dışında diğerleri kadar ısınmıyor ve antutu 5 kere çalıştırdım öyle bi hata almadım
    belki güncelleme ile ilgili olabilir çünkü bu bendekide mi4 ve aldığım arkadaşda da 1 ad. var oda çok titizdir hatta ısınıyor diye cihaz sattı 1 aylık s5 i mi4 çok memnun ama açıkçası telefon arkadan basit görünüyor
    ilk kullananda telefon sanki ios çakması gibi geliyor hatta ilk gün telefonu geri veresin geliyor ama balanc modda normal kullanımda 2 gün batarya dayanıyor.

balanc modda ne menü nede oyunlarda (fifa 2015, real racing 3, asphalt 8,) zerre kasma olmadı sadece fifa 2015 de oyun ilk açılırken 1sn kalıyor sonra hiç kasma yok akıcı
    mesut beyin incelemesinde samimiyetsizlik görmedim sadece uzun kullanımı olmadığı telefonu güncellemediği araştırma yapmadığını düşünüyorum mesela performans ve balans moda bildirim menüsünden kolayca ulaşılabiliyor 3g çalışıyor hemde tüm hatlarda çatır çatır ve interneti çok akıcı ve hızlı
    sayfalarda hiçbirşekilde takılmayan başka cihaz görmedim m8 buna dahil
    mi4 iyi işçiliği olan özenilerek yapılmış ve en büyük avantajı de miui arayüzü olan güzel bi cihaz sadece aceleye getirilmiş bi incele olmuş

xiaomi kulaklık satıyor ama kutusuna koymuyor ayrıca eleştiri konusu

bu telefonu herkes almasın kardeşim özel bir telefon sadece bende olsun iphone herkesde samsung htc lg olsun bırakında bi farkımız olsun

• Bir MiPad kullanıcısı olarak incelemeyi amatör buldum. Mesut Çevik iyice şaştı çizgisinden. Bir editör gibi degil de kullanıcı gibi davranıyor...

Xiaomi alın aldırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videomuzda Şamilin midört model isimli cep telefonunu incelicez...

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bir MiPad kullanıcısı olarak incelemeyi amatör buldum. Mesut Çevik iyice şaştı çizgisinden. Bir editör gibi degil de kullanıcı gibi davranıyor...

Xiaomi alın aldırın.

Adam videoda "performans moduna alınca sürekli tel. 2.5 ghz de çalışıyor ve bu yüzden ısınıyor, diğer balanced modda olunca da arayüz yavaş çalışıyor" diyor. Ve bu modları otomatik seçememesinin savununalacak bir şeyi yok. Onu dışında kaba demesi falan bence de doğru değil.
    Tabletini alıp sevmiş olabilirsin ama daha mi4 kullanmadan neden tavsiye ettiğini çözemedim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.