Şimdi Ara

XİAOMİ Mİ4 Kullananlar & Almak İsteyenler ve Bilgi Alış Verişi Yapmak İsteyenler Buraya !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende yeni sipariş verdim 16 gb olanını bakalım geldiğinde biz ne gibi sorunlarla karşılaşacağız seni bu sorununu bi çok yerde takip ettim mesajlarını bir çokda öneri geldi ilginçtir ki hala devam ediyor xiaomi için yazılım konusunda iyi deniliyor bakalım yeni yazılımlarla neler olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yula50 Y kullanıcısına yanıt
    selam
    benim problemle ilgili xiaomi merkezle yazışıyoruz. Adamlar epey ilgililer. Başdan savma cevaplar verniyorlar.
    bugünde backup almamı ve telefonu resetlememi istediler.
    ne dedilerse yaptım ama nasile.
    hata devam ediyor.
    Sorunun cihalda ilgili olmadığı kanısındayım. Yazılımsal bir problem.
    Üstesinden geleceğiz.
  • Ekran koruyucu tavsiyeniz var mi? Gorila glas camda kullanma ihtiyacı duymuyordum. Gerek var mi sizce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    merhaba
    ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum.
    2 defa elimden de düşürdüm ama bir sorun yaşamadım.
    çizilmelere karşı belli bir koruması var ancak kenardan darbe için bildiğim kadarıyla hiçbir ekran koruyucu 100% garanti olmuyor.
    Gorilla Class 4 çıktı oda kenardan darbeye karşı koruma sağlamıyor.
  • merhaba,
    XİAOMİ REDMİ NOTE (4G SNAPDRAGON İŞLEMCİLİ- )ilanım aşağıdadır ilgilenen olursa özel mesajla ulaşabilir...
    iyi forumlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_101529644/f_//tm.htm#101529644
  • mi4 türkçe versiyonunda sorun yaşayan var mı?

türkçeye çevireceğim de sorun yaşanırsa hiç bulaşmayayım...
  • ben çoklu dil MULTI 5.1.9 romu kullanıyorum, hiç bir sorunlu karşılaşmadım.
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    hocam bir de zahmet olmaz sa nasıl yükleyebilirim kısaca bi tarif edebilir misin. nereden nasıl?
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linke bakmanı tavsiye ederim. Romu indirecen, indirdiğin zipli dosyayı olduğu gibi telefona atacan, sonra telefondan güncellemeye gidip üst sağdaki (...) üç nokta yazan yere tıklayacan, gelecek ekranda telefona attığın dosyayı göstereceksin, ben böyle yapıyorum.

http://forum.miuiturkiye.net/
  • beyaz versiyonda, bildirim ışıkları biraz yetersiz mi, hangi renkleri kullanıyorsunuz.
    eski telefonum siyah bildirim ışığı yeşil mavi idi direk dikkatimi çekiyordu masa üzerinde bu biraz yetersiz geldi?
  • hocam sizin problem imei ile ilgili olabilir mi ?
  • gece kapanış, sabah açılış saatini belirleyebilmek çok iyi...
    gece pil ve radYASYON TASARRUFU YAPIYORUM...
  • Merhaba
    Multi rom Kurunca problem çözüldü.
  • arkadaşlar merhaba ay sonu hong kong'a gideceğim. xiaomi mi4 telefonu nasıl alabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi? çünkü bildiğim kadarıyla telefonun satış bayisi yokmuş sadece online satıyorlarmış..
  • merhaba
    Forumda xseller ( hasan bey ) var.
    kendisi size yardmcı olacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95304596&p=1#95304596

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1935 -- 27 Ocak 2015; 15:27:12 >
  • Mi4 te kimlik doğrulama işlemini yapan var mi. Ekinde kutu mevcut değil. İki aşamalı yapılan bu işlemde, ilk aşamada desen çizilerek kod oluşturulması ardından qr kodu okutulmasını istiyor. Ama elimde okutabilecegim bir qr kodu yok.

Nasıl çözebiliriz bu sorunu...

• iyi forumlar herkeze cihazi alali 1 hafta oldu 2_3 video izliyorum telefon sanki alev alacakmis gibi isiniyor bide cogu zaman whatsappdan bildirim gelmiyorum cozumleri nelerdir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: acer1903

iyi forumlar herkeze cihazi alali 1 hafta oldu 2_3 video izliyorum telefon sanki alev alacakmis gibi isiniyor bide cogu zaman whatsappdan bildirim gelmiyorum cozumleri nelerdir acaba?

Bildirimlerin çözümü:

Araçlar - İzinler - Otomatik başlatma

kısmından aktif edilmesi gerekiyor.....
  • acer1903 A kullanıcısına yanıt
    merhaba
    ısınma problemi için multi romları denedinizmi.
    xiaomi.eu adresinden güncel miui Multi romları kurmanızı öneririm.
    ben de aşırı ısınma problemi olmuyor.
    bilgilerinize.
  • Merhaba. Müzik dinlerken telefon elimde resmen kıpırdıyor. Aynı sorunu daha önce göç okumadim bir yerde.
    Ne gibi sorunlara yol açıyor, müzik dinlerken birşey okuyamiyorsunuz mesela.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.