Şimdi Ara

Xiaomi mi5 mi, Galaxy s6 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki telefon arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aneex A kullanıcısına yanıt
    Çok araştırdım dostum xiaomi mi5 çok iyi telefon sadece ve sadece sar degerı yuksek oldugu ıcın ınsanlar alma dıyor ancak sole bısı var global anlamda tanınan bır fırma ve tanıtılan bır telefon oldugu ıcın onerım xiaomi mi5 sar degerının sınırını asmıs olsa zaten pıyasaya surulmezdı kamerasi iyi işlemcisi sölememe gerek yok araştırdıysan en son amiral gemilerinin kullandıgı ıslemcı tek sıkıntı sar ve ıthalatcı olması ancak 1500 tl yada alabılcegın en ıyı telefon o xiaomi mi5 kullanan arkadasım var memnun ancak uzun sure kullanımda cok ısındıgından sıkayetcı baska problemı yokmus he birde telefonun boyutu ufakmış yani buda önemli birşey cunku alıp geri satmaya calısan ınsanlar var boyutu kucuk oldugundna telın bu 3 şey sorun etmesse senı onu al ha birde zenfone 3 var 10 ekim gibi çıkıcak olan ama kasımada sarkabılır dıyorlar karar yine senin güzel kardeşim. Not: xiaominin arayüzü on numara :D
  • Mi 5 şu an kullanıyorum.Gayet memnunum ama şuan satmam gerekiyor ilerde tekrar alabilirim.Bana o güven ve performansı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aneex

İki telefon arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Hocam xioami mi5 daha uygun geliyor.Markaya göre mi özelliğe göre mi alacaksınız.

• Yorumlar için teşekkürler. Marka önemli değil performans ve özellik. Şuan meizu mx4pro kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.