merhaba xiaomi mi5 alma niyetim var ama sar değeri çok yüksek diyorlar .Bazı kişilerde çift sim kullanırsan yüksek diyor.Sizce teksim kullanımında anormal seviyelerde yüksek olurmu.Şu anda tek kafamı kurcalayan olumsuzluk bu yardımcı olursanız sevinirm.
Benim de kafamı kurcalayan bir konu bilgilendirir misiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Çift sim kullanırsanız yüksek olur.
Yani diğer telefonlara göre tek sim kullanırsam normal düzeyde mi .Yoksa gerçekten diğerlerine göre yüksek mi.
Merhaba, yalan yanlış bilgilere kanmayın, çoğu telefonla aynı ya da daha düşüktür sar değeri. Marka karalama kampanyası bu sadece.
SAR US 0.70 W/kg (head) 1.42 W/kg (body) Mi 5 İçin değerler. SAR US 1.40 W/kg (head) 1.59 W/kg (body) Samsung Galaxy s7 için değerler bunlar.
Kafada ve vücutta s7den daha az gördüğünüz gibi. Sar Eu değerleri farklı us farklı, ikisinin kıstasları da farklı.
bence bu mesajla bi konu açıp xiaomi forumunun tepesine sabitlemek lazım, bide böyle renkli renkli yanıp sönenli bi başlık, sonra sayfanın çeşitli taraflarından burayı gösteren animasyonlu ok işaretleri filan biraz kurtarabilir durumu, yada xiaomi forumuna girince ekrana uyarı düşsün bu mesaj bildirim gibi, yada yöneticilerden rica edelim tüm üyelere pm gönderilsin
Yuh artık diyorum.konunun ilk sayfasının ilk başına büyük fontlarla yazıldı ama hala soruluyor bu soru.
yani zahmet edip konuya bir girilse görülecek.yada en basiti googla bir danışılsa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme