Şimdi Ara

Xiaomi MI5 tepki vermiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önemli bir sorun var yardım.Telefon açılmıyor son yaptığım işlemi yazıyorum.

Bootloader kilidi için başvurmuştum telefonu ama onay kodu falan gelmeyince ben de unuttum gitti.Sonra baktım unlock programı indirme aktif, aktif olunca onaylanmış oluyormuş.Günler sonra bugün deneyeyim dedim mi flash unlock indirdim kurdum, sonra telefonu erken flash moduna aldığımı farkettim, sonra tekrardan flash moda almak için telefonu normal bir şekilde açtım kapattım ama artık tepki vermiyor.Hiç birşey yapmadım desem yeridir.Zamanında aplha tester başvurusu yaptığım için android 7 yüklüydü.Yazılımın kurbanı mı olduk acaba?%25 şarj vardı, reset falan olmuyor telefon, herhangi bir ışık yok ^^Tavsiyesi olan :) ?

• telefonun şarjı bitmiş olabilir bende sony varken başıma geliyordu şarz et o şekilde dene.
  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun çözüldü şarja takıp olmayınca ben de şarjdan söktüm bitmesini umut ettim öyle de oldu, kırmızı ışık yanıyordu.Sonra şarja taktım ve bir müddet sonra ışık sabitlenip düzeldi.İnşallah bir daha olmaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.