Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 64gb 1949 - 128gb 2049 - seramik 2049 MİGROS (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
30.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi6 almış bir kitle görünce bilginize ve fikirlerinize başvurayım istedim.
    Mi6 siyah 64gb KVK 1875 tl (1969 +6 kargo -100 worldpuan),
    Mi6 seramik 128gb İthalatçı 1950 tl (2049 -100 worldpuan), Hepsiburada(Evobt olacağını sanıyorum).
    Mi6 seramik 128gb İthalatçı 1900 tl (2000 -100 worldpuan), Gittigidiyor(Evobt).

olarak en uygun fiyatlılar olarak alabiliyorum. 50 lira fark için 128 seramik yerine siyah almak istemiyorum.
    Öneriniz hangisi yönündedir. Görüşlerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler.

İyi Forumlar.
  • emuna kullanıcısına yanıt
    Seramik en ucuzunu alın geçin garanti evo ve delta aynı zaten çöp ama garantilik bir şey de olmaz. Ben şuna kadar elektrik ve elektronik tüm eşyalarımda 1 defa bile garantiye götürmedim şans işi birazda bir sorun olacağını sannmıyorum bende seramik kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Seramik en ucuzunu alın geçin garanti evo ve delta aynı zaten çöp ama garantilik bir şey de olmaz. Ben şuna kadar elektrik ve elektronik tüm eşyalarımda 1 defa bile garantiye götürmedim şans işi birazda bir sorun olacağını sannmıyorum bende seramik kullanıyorum tavsiye ederim

teşekkürler cevap için, Seramik 128 sıcak geliyor ama garantiye ihtiyaç bir durumda arsız hırsız adamlarla muhattap olma gerçeği de bir kenarda duruyor.
    Seramik model cama göre biraz daha ağır, rahatsız etmesi gibi bir durum söz konusu mudur?
  • emuna kullanıcısına yanıt
    Benim için bir sorun olmadı

• 2049 eski kamanyaydı şuanda yanlış hatırlamıyorsam 1947 tl ye seramik 128gb satıyor olmalılar.

1979 muş :)
    https://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/74105084-62404-xiaomi-mi-6-128-gb-siyah-cep-telefonu-elec

ama seramik olayı koçtaş şubesinde görmüştüm hem beyz kutu hem siyah vardı ikisi de aynı fiyattı yukardaki linkte bulunan seramik midir bilmiyorum sonra bu seramik çıkmadı diye çemkirmeyin :)

**linkte stok kalmadı diyor ama toplamda 1500 stok yazıyordu afişte, şubelere bakın isteseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 27 Aralık 2017; 14:34:5 >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Ya, garanti güzel bir olay aslında. Mediamarkttan aldığım favori düzeltme mak. arıza yaptı, ikiletmeden yenisini verdiler, vestel kettle arıza yaptı, vestel, bir üst modeli ücretisz gönderdi. Hoş şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

2049 eski kamanyaydı şuanda yanlış hatırlamıyorsam 1947 tl ye seramik 128gb satıyor olmalılar.

1979 muş :)
    https://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/74105084-62404-xiaomi-mi-6-128-gb-siyah-cep-telefonu-elec

ama seramik olayı koçtaş şubesinde görmüştüm hem beyz kutu hem siyah vardı ikisi de aynı fiyattı yukardaki linkte bulunan seramik midir bilmiyorum sonra bu seramik çıkmadı diye çemkirmeyin :)

**linkte stok kalmadı diyor ama toplamda 1500 stok yazıyordu afişte, şubelere bakın isteseniz

Bir haftadır takip ediyorum. N11, GG ve Hepsiburada var. Nette fiyatı uygun gibi 100 lira Worldpuan ile.
    Migrostan denedim de onlineda stok yoktu. zaten diğerlerinde daha uygun gibi.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi6-128gb-6gb-4-5g-dual-sim-seramik-siyah-cep-telefonu-320343356

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Tabi ki öyle ama ben dediğim gibi garantiue hiç gitm3dim çünkü aldığım bir şey bozulmadı şans işi birazda

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Ya, garanti güzel bir olay aslında. Mediamarkttan aldığım favori düzeltme mak. arıza yaptı, ikiletmeden yenisini verdiler, vestel kettle arıza yaptı, vestel, bir üst modeli ücretisz gönderdi. Hoş şeyler

benzer şekilde 2007de hp 10 ay kullandığım laptopun fiyatını birebir iade etmişti. diğer yandan saçma sapan adamlarla muhatap olmak durumu bir kenarda durması, hak hukuk dinlememeleri sistemin de buna müsade etmesi başl başına bir sıkıntı.
    Son aldığım telefonunu 3+ senedir kullanmam ve diğer elektronik cihazlarda pek sorun olmaması insanı cesaretlendiriyor. Yeterki malzeme kaynaklı veya kronik bir sıkıntı olmasın.
  • Arkadaşlar bana öyle birkaç şey söyleyin ki fiyatı seramik mi 6 dan daha ucuz olan galaxy s7 yerine mi 6 alayım, kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin20020 -- 27 Aralık 2017; 20:45:37 >
  • engin20020 E kullanıcısına yanıt
    Cift kamera ve bokeh efekti yeterli bence
  • Bu özellikler çok önemlimi? Ekran çözünürlüğü ve ppi değeri samsungta daha iyi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin20020 -- 28 Aralık 2017; 19:18:32 >
  • engin20020 E kullanıcısına yanıt
    Kameraya önem veriyorsanız kesinlikle s7 ama güncelleme konusunda mi6 daha iyi olacaktır o kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'ta satilanlar global rom mu?

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Evet

1979 şu an seramik 128. Alınır mı sizce bu fiyattan?
    Ben n11 11.11 de 1775tl aldım 75tl puan dahil seramik 128gb. Alınır telefon çok memnunum fiyat olarak diyeceğim yok ama daha uyguna n11 gg ve hb bakın kredi kartı puan kampanyalarıda oluyor çek veya kupon geçerse cep tel alın Hangisi uygunsa oradan alın.

• quote:

Ben n11 11.11 de 1775tl aldım 75tl puan dahil seramik 128gb. Alınır telefon çok memnunum fiyat olarak diyeceğim yok ama daha uyguna n11 gg ve hb bakın kredi kartı puan kampanyalarıda oluyor çek veya kupon geçerse cep tel alın Hangisi uygunsa oradan alın.

Şu anda 128 gb seramik en uygun Migros'ta. Diğer tüm sitelerde daha pahalı, kampanyalı haliyle bile.
    O zaman satın alabilirsiniz

• 64 gb ile 128 seramik arasında 200 lira fark var. Değer mi sizce

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.