Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 64gb 1949 - 128gb 2049 - seramik 2049 MİGROS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
30.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seramik olması bence avantaj. Varsın parmak izi yapsın

• lord-06- kullanıcısına yanıt
    Hocam bankaların bloke koyması sahıs ve tüzel kişilerin bankaya olan borcu ile sınırlı olarak koyar bu geçici blokedir.itiraz ettiğinizde yazılı itiraz ile bloke kalkmıyorsa şahıslar itüketici Mahkemesi ticari şirketler ticaret mahkemeleri ne itiraz eder ve kalkar.Maaşlı çalışanın maaşına dahi maaşın 1/4 üne haciz konabilir.Emekli maaşlarına SGK borcu dışında haciz konamaz bankalar emeklilerden bu nedenle Emekli maaşından kesinti yapmak için rıza beyan formu alıyorlar. Şirketlerde iflas masası ve iflas hükümlerine tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mall of Migrosta 2 adet Seramik vardı
    gitmişken stok sordurdum
    Starcity ve Beylikdüzü migroslarda da var dedi çalışan
    bilginize.
  • eyavrucu E kullanıcısına yanıt
    Hocam mesleğinizi bilmiyorum ama hâlâ hem soruma cevap almış değilim hemde o kadar basit olacağını düşünmüyorum.

Bankalar borcu kadar Haciz koyar okey ama itiraz edince kalkması şahıs veya tüzel kişiler için çok saçma geliyor.

• lord-06- kullanıcısına yanıt
    hocam konun yeri değil bankalar haciz koyamaz yetkileleri yok banka vekili talebi ile haciz icra müdürlükleri koyar. haciz hesapta para varsa tahsil eder banka hesabına ileriye dönük haciz olamaz bankalar kendi kart ve kredi borçları için hesaplara bloke koyuyor ama bu blokeler hukuki değil linkten detaylı bilgi alabilirsiniz
    http://www.hukuki.net/showthread.php?107580-Maas-hesabina-konulan-blokeyi-kaldirmak-icin-tuketici-mahkemesine-mi-yoksa-icra-mahkemesine-mi-dava-acilmali

• Merhaba, telefonu migrostan taksitle alabiliyor muyuz acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wintersan

Merhaba, telefonu migrostan taksitle alabiliyor muyuz acaba bilgisi olan var mı?

aynen 120 ay taksit yapıyor, mi6 telefon değil çünkü daire :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wintersan

Merhaba, telefonu migrostan taksitle alabiliyor muyuz acaba bilgisi olan var mı?

forumda taksitle satanlar var.xianomi konularına bakmanı tavsiye ederim .

bazı arkadaşlar tepki göstermiş belki peşin ödeyemeyecek veya o an müsayit olmayan insanlar olduğundam haberleri yok.

• Mi6 bugun beylikdüzü migrosta var gibiydi ama yanımdaki biri stok sordugunda yok dediler.

Ben zaten mi max 2 bakmaya gitmiştim.aslında 11.11 i bekliyordum almak için fakat 1279tl düştüğünü görünce hele bide garanti işiyle migrosun uğraştığını duyunca kaçımadım aldım.

11.11 beklesem belki 100tl daha ucuz olacaktı fakat migrosun garantiyle ugrastıgını öğrenince fazla uzatmak istemedim

• semantik41 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler, umarım cevabı yazarken eğlenmişsinizdir zira ben okurken eğlendim.
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    mi max 2 kamerası nasıl hem ön hem arka kamera?
  • 2 gün önce Ümraniye Meydan AVM 5M Migros'tan satın aldığım 128 GB Seramik versiyon hakkında kısaca ön izlenimlerim ;

- Öncelikle kutu açılışında içinden sadece arka kapak koruyucu çıkıyor. Yani seramik olan tarafı koruyabiliyorsunuz. Ön cam için bir şeyler düşünmek lazım.
    - Telefonda Kulaklık için Jak girişi yok. O yüzden içine usb converter koymuşlar. Fakat kulaklık çıkmıyor. Onu da temin etmek gerek.
    - Performans olarak gayet tatmin edici. Herhangi bir takılma , kasma yok.
    - Klavye biraz ağır yazıyor gibime geldi , özellikle Whatsapp'ta belli oluyor.
    - Ön- Arka kamera gerek modları, gerek kalitesi bakımından çok beğendim. Özellikle Arka kameradaki Portre Moduyla çok güzel resimler çekebilirsiniz.
    - Telefonun seramik versiyonu evet biraz ağır. Fakat tutuşu güzel tok bir his oluşturuyor. Ben beğendim. Koruyucu kullanırsanız parmak izi olayını dert etmezsiniz.
    - Touch-ID parmak iziyle kilit açma efsane hızlı çalışıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Genel olarak F/P ürünü diyebiliriz. Gayet memnunum.

• Xiaomi Mi6 64gb 1949 - 128gb 2049 - seramik 2049 MİGROS

Kırıkkale podium 2m migrosta yeni gelmiş sanırım 5 tane vardı bugün seramik 128 liklerden..Yakın olanlara duyurulur..

• Arkadaşlar 2000 bandında bir telefon bakıyorum,n11 de şu an gördüğüm kadarıyla Migrostan farklı olarak 40-50 gibi indirimle alınabilir(11 Kasımda) o da satıcılar fiyat artırmazsa, ne dersiniz migrostan alıp geçeyim mi 128 GB olanını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

mi max 2 kamerası nasıl hem ön hem arka kamera?

Henüz kullanmaya başlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Arkadaşlar 2000 bandında bir telefon bakıyorum,n11 de şu an gördüğüm kadarıyla Migrostan farklı olarak 40-50 gibi indirimle alınabilir(11 Kasımda) o da satıcılar fiyat artırmazsa, ne dersiniz migrostan alıp geçeyim mi 128 GB olanını.

Hocam varsa imkanın git migrosa elden teslim al, kargo stresi çekmekdense 50 tl pahalı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Mi6 bugun beylikdüzü migrosta var gibiydi ama yanımdaki biri stok sordugunda yok dediler.

Ben zaten mi max 2 bakmaya gitmiştim.aslında 11.11 i bekliyordum almak için fakat 1279tl düştüğünü görünce hele bide garanti işiyle migrosun uğraştığını duyunca kaçımadım aldım.

11.11 beklesem belki 100tl daha ucuz olacaktı fakat migrosun garantiyle ugrastıgını öğrenince fazla uzatmak istemedim

11.11 de ne ındırımı var hocam bıde delta garantı degılmı migros tamamen ona paslamıyor mu ? mi max 2 den memnunmusun mi max 2 mi 5x yada mi 6 dusunuyorum. 6 bütcemi zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanccakil11

quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Mi6 bugun beylikdüzü migrosta var gibiydi ama yanımdaki biri stok sordugunda yok dediler.

11.11 de ne ındırımı var hocam bıde delta garantı degılmı migros tamamen ona paslamıyor mu ? mi max 2 den memnunmusun mi max 2 mi 5x yada mi 6 dusunuyorum. 6 bütcemi zorluyor

Halen eski telefonumun yedeğini alacak vakit bulamadığım için mimax2 kullanmaya başlayamadım.

11.11 de n11de hediye çekleri olacak.başka bir başlıktan bakabilirsin konuya

Migrostakide delta garantili ama hiç olmazsa gönderme işleriyle falan migros uğraşıyor.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım.Bu yoğun spariş döneminde n11 den alırız bir sıkıntı olur işin içinden çıkamazsın.
  • Merhaba, Eskişehir'de ki migroslarda 2399 TL etiket fiyatına sahip telefon.https://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/75067677-62404-xiaomi-mi-6-128gb-seramik-syh-cep-tel-tekno Bu linkten alınır mı ne dersiniz ? Bu fiyat farkı neden olabilir acaba ? Bir de parantez içindeki "Tekno" hangi firmanın garantisi oluyor acaba ? Garantilik bir durumda ne yapmak gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersan -- 10 Aralık 2017; 19:45:1 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.