Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
83
Favori
342.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulutcuk

migrostan mavi note 3 aldım bugün. Teşekkürler
    Bende bugün İstanbul'da bir migrosa baktım mavi goremedim. Mavi renk yok Fiyat farki var mı dedim bilmiyorum dedi.

Hayırlı olsun hangi migrostan kaça aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ümit2018 -- 21 Nisan 2018; 4:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat farkı yok 1599 tl ama kalmamış tıpkı 6gb mi 6 gibi. 4gb da 6gb mi 6 da aynı fiyat ama mağazalarda 4gb mi 6 var

• Arkadaslar selam şimdi mi 6 için koruyucu kılıf ve kırılmaz cam olarak ne alıyoruz? Silikon dayanıklı kılıf ve en iyisinden kırılmaz cam bakıyorum tavsiyeniz nedir

• Arkadaslar burda satilan model 6 gb lik model mi acaba ?

• Şu an N11 mobile özel siyah 64/4gb 1649 tl. 30 tl indirim çeki ve 50 tl cardfinasla uyguna gelir. Mavi 64/4gb 1689 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfdks -- 26 Nisan 2018; 16:16:19 >
  • wolfdks kullanıcısına yanıt
    Yazınızı gördüm ve yoldayken direk sepete ekledim eve geçince alırım diye düşündüm eve geldiğimde fiyata güncelleme gelmiş ve 1740tl olmuş. Telefona da gerçekten ihtiyacım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enige

Yazınızı gördüm ve yoldayken direk sepete ekledim eve geçince alırım diye düşündüm eve geldiğimde fiyata güncelleme gelmiş ve 1740tl olmuş. Telefona da gerçekten ihtiyacım var
    Al benden o kadar

• migrostan 6gb.lik modelini aldım.fakat içerisinden şarj aleti dönüştürücü çıkmadı.cikmasi gerekmiyormuydu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonlights

migrostan 6gb.lik modelini aldım.fakat içerisinden şarj aleti dönüştürücü çıkmadı.cikmasi gerekmiyormuydu?
    satıcı firmanın insafına kalmış o olay, birçoğu veriyor ama vermeyen de oluyor. Kutu içeriğine dönüştürücü dahil değil
  • moonlights kullanıcısına yanıt
    Migrosta dönüştürücüler telefon paketinin dışında küçük kutu ilişik şekilde oluyor. Sizin telefonaya takmamışlar ya da düşmüş olabilir.

• moonlights kullanıcısına yanıt
    2 gün önce aldım mi6 64gb 6gb kipa dan dönüştürücü aparatı küçük kutuda veriyorlar unutmuşlardır isteyin vermediniz diye, firma yolluyor onlara zaten

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdmkvlk -- 27 Nisan 2018; 11:52:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Ben yukko üzerinden kvk garantili olanı aldım. Fiyat biraz yüksek görünüyor ama 30 tl indirim kuponu vermişler üyelik için onu kullandım ayrıca Maximum karta 75tl puan la hesaplayınca 1650tl ye geldi hemen aldım umarım kargo sorun çıkarmaz ve yarın teslim ederler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi 5s plus satın almıştım, pişmanım fakat telefonun kötü olduğundan değil. kalemi olmadıgı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmkvlk

2 gün önce aldım mi6 64gb 6gb kipa dan dönüştürücü aparatı küçük kutuda veriyorlar unutmuşlardır isteyin vermediniz diye, firma yolluyor onlara zaten

Edit: imla
    Çerkezköy den Silivri Migrosa gitmiştim almak için. Tekrar o yolu gitmeye değmez. Bi telefoncuya girdim para istemez dedi verdi sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: enige

Ben yukko üzerinden kvk garantili olanı aldım. Fiyat biraz yüksek görünüyor ama 30 tl indirim kuponu vermişler üyelik için onu kullandım ayrıca Maximum karta 75tl puan la hesaplayınca 1650tl ye geldi hemen aldım umarım kargo sorun çıkarmaz ve yarın teslim ederler.
    Hayırlı olsun hocam N11 de şuan 1668tl paralel 1250/50 kupon var 50 puan da para puan 1563 e geliyor + kargo fiyat fena değil aslında tabiki paralel ithalat

• quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

Hayırlı olsun hocam N11 de şuan 1668tl paralel 1250/50 kupon var 50 puan da para puan 1563 e geliyor + kargo fiyat fena değil aslında tabiki paralel ithalat

Alıntıları Göster
    Hangi satıcı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Hangi satıcı hocam

Alıntıları Göster
    N11 de Al götür adlı satıcı şuan 1665.90 N11 de 1500/55 telefon kuponu var sanırım mayısta bonus 1000/75 var birleşiyor hepsi 1535 geliyor fiyat bence gayet iyi

• forum_m F kullanıcısına yanıt
    4 GB mı 6 mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

4 GB mı 6 mı
    4 hoca m 6 bu fiyata göremedim migrosta aynı fiyat diye duydum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

4 hoca m 6 bu fiyata göremedim migrosta aynı fiyat diye duydum ama

Alıntıları Göster
    migros ta 6 1800 lira. 4 e düşünce note3 daha manrtıklı değil mi sizce
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.