Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.742
Cevap
82
Favori
342.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon resmen karaborsa. Bursada bulamadım yahu. Her hafta stok güncellendiğini söyledi reyon görevlisi. İşin yoksa her hafta kontrol et. Sabit hatlarına baksalar çok güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kareem1987 -- 15 Nisan 2018; 14:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCan35

Bir karışıklık olmuş. Israrla sormama rağmen teşhir ürünü olmadığını söylemişti arkadaş. Bugün teşhir ürünü olduğunu söyledi başka bir çalışan. Almadım. Sanırım dediğiniz gibi 128lik kalmamış.
    cep 64 gb liyi alıcan

bide 100 tl ye bu resimdeki 64 gb type-c li 3.1 usb bellek yi alıcan işi çözücen, bunu hemde cepde hem bilgisayarda kullanacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 15 Nisan 2018; 20:38:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafta sonu Kocaeli' nde migroslarda bol miktarda 64 Gb olan modelinden vardı fakat 128Gb olan modeli sadece ilk seferde geldi bir daha gelmedi dediler...

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Telefonumda her şey bulunsun istiyorum hocam. Flash Bellekle ugrasmak istemiyorum. En azindan 128 gb hafıza dolana kadar. Ama Son çare olarak düşünülebilir.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HCan35 H kullanıcısına yanıt
    6/64 olanlar da kalmayacak hocam. Son bunlar alacaksan bekleme hiç. Ama Vaktin varsa 7 yi bekle şayet ben telefonum bozuk olmasına rağmen 7yi veya oneplus 6 yı bekleyeceğim(2500-3000 lira bandında olacak)... almışken 5-6 yıl kullanırız.
  • Arkadaşlar bugün migros sistemlerinden baktırdım. Fethiye Kipa'da 128gb lik Seramik versiyon var gözüküyordu. Yakınım vasıtasıyla gidip satın aldırdım 2000 liraya. Daha 3 tane daha olduğunu söylediler. Fethiye'de ya da batı illerinde yaşayan varsa gidip alabilirler veya migros vasitasiyla transfer yaptirabilirler.

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt
    Hocam satın aldım. Ben de mi 7 yi beklemek istiyordum fakat 500 dolar bandinda olursa telefon.

2000 lira sadece ulkeye gelişi.

140 lira TRT bandrol

535 lira ÖTV

480 lira KDV'yı ekleyince 3155 lira kârsız fiyatı.

Bir de edilecek karları düşündüğümüzde iş çığırından çıkıyor.

• Arkadaşlar bende mi7 bekleyenlerdenim yeni telefon alacağım elimde şuan eski telefon var ve bütçem 2 milyar mi7 en az 2500 olursa bütçem yetmiyor sizce bekleyeyim mi veya mi6 alınır mı bu saatten sonra bilgisi olan biri cevaplayabilir mi
  • Dün geçer AVM diye bir yerden aldı arkadaş 1400 e

• Bende mavi var çok memnunum. Ama bir arkadaşta siyahı vardı kılıf olmasına rağmen düşünce arkası parçalanmış cam olduğu için sanırım, pek dayanıklı değil yani.. Servis ne kadar ücret alıyor acaba bilgisi olan var mı?

• hepsiburada da 64 gb modeli 1719 lira bugünlerde almayı düşünüyorum hiç takip etmedim fiyatları sizce normal midir alınır mı ?
  • halilumit kullanıcısına yanıt
    ggde 1709a delta garantili var. 1695e de var ama garantisini yazmamış. bugünkü 20-25liralık çeklerle de bir nebze de olsa düşürebilirsin. bonusun varsa bonusflaşla öder 75 lira da bonus alabilirsin
  • 64 gb 4 gb ram mi 6 mı alayım 6gb ram mi note 3 mü karar veremedim
  • Ne oldu böyle ya kimse telefonu satmaz olmuş satanlarda fiyatlar artmış. Mi7 çıkacağı için üretilmiyor mu artık mi6 Migrostan almayı düşünüyorum ama bilemedim
  • Kartal atalar migrostan 6gb64 GB aldim dual SIM ritzy,4ramli olanlar da var delta garantili

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulutcuk kullanıcısına yanıt
    ben olsam mi note 3 alırım işlemci farkı ile ram farkını karşılastırırsak oyun hariç işlemci farkını anlamazsın ama ram farkı farkeder.
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    migrostan mavi note 3 aldım bugün. Teşekkürler
  • mi note 3 bence
    ram, kamera, işlemci, batarya da daha iyi ikisindende fiyatta 1500 lira

www.hepsiburada.com
    Mi Note 3 Fiyatları & Mi Note 3 Özellikleri Hepsiburada'da!
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-3-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000008CL0R
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Bugün mağazadan 6/64 aldım. Jdi panel.
    Hayırlı olsun

jdi panel farkını sorsam kisaca

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.