Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.943
Cevap
283
Favori
1.543.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır, bütün Mi6 modelleri Snapdragon 835 ile gelecek. Ayrıca Mi5'in aksine hız düşürme olmayacak.
  • vlkn_90 kullanıcısına yanıt
    Başlangıç fiyatının 1500 den fazla olacağını sanmıyorum. Mi5s stok olarak çok gelmedi ve pek tutmadı Türkiyede.
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Siyah rengin niye bu kadar sıkıntılı olduğunu bende anlayabilmiş değilim. Mi5 ve Mi Mix'in seramik kasalı modellerinde olan sıkıntı Xiaomi den kaynaklı ama.
  • Su aralar 5s yada 5s plus almayı düşünüyordum 6 beklenir mi? Ne kadar olur sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Su aralar 5s yada 5s plus almayı düşünüyordum 6 beklenir mi? Ne kadar olur sizce?

Elden satanlar 64gb olanı 1800 den aşağı satmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klonoa kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin fiyat la birlikte benim söylediğim fiyatta yalan oldu. Başlangıç olan bile 360$ 1500-1700tl seviyeleri belki yaz sonuna olur.

• 3.5 mm jack girişini iptal etmeseler 10/10 derdim. Yine de muhteşem olmuş. Kamera örnekleri hemen düşse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar insanlar artık bilinçlenmeye başladı. Bu sefer de türkiye LTE bandları desteklenmiyorsa çoğu kullanıcı almaz. özellikle 20 numaralı bant olmazsa olmazımız.
  • 15 Haziran'da cinden tr ye gelecegim. mi 6 almak isteyen arkadaslar ozelden iletisime gecebilirler..
  • Ön sipariş olarak 480-500 dolar arasına satışa çıktı yuh..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Arkadaşlar insanlar artık bilinçlenmeye başladı. Bu sefer de türkiye LTE bandları desteklenmiyorsa çoğu kullanıcı almaz. özellikle 20 numaralı bant olmazsa olmazımız.

Hocam Mayısta Çine gidecek bir arkadaşıma mi6 aldırmak istiyorum, 20 numaralı band nedir?

• Kulaklık çıkışı olsa düşünmeden alınır bu telefon. Benim gibi sürekli müzik dinleyenler için sıkıntılı bi durum, sürekli kulaklık yanında aparat taşımak sıkabilir. Neyse hele bir gelsin de ülkeye bakalım mavi olan efsane duruyor.
  • Mi 6 tasarimi buyuk hayal kirikligi yaratti bende. Samsung S8 gordukten sonra
  • Ama isin icine para girince ibre mi 6 ya donuyor.

• arkadaşlar ekran koruması nedir hiç bir bilgi yok gorilla glass yokmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Kulaklık çıkışı olsa düşünmeden alınır bu telefon. Benim gibi sürekli müzik dinleyenler için sıkıntılı bi durum, sürekli kulaklık yanında aparat taşımak sıkabilir. Neyse hele bir gelsin de ülkeye bakalım mavi olan efsane duruyor.

ciddi ciddi sıkıntı kulaklık işi neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duyarsın ki ya.
  • Ön ödemeli satış yapan arkadaşlar 540 dolardan açtı kapıyı, Arkadaşlar acele etmezseniz fiyatlar düşer, aynı olay mi mix de de yaşandı.
  • DeeD kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden anlamıyorum Yılların Sony kullanıcısı olarak kulaklık çıkışı da olsa şu cihazın mavi olanını alacaktım. Cihazların fiyatları malum bu cihaz fena halde piyasaya aykırı ama şu kulaklık işi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Hocam cidden anlamıyorum Yılların Sony kullanıcısı olarak kulaklık çıkışı da olsa şu cihazın mavi olanını alacaktım. Cihazların fiyatları malum bu cihaz fena halde piyasaya aykırı ama şu kulaklık işi olmadı.

yalanda işler birilerinin kafasında saçma bi fikir var nedensiz. neymiş apple kaliteyi artıracakmiş. optik çikişmi vericen? yok yine kablolu ne değişti extra tuşmu verdi kulalıklık üstünde oda yok. mileti kandırma çalışmasından başka birşey değil...
  • Arkadaşlar kulaklık işi niye sıkıntı olsun kullandığınız kulaklığın ucuna dönüştürücüyü bağlayın öyle atın cebinize çıkarmayın bir daha aparatı ne gerek var ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.