< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 10 Aralık 2018; 0:55:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 10 Aralık 2018; 0:55:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akıllı arkadaşlar malum sitede 2.300 civarı fiyatlar ile koymuşlar. 1600-1700 civarı olursa alırım. Fazlası çalışmaz
![]() Piyasa belirlemeye çalışıyorlar. Hep amarikanın oyunları. Tarladaki domates vs tezgahtaki domates fiyatları hesabı oldu. Aracıya para yedirmek yok. Diren şaomi 6 🤘🤘 |
Sahibinden de yüksek satıcılara savaş açmış onurlu savaşçılar
![]() 1500 eder fazlası etmez gibi ilanlar açıp milleti uyarıyorlar ![]() Bende destek oluyorum bende açacağım. Piyasa belirlemeye çalışanlara karşı açılmış bir savaş sizde destek olun ![]() ![]() |
Üstad burası yardımlaşma formu, herkes birbirine yardımcı oluyor bir arkadaş ortamı gibi düşün burayı, şu basit rom atma işini bu konulara yabancı kişilerden menfaate dönüştürenlere acayip kızıyorum, yapmayın
Ankara da bu konuda yardımcı olabilirim çay da ikram ederim 5 dakikalık işlem İyi forumlar |
Kulaklık konusuna ne kadar çok takılan olmuş anlamadım. Şarj olurken veya powerbank takılıyken kullanmak isteyenler hariç gerisi için sorun olmayacaktır o çevirici aparatı kulaklık ucunuza takın ve unutun bu kadar basit yada type-c girişli kulaklıklar da satılıyor artık bu kadar dert olmaması lazım
|
USD olmuş 5.31 .. bunlar daha iyi günlerimiz , o nedenle elimizdeki bu can'ım Mi6 nın kıymetini bilip gözümüz gibi bakmalıyız.
|
Hocam yukarida farklarini yazdim siz hala islemci icin 1000 Tl vereceksiniz diyorsunuz. En basiti Mi5s de Su sicramasina karsi dayaniklilik varmi? Cift kamera var mi? Caminda 4 kenardan kavis varmi? Kizilotesi varmi? 6 Gb ram varmi? Paslanmaz Celik orta kasa varmi? Cift hoparlor varmi?
Daha gelistirilmis ekran, gelistirilmis Kamera, hizlandirilmis Parmak Izi okuyucu ve sizin bahsettiginiz gibi islemciye girmedim. Bunlar varsa Mi5s de haklisiniz Birebir ayni telefon. Bunlar yoksa Nasil islemci haric ayni telefon oluyor bunu bir aciklayin lutfen. Eger halen ayni telefon oldugunu soyluyorsaniz, O zaman bu telefonlarin 3310dan da farki yok telefon arama yapmak ve mesaj atmak icin ise. Hatta 3310un sarji daha uzun gidiyor bakin ek avantaji bile bu telefonlara gore. Siz bosverin 3310u alip keyfinize bakin... Fiyati suan icin yuksek biraz daha dusunce almak daha mantikli deseniz anlarim. Fakat lutfen ayni telefonlar demeyin goz var nizam var... Bu arada Mi5s ciktiginda 1200 liradan mi geldi? Siz telefonu cikisindan neredeyse 1 yil sonraki fiyati ile kiyasliyorsunuz... |
Önüne gelen yazıyor ufak tefek şeyleri büyütüyor, araştırmadan yazıyor, telefonu kullanmamış arkadaşının saçma yorumlarını bile doğruymuş gibi yazıyor... telefona genel olarak bakılmalı bence devede kulak şeylere değil. Servis konusu bilerek alınmalı temiz kullanırsanız servislik işiniz de olmaz, 6 aylık telefonumdan çok memnunum şahsen camı falan kırılsa servislik olsa vs düşünmeden tekrar mi6 alırdım o derece hızlı ve güzel telefon.
|
"jarz"
Şarz yazılmasına alıştım ama böylesini ilk defa gördüm. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|