Şimdi Ara

XIAOMI MI8 LITE (SICAK FIRSATLAR) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
17
Favori
82.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitti Gidiyor Sitesinde anlık indirimler var 150 TL /200 TL arası..
    1770 siyah 1846 mavi gözüküyor bende...
    + 75 TL maximum
  • telefonda şebeke sorunu var almayın aldırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şebeke sorunundan kastın tam olarak nedir? Bazı yerlerde operatörden bağımsız çekmemekte midir?
  • internete bağlanmada can çekişiyor resmen telefon alacaklar dikkat etsin başka telefona yönelin

• quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

internete bağlanmada can çekişiyor resmen telefon alacaklar dikkat etsin başka telefona yönelin
    operatör veya bulunduğun konumla ilgili olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

operatör veya bulunduğun konumla ilgili olabilirmi

Alıntıları Göster
    dostum telefonda şebeke sorunu mevcut almayın forumdaki konusuna bakın forum miui ye bakın hatla ilgisi yok konumla falan da ilgisi yok 1. sim yerinde sorun yaşıyorlar 2. ye takınca geçiyor bir müddet sonra tekrar sorun ortaya çıkıyor.

• quote:

dostum telefonda şebeke sorunu mevcut almayın forumdaki konusuna bakın forum miui ye bakın hatla ilgisi yok konumla falan da ilgisi yok 1. sim yerinde sorun yaşıyorlar 2. ye takınca geçiyor bir müddet sonra tekrar sorun ortaya çıkıyor.

Alıntıları Göster
    bilgilendirme için teşekkürler gm9 ile bu telefon arasında kalmıştım gm9 tercih edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

bilgilendirme için teşekkürler gm9 ile bu telefon arasında kalmıştım gm9 tercih edeyim

Alıntıları Göster
    arkadasım gm9 pro al gec, 3 aydır kullanıyoruz kaliteli telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigido41

Bu mesaj silindi.
    milleti yanlış yönlendirmeyin telefonda şebeke sorunu var sizde olmadı diye yeni alacak kişide olmayacak diye bir şey yok milletin parasını da çöpe attırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 9 Nisan 2019; 18:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigido41

Bu mesaj silindi.
    ben markayı kötülemiyorum mi 8 lite da şebeke sorunu var satılan 100 cihazdan belkide 10 tane si sorunlu desek misal yeni alacak arkadaşa denk gelebilir bi telefon için şebeke en önemli kısım ülkemizde malum telefon servislerinin rezilliği ortada ha yurtdışında olsak neyse şebeke sorunu çıktı iade edelim ama bura Türkiye yani almak isteyen alabilir kendi parası ama kullanmış biri olarak bu telefonu ve xiaomi markasını tavsiye etmiyorum yazılım kısmıda sorunlu zaten bildirimlerin gelmeme sorunu vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 9 Nisan 2019; 19:20:29 >
  • Çok Xiaomi kullandım cogunda şebeke sorunu ve internet kesintisi yaşadım. Hergün mobil veriyi 10 defa kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Ve kullandığım bu cihazlar için şebeke sorunu yaşayan pek olmazdı. mi8 lite da bu sorun özellikle belirtiliyor ise alırken iyi düşünün.servise gönderdiğiniz de bu sorunu ispat etmek zordur. Servis hattı takar 2-3 arama yapar size geri gönderir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Çok Xiaomi kullandım cogunda şebeke sorunu ve internet kesintisi yaşadım. Hergün mobil veriyi 10 defa kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Ve kullandığım bu cihazlar için şebeke sorunu yaşayan pek olmazdı. mi8 lite da bu sorun özellikle belirtiliyor ise alırken iyi düşünün.servise gönderdiğiniz de bu sorunu ispat etmek zordur. Servis hattı takar 2-3 arama yapar size geri gönderir.
    aynen öle mi 8 lite kullanırken telefon resmen internete girmede can çekişiyor günde 100 defa uçak moduna alıp duruyordum artık yeter deyip samsung alıp huzura kavuştum aynı yerde aynı operatörle mi 8 de çebelleştiğim sorun samsungta cayır cayır sorunsuz

• quote:

aynen öle mi 8 lite kullanırken telefon resmen internete girmede can çekişiyor günde 100 defa uçak moduna alıp duruyordum artık yeter deyip samsung alıp huzura kavuştum aynı yerde aynı operatörle mi 8 de çebelleştiğim sorun samsungta cayır cayır sorunsuz

Alıntıları Göster
    Hocam mi8 lite de internet bağlantısi kesilse de, mobil veri hala bağlı olarak görünüyor mu?

• 42 gün oldu alalı, harika telefon, hiç bir sıkıntım yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son durum ne şimdi apğalar
  • HB 1699 TL

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8-lite-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000FLHR5?magaza=Hepsiburada

• Şu telefonu almayin aldirmayin cihazın donanimsal sebeke problemi var bende yok demeyin bi sure sonra olacak bunun yerine redmi note 7e bakın.

• 3 -4 ay araştırdım bekledim izlemediğim video kalmadı halen şebeke problemi yaşıyormuş yazık.

note 6 pro alın 7 alın mi 8 se alın bunu almayın
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.